Idézet

Kép
Stílus

10 kincset érő divattanács a legnagyobb stílusikonoktól

Ha esetleg reggel tanácstalanul állsz a tükör előtt, ezer ruha vesz körül és nem tudod eldönteni jól nézel-e ki vagy sem, olvasd el a divatvilág szakértőinek kincset érő tanácsait!

Kép
Életmód

10 idézet, amelyben Tina Fey szenzációsan összefoglalja, milyen szülőnek lenni

Tina tudja a frankót!

Kép
Életmód

Zsepiket elő! A 10 legromantikusabb idézet a Szerelmünk lapjaiból

Néha jólesik elmerülni az örök, szenvedélyes szerelem gondolatában, aztán tovább keresni az álompasit a Tinderen. Mi sem hallottunk még a Szerelmünk lapjainál romantikusabb történetet, szóval zsepiket elő, jöjjenek a legszebb idézetek a filmből!

Kép
Sztárok

Rebel Wilson legviccesebb aranyköpései

Az ausztrál színésznő nem csak a filmjeiben alakít fergetegesen vicces csajokat: az életben is ugyanolyan jófej. És íme egy újabb bizonyíték arra, hogy a leghumorosabb emberek nagyon is eszesek: Rebel Wilson gimisként minden matekversenyt megnyert, és van egy jogi diplomája is. Ugy te sem gondoltad volna? Íme a kedvenc idézeteink tőle.

Kép
Sztárok

7 lélekmelengető Tom Hanks idézet, hogy könnyebben menjen a napod

Amerika kedvenc színésze mindig tudja, mit kell mondani.

Kép
Életmód

8 örökérvényű tanulság a Jóbarátokból, amit egy életre megjegyeztünk

2004-ben ért véget minden idők egyik legnépszerűbb sorozata, a Jóbarátok. Ross, Monica, Ross, Rachel, Joey, Chandler és Phoebe olyannyira a szívünkhöz nőtek, hogy mondataik még mindig itt csengenek a fülünkben. És az emlékezetes beszólásokon kívül, néhány igazán hasznod tanácsot is kaptunk tőlük, amit nem árt észben tartani!

Kép
Életmód

Amit Micimackó tanított nekünk: Avagy íme a legszebb idézetek mindenki kedvenc mesefigurájától

A mese, ami mindenki gyermekkorát meghatározta!

Kép
Sztárok

Harry Benson legendás fotói: A legelbűvölőbb elnökfeleségektől a 90-es évek szupermodelljeiig mindenki megnyílt kamerája előtt

A leggyakrabban idézett képét a Time magazin a világ 100 legmeghatározóbb fotója közé válogatta.

Kép
Stílus

Harminc éve érintetlenül áll a párizsi élvhajhász szexi otthona

Színes graffitik, vulgáris dalszövegek, idézetek és rajongók szerelmes üzenetei díszítik a legenda egykori házának a falát, amely egy kifinomult kéjbarlangot rejt.

Kép
Shopping

Rendes lányok masnibikiniben strandolnak

A bowkini sokkal népszerűbb, mint a sima bikini, és bár bizonyos mellméretek esetében nem biztos, hogy a legelőnyösebb, cuki leszel benne.

Kép
Szépség

A sztárok póthajőrülete megállíthatatlan

Bár csak rövid távú megoldás a hajhosszabbítás- különösen ha ilyen óriási tincsekről beszélünk- nem elvetendő.

Kép
Életmód

Bolla Viki és az InStyle

Ehavi lapszámunkban a Beszéljünk a szépségről rovatban Bolla Viki blogger mesélt szépségápolási szokásairól. Ami az újságból kimaradt, azt olvassátok el itt és most!

Kép
Sztárok

Heather Graham 51 éves és 🔥

"...még a Másnaposokban is jól nézett ki 39 évesen. Már 41 éves??" Ilyen és ehhez hasonló mondatok sokasága borítja el a netet, ha róla van szó.

