Fejfedő

Kép
Stílus

1 perc stílus: A szezon egyik kedvenc új rétegét te is imádni fogod

Az elmúlt szezonokban számtalan példát láthattunk már arra, hogy a praktikum sokszor nem kiemelt szempont, ha trendekről van szó, ám a téli hidegben egészen más divatszabályok érvényesülnek.

Kép
Vegyélhazait

#Vegyélhazait: Vecsei Millinery - a fiatal kalapkészítő elárulja, hogyan NE tárold soha a fejfedőid

Az InStyle új videósorozatában a magyar márkák mögött álló alkotókkal beszélgetünk arról, hogyan sikerül átvészelniük a koronavírus járvány miatt kialakult nehezített helyzetet. Ez alkalommal Vecsei Zsófi kalapkészítő mesélt nekünk, hogyan zajlik most nála az alkotói folyamat, és mit tartogat még a nyárra!

Kép
Stílus

Hogy miért szeretjük? Mert menő és megvéd!

Nyáron a napszemüveg mellett talán a kalapok a legfontosabb kiegészítők. Jelenleg egy sportos és egy elegáns irány van. Mutatjuk!

Kép
Stílus

Megosztó trend a láthatáron: a Szex és New York-ból ismert kalap most az internet új kedvence

Pár évvel ezelőtt minden a "blogger kalapokkal" kezdődött, majd utána lavinaként zúdult ránk az a sokféle fejfedő, ami minden szezonban más és más külcsínt kap. Most végre a Szex és New York-ból is ismert kiegészítő is visszatért a feledés méltatlan homályából, és elkezdődött az oversized kalapok időszámítása!

Kép
Shopping

Sapka 5X5 - Találd meg a hozzád illőt!

Lassan röpködnek a mínuszok, és reményeink szerint a hópelyhek is, így itt az ideje beújítani egy csinos kis fejfedőt. A gyermekkorban még olyannyira utált ruhadarab mára a tél egyik legkedveltebb kiegészítője lett. Íme az idei szezon 5 trendjének legstílusosabb darabjai. Tankó Tekla összeállítása.