Konty

Kép
InStyle TV

InStyle vlog: Ez a világ legegyszerűbb kontya - VIDEÓ

Debreceni stílusnagykövetünk, Szűcs Tarcsa Anita (Fashion & City blog) most egy otthon 1 perc alatt elkészíthető kontyot ajánl nektek. Bármelyik partiba tökéletes! Nézzétek csak!

Kép
Szépség

10 szuper frizura, amit 10 másodperc alatt elkészíthetsz magadnak

Veled is előfordult már, hogy elaludtál reggel és szinte már semmi időd nem maradt a készülődésre? Akkor nézd meg ezt a 10 szuperkönnyű ötletet, és egy kis gyakorlás után tuti, hogy a legnagyobb rohanásban is 10 másodperc alatt elkészíthesd az álomfrizurádat!

Kép
Szépség

Frizura toplista: Íme az év 12 legmenőbb trendje hosszú hajra

Ha te is a hosszú hajú lányok táborát erősíted, akkor most neked kedvezünk! Összeszedtük 2016 legmenőbb hajtrendjeit, amikkel tuti nem fogsz mellé lőni, és stílusban maradsz egész évben! Szóval, melyik passzol hozzád a legjobban?

Kép
Szépség

Stílusjelentés: Ezek voltak a legfontosabb hajtrendek 2015-ben

A szépség fontosságát most már a Google sem vonja kétségbe, és kiadta legelső trendjelentését, már ami a hajunkat illeti . Mire keresünk rá a legtöbbször, és melyek a legfontosabb hajtrendek idén? Mutatjuk!

Kép
Szépség

Őszi top hajtrend: Ezért a frizuráért vannak oda a sztárok

Ugyanazért a frizuráért van oda Katalin hercegné és Rihanna. A hírességek új mániája, és egyben az őszi top hajtrend a félkonty - lehet elegáns, vagy hanyagul sikkes, ráadásul nem is tart sokáig elkészíteni. Nézd meg, kik kaptak rá a laza hajtrendre, és hogyan készítheted el te is villámgyorsan!

Kép
Stílus

5 elképesztően vicces dolog, amire egy konty hasonlít

Az egyik kedvenc idei hajviseletünk a konty, hiszen egyszerre lehet sikkes és merész, könnyű elkészíteni és szinte mindenkinek jól áll, viszont vigyáznunk kell, nehogy a következő öt dologhoz hasonló kontyot készítsünk!:)

Kép
InStyle TV

5 szuperegyszerű őszi frizura, ami biztosan feldobja a stílusod- VIDEÓ

Lassan beköszönt az ősz és végre elbúcsúzhatunk a kontyól, amit a nyári hőség miatt kénytelenek voltunk sokkal többször elkészíteni, mintsem azt valóban szerettük volna.

Kép
InStyle TV

Virágkonty: Így készítsd el a nyár legmenőbb frizuráját - VIDEÓ

Az idei nyár legmenőbb hajviselete a csábos virágkonty, ami nemcsak azért szuper trend, mert nagyon egyszerűen elkészíthető, hanem azért is, mert a nagy melegben anélkül engedhetjük ki a hajunkat, hogy túlságosan melegünk lenne tőle.

Kép
InStyle TV

A legszexibb frizura hétköznapokra - VIDEÓ

Reggelente nincs se időnk, se kedvünk öt percnél tovább bajlódni a hajunkkal, ilyenkor ideális, sőt az egyik legszexibb frizura a konty!

Kép
InStyle TV

Káprázatos hétvégi frizura percek alatt - VIDEÓ

Csak azért mert hétvége van, még nem jelenti azt, hogy nem esik jól a lelkünknek, ha a hétköznapokhoz hasonlóan csinosak és stílusosak vagyunk, éppen ezért néhány gyors frizura és hajápolási tippel kedveskedünk Neked!

Kép
Stílus

Így készíthetsz gyönyörű halfonatot magadnak - Videó

Az egyik legszebb és leglátványosabb fonást, ami nem más, mint a halfonat, pillanatok alatt elkészítheted, ebben segít Neked egyik kedvenc Youtube gurunk, Mimi Ikonn! Nézd meg a videót és oszd meg velünk a végeredményt! :)

Kép
Stílus

10 szuper szexi nyári frizura, amit muszáj kipróbálnod

A nyári partikhoz és esti borozásokhoz nem szeretünk túlöltözni, hiszen a nagy hőségben a lehető legkönnyebb ruha a tökéletes választás, de ha szeretnéd feldobni megjelenésed valamivel, akkor szánj pár percet a hajadra és bűvölj el mindenkit a következő frizurák egyikével!

Kép
Stílus

Alkalmi frizurák: A 7 legszebb bohém hajviselet - Fotók

Lehetsz akár menyasszony, akár koszorúslány, az biztos, hogy az esküvőkön mindenki szeretne különösen szép és csinos lenni. Mi most összeállítottuk Neked a kedvenc hajviseleteinket bemutató galériánkat, amiből könnyen inspirálódhatsz!

Kép
Szépség

7 frizura, amit muszáj kipróbálnod másnapos hajra!

Ha azt gondoltad, csak a frissen mosott haj lehet csábító és stílusos, akkor tévúton jársz! A sztárok minden alkalmat megragadnak, hogy viseljék a következő hét hajviselet egyikét, de csak és kizárólag hajmosás előtt, hiszen ezek a stílusok csak a "másnapos" hajon állnak jól! Próbáld ki Te is valamelyiket!

Kép
Szépség

Íme 5 top trend hosszú hajra!

Mitől olyan sikkes Katie Holmes, hogyan hordja a legelképesztőbb fazont Jennifer Lopez? Ezekre a kérdésekre kerestük a választ: 5 top trend következik, amire a legstílusosabb sztárok is rábólintottak. Nincs más dolgod, mint követni őket!

Előző oldal