Kép
Stílus

Mindegy, csak vad legyen!

Kendall ismét az állatmintára voksolt és milyen jól tette. Ez egy tökéletes tavaszi outfit, máris beszereznénk...

Kép
Stílus

A férfiak szerint is őrjítően szexi ezek a ruhadarab

Időről időre előkerülnek a vállat szabadon hagyó fölsők és ruhák és ez nagyon jó, mert ha még nem is vagy teljesen elégedett magaddal, a válladra biztosan nincs kifogásod!

Kép
Stílus

Mitől olyan szexi a masnibikini és miért hordja mindenki?

A bowkini sokkal népszerűbb, mint a sima bikini, pedig bizonyos mellméretek esetében nem biztos, hogy a legelőnyösebb.

Kép
Stílus

Rosie és a szafarioverál

Bár a vadonban kissé kényelmetlen lenne ez a szett, Los Angelesben pont elég stílusos... Rosie Huntington-Whiteley vad outfitjébe rögtön beleszerettünk.

Kép
Shopping

A legsikkesebb hétvégi táskák

Hosszú hétvégére lehet, hogy jobb ha elutazol, de nem csak azt találd ki, hova mész, hanem azt is, hogy mibe csomagolsz.

Kép
Shopping

35 fölött jól gondold meg, hogy mit vislesz!

Okos nő minden korban tudja, hogy mit vegyen fel! 35 fölött már a sneakert is illik átgondoltan kiválasztani.

Kép
Életmód

Samanthának igaza volt? A SATC legjobb szexidézetei

Örökérvényűek vagy idejétmúltak a manthattani csajok beszólásai? Szerintünk egyáltalán nem elavultak, és te hogy látod, Samantha, Carrie, Miranda és Charlotte megmondta a tutit?

Kép
Életmód

„Az igazán csinos cipőket olyan nőknek tervezik, akiknek csak négy lábujjuk van„ - avagy 18 frappáns Murphy törvény, amit csak a nők értenek

Murphy törvénye szerint „ami elromolhat, az el is romlik”. Nos, ez nők esetében különösen igaz, hiszen nincs olyan nap, hogy ne keverednénk valamilyen galibába. Bizony, a női létnek is megvannak a maga murphológiája!

Kép
Életmód

"A nő olyan, mint a teafilter..."

Idézetek nőkről nemcsak nőknek - Meghan Markle-tól Madonnán át Eleanor Rooseveltig összeszedtünk néhány velős gondolatot. Boldog nőnapot!

Kép
Életmód

Új pasi a láthatáron? Ne rontsd el a boldogságotokat!

5 mantra, ami segít, hogy a kapcsolatos üdítő és problémáktól mentes legyen.

Kép
Stílus

“Eladtad a lelked, amikor felvetted a Jimmy Choo szandált!”

A sokat idézett mondat a 69-ik percben hangzik el Az ördög Pradát visel című filmben és lássuk be, amióta mi is viselünk Choo lábbelit, pontosan tudjuk miről szól az idézett mondat. Arról azonban még mi sem vagyunk teljességel meggyőződve, hogy az a bizonyos mindent-odaadnék-érte érzés vajon akkor is átjárná-e a testünket, ha 4000 dollárt költenénék egy sneakerre…

Kép
Életmód

Insta-inspiráció! Így tedd egyedibbé a profilodat!

Katt a bio-ba! További infók a bio-ban! Csekkold a bio-t és megtudod... – Unalomig ismételt instrukciók, de nem véletlenül! Ha a kreatív oldaladat szeretnéd kiemelni az Instagram-profilodon, ígérjük, többet nem kell a fejedet törni, hogy mit írj be.

Kép
Életmód

Az egyetlen dolog, ami állandó – 10 idézet a változásról

A változás nem véletlenül ijesztő dolog, de vannak eszközök, amik segítenek megbirkózni vele – például ezek az idézetek. (Komolyan! Nekünk már segítettek!)

Előző oldal
Következő oldal