Kismama

Kép
Sztárok

Hogy lehet így megalázni egy anyát? Chrissy Teigentet terhessége miatt támadják, most ő is megszólalt

Nem holmi hóbort, hogy mesterséges megtermékenyítést választ-e egy nő.

Kép
Stílus

Ilyen egy Victoria's Secret kismama! Irina Shayk szupernőies ruhákban villantja meg gömbölyödő pocakját

Irina kismamának is angyali!

Kép
Sztárok

Lélegzetelállító! Demi Moore után Natalie Portman is bevállalt egy meztelen kismamafotót

A fotó, amiről most mindenki beszél.

Kép
Szépség

Merész! Blake Lively óriási pocakot villantot egy szépségmárka új kampányában

Blake pocakja nagy sikert aratott.

Kép
Stílus

Natalie Portman egy merész testhez simuló ruhában mutatta meg hatalmas pocakját - FOTÓK

A színésznő igazán bevállalós kismama!

Kép
Sztárok

Keira Knightley megmutatta újszülött kisbabáját - FOTÓK

Keira Knightley májusban adott életet első gyermekének, de csak most lépett először nyilvánosság elé a babával, és meglepetésre hagyta lefotózni a bébit a paparazziknak.

Kép
Sztárok

Hivatalos! Kim elárulta születendő gyermekének a nemét

Kim Kardashian a közösségi média királynőjeként nem meglepő módon az Instagramon jelentette be, hogy mi lesz Kanye Westtel közös második gyermekük neme. Nos, szerinted kisfiú vagy kislány fog érkezni a családba?

Kép
Sztárok

Így néz ki a szupermodell szülés után egy hónappal

Ha ez nem genetika, akkor micsoda? Coco Rocha március utolsó napjaiban adott életet első gyermekének, de egy hónappal később már szűk ruhában mutatta meg lapos hasát a fotósoknak.

Kép
Sztárok

Éljen, megszületett Keira Knightley babája!

Megszületett Keira Knightley és James Righton babája, és kislány!

Kép
Sztárok

Coco Rocha gyermeke az Instagram új sztára

Hónapokig kísérhettük végig Coco Rocha várandósságát: a 26 éves topmodell #StyleTheBump hashtaggel rendszeresen posztolt pocakos fotókat az Instagram és a Facebook oldalán, az utolsó hónapokban ráadásul komoly vitákat kavart azzal, hogy edzőtermi fotókat is feltöltött a weboldalára.

Kép
Sztárok

Gyönyörű kismama a topmodell

Coco Rocha első gyermekét várja és nagy örömünkre hivatalos Facebook oldalán is előszeretettel oszt meg fotókat növekvő pocakjáról.

Kép
Sztárok

Itt szerezheted be Catherine stílusos kismamakabátját

Ha Catherine hercegné felvesz valamit, akkor az a ruha másnap már nincs készleten. Valószínűleg ez a helyzet azzal a világoskék kabáttal is, amelyet a napokban viselt egyik hivatalos látogatása alkalmával.

Kép
Sztárok

Keira Knightley ismét a legstílusosabb kismama

Keira Knightley férjével, James Righton zenésszel jelent meg a tegnapi Critics Choice Awards-on. Kijelenthetjük, hogy a színésznő várandósan is felkerült a legjobban öltözöttek listájára.

Kép
Sztárok

5 fotó, ami bizonyítja, hogy Keira Knightley stílusos kismama

2014 novemberében jött a hír, hogy Keira Knightley babát vár. Akkoriban már rendre bő ruhákban jelent meg a vörös szőnyegen, aztán később jött a megerősítés arról, hogy már túl van a kritikus három hónapon is.

Kép
Sztárok

Dögös kismamapocakot villantott Blake Lively

Amióta bejelentette, hogy babát vár, Blake Lively vörös szőnyeges megjelenései még nagyobb hírértékkel bírnak, mint korábban: mindenki óhatatlanul is azt vizslatja, mennyire gömbölyödik a 27 éves színésznő pocakja. Jelentjük: most már nagyon.

Kép
Sztárok

Imádni való pocakot villantott Blake Lively

Blake Lively az egyik legszebb kismama a hollywoodi sztárok között: tökéletes stílusérzéke nem hagyta cserben a babavárás alatt sem.

Kép
Sztárok

Blake Lively: Szexi ruhában a kismama

Blake Lively két hete árulta el, hogy babát vár - nehéz is lehetett volna tovább titkolni, hiszen a fotók tanúsága szerint már most méretes pocakja van Ryan Reynolds kedvesének.

Kép
Sztárok

Gyönyörű kismama a 38 éves Milla Jovovich

Mindig jó látni Milla Jovovichot a vörös szőnyegen, de ezúttal talán még jobb volt ránézni, mint korábban: a 38 éves sztár ugyanis második gyermekével várandós és csak úgy ragyogott a velencei filmfesztiválon.

Kép
Sztárok

A hét legstílusosabb kismamája: Hayden Panettiere

Hayden Panettiere gyönyörű kismama! Csak úgy ragyogott a tegnapi Emmy díjátadón, tökéletes szettet választott gömbölyödő pocakjához!

Kép
Sztárok

Drew Barrymore csak úgy ragyog

Volt már az InStyle címlaplánya, mosolygott már magyar tervező kardigánjában egy fotózáson és gyönyörű kismama is volt már. Most újra utóbbi szerepben láthatjuk, és ha lehet, akkor még ragyogóbban alakítja, mint valaha.

Kép
Sztárok

Boldog kismamaként pózolt Scarlett Johansson

Néhány hete már nem titok, hogy Scarlett Johansson első gyermekével várandós. A szőke szexszimbólum most az Amerika Kapitány: A tél katonája premierjén mutatta meg büszkén (még alig) gömbölyödő pocakját.

Előző oldal