Hobbi

Kép
Sztárok

Jennifer Lopez felpattant a rúdra

A 49 éves énekesnő legújabb hobbija nagyon szexi. Igaz, hogy közel az ötven, de ez őt semmiben sem gátolja. Sőt!

Kép
Sztárok

Tényleg átlagos gyerekek? Katalin hercegné elárulta György és Sarolta kedvenc hobbiját

Újabb érdekesség Vilmos és Katalin cuki gyerekeiről.

Kép
Szépség

A szerelem kémiája: Kutatások igazolják, hogy a megfelelő illat elhozhatja az Igazit

Az egymásra találásnak számtalan módja lehet; közös érdeklődés, közös hobbi, egy csábító tekintet, egy kacér mosoly vagy éppen egy ellenállhatatlan illat. Utóbbi különösen nagy hatással lehet érzékeinkre, hiszen egy illat nem csupán egy rég elfeledett emléket idézhet elő, hanem erős vonzást is generálhat két ember között. Miért van ez így?

Kép
Életmód

Kacsaszáj és halfej - A legnépszerűbb szelfi pózok az elmúlt évekből

Azt hinnénk, hogy a szelfi csak a fiatalok első számú hobbija, de valójában ez az elmúlt pár év legnagyobb őrülete. Mindenkié! És mikor milyen fejet vágtunk a kamerának? Mert nem mindegy ám, hogy kacsásan csücsörítünk vagy bambulunk mint egy hal. Nézd meg, az elmúlt évek legnagyobb őrületeit, már ami az arckifejezéseket illeti!

Kép
Stílus

3 egyszerű mód, hogy a hobbidból finanszírozhasd a tanulmányaid

Tanulni és dolgozni egyszerre nem könnyű, főleg akkor, ha már van családunk vagy esetleg olyan hobbink, amire sok időt szánunk. De miért ne lehetne a pénzkeresés is hobbi?

Kép
Sztárok

Taylor Swift az InStyle január-februári címlapján

Megjelent a január-februári InStyle, a címlapon a mindig stílusos énekesnő, Taylor Swift. Ha kíváncsi vagy arra, hogy mit rejt még az új szám, akkor jó helyen jársz: alább láthatsz egy kis ízelítőt a tartalomból.

Előző oldal