Január

Kép
Szépség

Lesd el a híres csajoktól: ezek a Golden Globe legszebb manikűrjei

A legnagyobb januári trendek ezek lesznek.

Kép
Shopping

5 ok, amiért érdemes beszerezned a január-februári InStyle-t

Szerezzétek be gyorsan!

Kép
Sztárok

Ahogy még nem láttad! Zséda gördeszkára pattant, méghozzá tűsarkúban

Január-februéri címlapsztárunkat még sosem láthattuk ilyen szerepben!

Kép
Sztárok

Így búcsúztak a világsztárok Obama elnöktől

Barack Obama január 20-ig tölti be az elnöki posztot, ezért a sztárok már elkezdtek búcsúzkodni közösségi oldalaikon.

Kép
Életmód

Golden Globe 2017: Itt a nyertesek teljes listája

A 74. Golden Globe szobrocskáit 2017. január 8-án este adták át a Los Angeles-i Beverly Hilton Hotelben. Az Oscar előszobájaként is emlegetett díjátadón 25 kategóriában jutalmazták a filmes szakma legjavát, íme a győztesek teljes listája!

Kép
Sztárok

Máris aranylemez Zséda új albuma: Hallgass bele most!

Te már hallottad január-februári címlapsztárunk új lemezét, a Kémiát?

Kép
Shopping

5+1 ok, amiért érdemes beszerezned a január-februári InStyle-t

2017-ben is veled vagyunk, mindjárt egy kihagyhatatlan összevont számmal, amiben az új év kulcsdarabjait és a tél legmelegebb és legtrendibb darabjait is megmutatjuk!

Kép
Sztárok

Interjú Shane Tusuppal, A férfi stílusa e havi sztárjával - VIDEÓ

A 2017-es január-februári számunk A férfi stílusa rovat sztárja ezúttal Shane Tusup, Hosszú Katinka legendásan temperamentumos és profi edzője és férje.

Kép
Sztárok

Örömhír: Michael Fassbenderrel forgat a fiatal magyar színésznő

A félig magyar, félig osztrák származású fiatal színésznő, Coco König január 2-án szombaton a 2016-os Palm Springs-i Nemzetközi Filmfesztiválra látogatott első nagyjátékfilmje, a JutalomJáték (The Carer) díszbemutatója alkalmából.

Kép
Stílus

David Bowie inspirálta az új InStyle divatanyagát - FOTÓK

David Bowie művészete és stílusa volt a január-februári InStyle divatanyagának fő inspirációja, ezért szerkesztőségünk úgy döntött, hogy a napokban elhunyt ikon tiszteletére most az egész fotósorozatot közzétesszük online is.

Kép
Életmód

Programajánló: Korcsolyázz a Müpa jegén!

A Művészetek Palotája előtti téren január 4-ig vár mindenkit a Müpa Jégpálya. Korlátozott számban korcsolya is bérelhető, de a közönség akár curlingezhet vagy forralt borozhat is a helyszínen.

Kép
Promóciók

Esküvői Kiállítás a Sportarénában

2015. január 31-től február 1-ig szeretettel várnak minden érdeklődőt!

Kép
Shopping

Végre érkezik a H&M online üzlete

Remek hírrel lepte meg a magyar vásárlókat a H&M: 2015 januárjában érkezik az online üzlet, így sorban állás nélkül válogathatunk majd a webshop kínálatából.

Kép
Sztárok

Rendhagyó álompár a Dior show-n: Charlize Theron és Sean Penn

Charlize Theron és Sean Penn már több mint fél éve hivatalosan is egy pár, szerelmük azonban ennél korábbra datálható. Az tény azonban, hogy 2014 januárja óta rendszeresen jelennek meg együtt nyilvános eseményeken: most például a párizsi Dior haute couture show első sorába szólt a meghívójuk.

Kép
Stílus

Exkluzív élménybeszámoló a párizsi haute couture divathétről

Tóth Enikő, a Fashion Victim bloggere a párizsi haute couture divathéten járt 2014 januárjában. Fogadjátok szeretettel első élménybeszámolóját, amelyet az InStyle.hu olvasóinak készített.

Kép
Sztárok

Londonban koncertezett Taylor Swift

Taylor Swift, az InStyle január-februári címlapsztárja tovább turnézik a nagyvilágban: ezúttal Londonban, az O2 arénában lépett fel.

Kép
Sztárok

Sztárbarátokkal ünnepelte 40. születésnapját Kate Moss

Bár az előzetes hírek arról szóltak, hogy egy távoli szigeten mulat majd, Kate Moss mégis egy londoni étteremben tartott vacsorával, családja és barátai körében ünnepelte meg 40. születésnapját január 16-án.

Kép
Sztárok

Osvárt Andrea Alberta Ferrettiben ünnepelte új filmjét

Január 16-án, azaz ma debütál Rómában Osvárt Andrea új filmje, az Anita B. A tegnapi sajtótájékoztatón egy lenyűgözően nőies Alberta Ferretti ruhában jelent meg a magyar színésznő.

Kép
Stílus

Kate Moss 40: A legjobb street style szettek Igor ajánlásával

Bizony-bizony, elérkezett a nagy nap: Kate Moss, minden idők egyik legnépszerűbb szupermodellje január 16-án tölti be 40. életévét. Ez alkalomból stylistunk, Igor összeválogatta a sztár legjobb street style szettjeit az elmúlt évekből.

Kép
Életmód

Jön a Couch surf: Hámori Gabriella és Kerekes Vica újra főszerepben

Nemzetközi terepen is sikert sikerre halmozó színésznőnk, Hámori Gabriella, valamint a cseh és szlovák nézők szívét is meghódító kiválóságunk, a január-februrári InStyle-ban is látható Kerekes Vica új magyar vígjátékban tündököl. Március 6-tól a mozikban.

Kép
Sztárok

Taylor Swift a Golden Globe-on is ragyogott

Két stílust villantott meg és mindkettő remekül passzolt hozzá: január-februári címlapsztárunk, Taylor Swift az idei Golden Globe-on.

Kép
Shopping

Újra Gardrób Közösségi Vásár!

Mindenki kapott már karácsonyra olyan ruhadarabot, ami vagy nem felelt meg az ízlésének, vagy épp méretben nem volt tökéletes. A január eleji Gardróbon itt a lehetőség eladni, elcserélni ezeket a ruhákat, valamint újra feltölteni finomságokkal a karácsonyi dőzsölés után kiürült kamrát.

Kép
InStyle TV

Így alakította át Lakatos Márk Gryllus Dorkát

Lakatos Márk új műsorában bárkiből shoppingkirálynőt varázsol. A január-februári InStyle-ban Gryllus Dorka segítségével gyakorolta átalakító tehetségét. Azt is elárulta, mitől lehetsz te is olyan csinos, mint a színésznő.

Kép
Sztárok

Taylor Swift az InStyle január-februári címlapján

Megjelent a január-februári InStyle, a címlapon a mindig stílusos énekesnő, Taylor Swift. Ha kíváncsi vagy arra, hogy mit rejt még az új szám, akkor jó helyen jársz: alább láthatsz egy kis ízelítőt a tartalomból.

Kép
Sztárok

Stílusos páros: Julia Roberts és Meryl Streep

Julia Roberts és Meryl Streep az Augusztus Oklahomában premierjén járt a napokban. A két színésznő főszereplésével készült filmet január 16-án mutatják be itthon.

Előző oldal