Kiegészítők

Kép
Stílus

1 perc stílus: Így variáld télen kedvenc kiegészítőidet!

A téli időjárás nem mindig a legkönnyebb pálya ha öltözködésről van szó, sokszor a rétegekkel is nehéz boldogulni, hát még az ékszerekkel és a kiegészítőkkel.

Kép
Promóciók

Harisnya vs. harisnyanadrág. Honnan ered és mi köztük a különbség?

Itt az ősz. Ez a lehullott színes falevelek mellett azt jelenti, hogy itt az idő kicserélni a könnyű nyári ruhákat és a szandálokat melegebb ruhadarabokra és harisnyákra. Vagy harisnyanadrágokra? Nézze meg, mi is a különbség a hasonló megnevezésű kiegészítők között, és mikor voltak a legnépszerűbbek.

Kép
Stílus

Harisnya kisokos: Így viseld ezt az alapdarabot a hideg időben, hogy tényleg stílusos legyen az összhatás

Hogyan viseljük, és milyen bakikat követhetünk el talpig nejlonban? Összeszedtük a legfontosabb útmutatókat, hogy neked már csak a felöltözéssel kelljen foglalkoznod!

Kép
Stílus

Amal Clooney kifinomult stílusával ennyi év után se tudunk betelni

Ha valaki ennyire stílusosan tud öltözni, az megérdemli, hogy sokat áldozhasson ruhákra, cipőkre és kiegészítőkre.

Kép
Shopping

Kényeztesd kedvencedet - méghozzá kedvezménnyel a Joy-napokon!

Mutatjuk, melyek azok az okos, praktikus és stílusos kiegészítők kedvenced számára, amelyeket 20%-kal olcsóbban szerezhetsz be június 22-28. között a JOY-Napok alatt.

Kép
Shopping

Szerezd vissza a hófehér mosolyodat - most kedvezménnyel a Joy-napokon!

Mutatjuk, melyek azok a nélkülözhetetlen szájápolási kiegészítők, amelyeket kedvezményesen vásárolhatsz meg június 22-28. között a JOY-Napok alatt.

Kép
Promóciók

Finom és tápláló trópusi gyümölcs: a banán, amely kutyád kedvence lehet

A kutyáknak is szükségük van a változatos és vitaminokban, valamint ásványi anyagokban gazdag étkezésre egészséges fejlődésük érdekében. Sok esetben a táp nem elegendő, szükség van olyan kiegészítőkre, amelyek jó hatással vannak az emésztésükre, amelyek hozzájárulnak a csontok fejlődéséhez, és kiegyensúlyozott életet eredményeznek.

Kép
Promóciók

A német kreativitás nagyágyúja – a Schleich játékok

A gazdagon mintázott viaszból egybeöntött és kézzel élethűre festett figurák készítője az 1935-ben alapított német Schleich játékóriás évtizedek óta hisz abban, hogy gyermekeink szárnyaló fantáziája a legnagyobb, megőrzendő kincsünk. Ezért azon dolgoznak, hogy játékaikkal minden gyerek felfedezhesse és megőrizze magában a kreativitás csodálatos képességét. A cég jelszava, az “Anywhere’s a Playgroun”, azaz a bárhol találsz egy játszóteret is ezt tükrözi. A formatervezett, az igazira megszólalásig hasonlító figurákkal és kiegészítőkkel bárhol indulhat a játék, melyre a számítógépek korában is nagy szükség van.

Kép
Stílus

Ezek a kiegészítők viszik majd a pálmát 2020-ban

Bőven benne járunk már az évben, de még mindig nem késő kicsit felturbóznod a kiegészítős kincstáradat, hiszen idén se maradunk újabb szemrevaló részletek nélkül!

Kép
Promóciók

Virágos tavaszt hoz a Praktiker az otthonokba

A Praktiker új tavasz kollekciója, amelyet a virágos rét ihletett, elhozza otthonunkba a legfrissebb nyugat-európai trendeket. A tavasz beköszöntével válogathatunk virágmotívumokkal borított textíliák, illatgyertyák, ágyneműk, kiegészítők és étkészletek között, de ha kedvünk van, akár át is festhetjük a nappalinkat. Érdemes megadni a tiszteletet a húsvéti ünnepnek is, és legfőképp magunknak. Lépjünk ki a szürkeségből, öltöztessük fel élénk tónusokkal, virágos lakberendezési kiegészítőkkel lakótereinket, és keltsük új életre kültéri dekorelemekkel – díszpárnákkal, mécsesekkel, vázákkal – otthonunkat és kertünket.

Kép
Promóciók

2020-as újdonságok a FashionWatchtól

A tavasz az újjászületés időszaka, így a divatban is a megújulás és a felfrissülés van porondon, tökéletes lehetőséget kapunk arra, hogy egy kicsit bátrabbak, merészebbek legyünk. És persze nem elég csak a ruhánkon változtatni időről időre, a stílusos megjelenéshez a megfelelő kiegészítőkre is szükségünk van. Körülnéztünk és hoztunk nektek pár tippet a világmárkákra szakosodott FashionWatch kínálatából. Nézzünk néhány igazán trendi órát és ékszert, hogy könnyebb legyen rátalálni az igazira!

