Jótékonysági gála

Kép
Sztárok

Katy Perry és John Legend közös duettjére csak egy szó van: libabőr! - VIDEÓ

Szombaton igazi sztárdömping volt San Giacomo karthauzi kolostorban, Capri szigetén, ugyanis a luxusmárkákban utazó LUISAVIAROMA immáron negyedik alkalommal szervezte meg jótékonysági gáláját az UNICEF javára.

Kép
Stílus

Mihalik vs. Palvin – Ki volt a 2018-as cannes-i amfAR gála legfényesebb magyar csillaga?

Elérkeztünk a Cannes-i filmfesztivál csúcspontjához! Végre Mihalik Enikő is megérkezett a Francia Riviérára, egészen pontosan a 24. amfAR jótékonysági gála vörös szőnyegére, amely egyébként az egyik leghíresebb jótékonysági esemény az évben.

Kép
Sztárok

Mihalik vs. Palvin - Ki volt a cannes-i amfAR gála legfényesebb magyar csillaga?

Mihalik Enikő is megérkezett a cannes-i filmfesztiválra, egészen pontosan a 23. amfAR jótékonysági gálára, ahova természetesen a már napok óta Cannes-ban tartózkodó Palvin Barbara is hivatalos volt. De vajon ki volt a legszebb a cannes-i vidéken?

Kép
Promóciók

Böjte Csaba atya és Kárász Róbert a hetedik „Life goes on” Gála magyar díjazottai

A „Life goes on” nemzetközi jótékonysági Gála idén hetedik alkalommal, november 7-én került megrendezésre a bécsi Városházán.

Kép
Sztárok

Magyar VIP vendég az amfAR jótékonysági gálán

Nagy hagyománya van New Yorkban az amfAR gálának, ahol a divat- és a művészeti világ krémje adakozik egy egész estén át az AIDS-kutatások elősegítésének érdekében.

Kép
Sztárok

Carla Bruni a vörös szőnyegen

Carla Bruni is részt vett a 21. amfAR jótékonysági gálán és szokás szerint nagyon stílusos volt.

Kép
Sztárok

Mihalik Enikő vagy Palvin Barbara volt stílusosabb a cannes-i amfAR gálán?

Tegnap Mihalik Enikő is megérkezett a cannes-i filmfesztiválra, egészen pontosan a 21. amfAR jótékonysági gálára, ahova természetesen júniusi címlaplányunk, Palvin Barbara is hivatalos volt.

Kép
Sztárok

Eva Longoria egyszerű, de nagyszerű szettje

Eva Longoria büszkén feszített a minap barátnője, Victoria Beckham oldalán, a Londonban megrendezett The Global Gift jótékonysági gálán.