Hajvágás

Kép
Stílus

A 3 legelőnyösebb frizura, ami mindenkinek jól áll

Ha nem tudod milyen frizura állna jól, menj biztosra, íme az a három fazon, ami mindenkinek előnyösen áll!

Kép
Szépség

7 dolog, amit muszáj átgondolnod hajfestés előtt

A kifinomult stílus egyik alappillére, a megfelelő hajszín kiválasztása, ez az egyik legfontosabb döntés, amit a külsőnkkel kapcsolatban meg kell hoznunk, ezért fontos, hogy tudjuk, mire kell figyelnünk a nagy változtatás előtt.

Kép
Sztárok

Telitalálat Amanda Seyfried új frizurája

Amanda Seyfried új frizurát vágatott magának, és milyen jól tette!

Kép
Stílus

4 fantasztikus rövid frizura, ami merészebb, mint a megszokott bubi

Idén hatalmas sláger a rövid haj, de sokan unják már a megszokott bubi frizurát. Mi most mutatunk Neked négy olyan fazont, aminek köze sincs a bubihoz, hanem annál sokkal izgalmasabb!

Kép
Stílus

Minden idők legszebb copfjai

Sokszor ötletünk sincs arra, mit kezdjünk a hajunkkal, a legkönnyebb frizura, amit ilyenkor elkészíthetünk a gyors copf, azonban sokan elfelejtik, hogy ezt a stílust is ezernyi módon lehet elkészíteni. Less el néhány tippet a sztároktól, ha Te is stílusos frizurára vágysz!

Kép
Szépség

Ezért kellene vállig érő frizurát vágatnod

Ahogy közeledik a forróság, a hosszú hajzuhatag egyre melegebbnek tűnik, így elgondolkodtató, miért nem vágatunk magunknak egy menő vállig érő frizurát? Ha félsz a változtatástól, nézd meg galériánk sztárhölgyeit, akik egytől-egyig mesésen néznek ki saját stílusukra szabott rövid frizurájukkal!

Kép
Szépség

Szabadulj meg a töredezett hajvégektől, hajvágás nélkül!

Szeretnél egészséges hajvégeket, de nem akarod rövidebbre vágatni a hajad? Íme a módszer, hogy megtarthasd hosszú tincseidet, de egészségesen!

Előző oldal