Gyereksztár

Kép
Sztárok

Lány a szomszédból: Ennyit változott Drew Barrymore 30 év alatt - FOTÓK

Drew Barrymore szó szerint a szemünk nőtt fel, hiszen gyereksztárból lett a vörös szőnyeg csillaga, és vele mindenki kedvence. Emlékeztek még a a vadóc lányra, aki néha bizony csúnyán mellényúlt a ruhaválasztással? Azt kell mondjuk, címlapsztárunk látványos átalakuláson ment keresztül!

Kép
Sztárok

10 sztárcsemete, aki megszólalásig hasonlít a szüleire - FOTÓK

Azt nem tudjuk, hogy a sztárok csemetéi ugyan olyan tehetségesek-e mint szüleik, de az biztos, hogy megszólalásig hasonlítanak a legnagyobb hírességekre. Ha hihetünk a szemünknek, akkor itt mini-me dömping van kilátásban!

Kép
Stílus

Emma Watson 20 vörös szőnyeges ruhája a kezdetektől napjainkig

Emma Watson alig több, mint egy évtized leforgása alatt mindenki Hermionéjéból oxfordi diákká és ENSZ jószolgálati nagykövetté vált, magáénak tudhat több sikeres Burberry kampányt és már színészként is bizonyított. Minket pedig az utóbbi években stílusával nyűgözött le, ezért összeszedtük Emma 20 legpompásabb szettjét.

Kép
Stílus

Az Instagram 10+1 legstílusosabb gyereksztárja

Bár a most következő divatdiktátorok nem magukat öltöztetik - stílusuk szüleik érdeme, az egészen biztos, hogy már most tudják, hogyan pózoljanak lenyűgöző szettjeikben. Érdemes ellesni tőlük néhány trükköt. Íme a 10 legmenőbb Instagram gyereksztár!

Kép
Stílus

Imádni való gyereksztárral frissít az Armani

Az olasz divatház az Oscar-jelölt, tíz éves Quvenzhané Wallist választotta új kollekciójának arcául: ő minden idők legfiatalabb színésznője, akit ez a megtiszteltetés ért, de olyan profi a kamerák előtt, mint bármelyik tapasztalt modell.

Előző oldal