Kép
Stílus

Párizsi Divathét 2020: A legsikkesebb front row szettek

Meríts inspirációt a legnagyobb stílusikonok outfitjeiből, amelyeket látványos kiegészítőkkel tettek izgalmassá.

Kép
Egyéb

Tiguar, az egyesített erő és bátorság

A Tiguar sportszergyártó Lengyelország egyik jeles vállalata. Évtizedek óta készítenek olyan sportkiegészítőket, amelyek segítenek elérni céljainkat: egészséges élet, formás és edzett test, jó közérzet.

Kép
Egyéb

Mi kell a cukrász élethez?

A cukrászok élete korántsem játék és mese, mivel ez már nemcsak egy szakma, hanem egy igazi művészet. A különböző finomságokat forgalmazó éttermek és cukrászdák ugyanis az íz mellett a mutatós megjelenésre is nagy hangsúlyt fektetnek. A következő sorokban a remekművek elkészítéséhez alkalmazott eszközökről, kiegészítőkről és azok tulajdonságairól olvashatsz.

Kép
Stílus

Fast food, fast fashion – Mutatjuk a Meki kollekciót

A gyorsétteremlánc lehet, hogy bajban van? Furcsa, hogy saját ruha- és kiegészítőkollekciót dobott piacra karácsony előtt.

Kép
Shopping

Kiegészítők, amik egy shopping királynő eszköztárából sem hiányozhatnak

Mindig kapható vagy, ha egy kiadós vásárlásról van szó? A kedvenc üzleteid kínálatával mindig tisztában vagy? Akkor ezeket az apróságokat imádni fogod!

Kép
Stílus

Téli kiegészítő trendek - így viseld a legcoolabban!

Még mindig tobzódhatunk az indián nyárban, de hamarosan itt vannak a mínuszok, amely időszakot ideje feldobni extra trendi kiegészítőkkel!

Kép
Stílus

Fantasztikusak a Chanel jövő tavaszi kiegészítői

Gabrielle Chanel öröksége, a Chanel divatház mindent felülmúlóan klasszikus és időtálló. A divatház jelenlegi kreatív vezetése évek óta most nyúlt vissza igazán az eredeti Chanel stílushoz.

Kép
Stílus

A gyöngy az új fekete

Gyöngyös táska? Ide vele! Ezek a csodás féldrágakövek egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek és már a legkülönfélébb verziókban fedezhetjük fel őket.

Kép
Stílus

Félresikerült kollekciók - a tervezők is hibázhatnak!

Bizarr, kínos és nevetséges ruhadarabok és kiegészítők, amelyek azt bizonyítják, hogy egy nagy kaliberű tervezőnek is lehetnek gyengébb pillanatai.

Kép
Shopping

A legkegyetlenebb kiegészítők nászéjszakára

Érzéki fehérnemű különlegességek bevállalós menyasszonyoknak.

Kép
Stílus

Hogy miért szeretjük? Mert menő és megvéd!

Nyáron a napszemüveg mellett talán a kalapok a legfontosabb kiegészítők. Jelenleg egy sportos és egy elegáns irány van. Mutatjuk!

Kép
Shopping

Rendes lányok masnibikiniben strandolnak

A bowkini sokkal népszerűbb, mint a sima bikini, és bár bizonyos mellméretek esetében nem biztos, hogy a legelőnyösebb, cuki leszel benne.

Kép
Stílus

Kagylók, gyümölcsök, antik darabok: hét nyári ékszertrend

A kiegészítők mindig fontos szerepet játszanak. Végre itt a nyár és ilyenkor tudnak igazán érvényesülni az ékszerek. Instagram-posztok segítségével mutatom meg a jelenleg legizgalmasabbakat.

Kép
Promóciók

6,6 milllió forintot gyűjtött az UNICEF-nek Mihalik Enikő gardróbvására

Két nap alatt 6,6 millió forint bevételt hozott a Mihalik x UNICEF Pop-Up Store, az összeg teljes egészében a szervezet legnehezebb sorsú gyerekeket segítő munkáját támogatja. A nemzetközi szupermodell több hónapon keresztül gyűjtötte saját, barátai és kollégái gardróbjából a ruhákat és kiegészítőket New Yorktól Budapestig, majd felkérésére hazai ismert emberek, tervezők, stylistok és divatmárkák is csatlakoztak a kezdeményezéshez.

Kép
Promóciók

Hosszú Katinka felkészülését segíti a Scitec Institute

Speciálisan úszókra fejlesztett, személyre szabott táplálkozási tanácsadással és modern táplálékkiegészítőkkel segíti Hosszú Katinka háromszoros olimpiai, hétszeres világ- és tizennégyszeres Európa-bajnok úszó felkészülését a Scitec Institute Sport- és Táplálkozástudományi Intézet.

Előző oldal
Következő oldal