Higiénia

Kép
Szépség

Természetesen szeretjük: 5 méreganyagmentes körömlakk

Egyre nagyobb a kereslet a természetes kozmetikai- és szépségápolási termékek iránt. Aki egy kicsit is odafigyel az egészségére, biztosan színezékmentes testápolóra, illatanyagmentes higiéniás termékekre és tartósítószermentes krémekre váltott. De mi van a körömlakkokkal?

Kép
Promóciók

15 éves a SPAR saját húsüzeme, a Regnum Húsüzem és Oktatóközpont

A SPAR bicskei húsüzeme 15 évvel ezelőtt kezdte meg a termelést. Ma már az évi 12 millió kilogramm bontott sertés- és 1,1 millió kilogramm bontott marhahús feldolgozása mellett sajtszeleteléssel is foglalkozik, valamint oktatási központként is működik. A SPAR összesen több mint 8 milliárd forintot fordított létrehozására és a későbbi fejlesztésekre. Jelenleg 366 embernek ad munkát, akik tavaly az indulási húsmennyiség 120-szorosát állították elő a legmagasabb színvonalon és higiéniai szabványok szerint.

Kép
Promóciók

Az Orbit immár harmadszor támogatja az SOS Gyermekfalvakat – Csatlakozz Te is!

Minden gyermek megérdemli, hogy mosolyoghasson! Ezért döntött úgy az Orbit, hogy idén újra támogatja az SOS Gyermekfalvakat, amely a vér szerinti szüleik nélkül élő hátrányos helyzetű gyerekekről gondoskodik. A Gyermekmosoly kampány célja nemcsak a megfelelő szájhigiénia fontosságának népszerűsítése, de a gyermekek egészséges önbizalmának támogatása is. A harmadik éve futó kampányhoz idén Dombóvári István, azaz Dombi, a magyar stand-up comedy műfajának egyik jelentős alakja is csatlakozik. Augusztus 23-tól október 7-ig az Orbit minden termékének eladásából befolyó összeg 1%-át az SOS Gyermekfalvaknak adományozza. Csaljunk mosolyt minél több gyermek arcára! Csatlakozz és segíts te is!

Kép
Promóciók

Ép punciban ép lélek

Te is észrevetted már, hogy ha a puncid nem érzi felhőtlenül jól magát, akkor te sem vagy a topon? Ez azért van, mert az intim higiéniád a teljes nőiségedre hat. Használd a Beliema® from Idelyn® intim segítőtársakat, és légy mindig önmagad.

Kép
Promóciók

2015-ben is szájhigiéniai edukációs kampány az Orbittól!

Az Orbit számára nagyon fontos, hogy az emberek minél magasabb szintű száj- és fogápolási ismeretekkel rendelkezzenek.

Előző oldal