Emmy

Kép
Stílus

Izzik a szerelem Hollywoodban: a legédesebb sztárpárok a 2017-es Emmy-gálán

Nektek ki a kedvenc vörös szőnyeges sztárpárotok?

Kép
Stílus

Sofía Vergara vagy Nicole Kidman? Segíts nekünk eldönteni, hogy ki volt a 2017-es Emmy legstílusosabb sztárja

Ezt viselték a hollywoodi sztárok a televíziózás legfontosabb díjátadóján!

Kép
Sztárok

Eldobod az agyadat Sofia Vergara fiától: nagyon helyes pasi!

Mondjuk, ilyen génekkel könnyű...

Kép
Életmód

David Schwimmer kisfilm-sorozatban kampányol a szexuális zaklatás ellen – „A családomban minden nő érintett, kivéve a lányom, hálistennek”

Az émelyítő videókban felbukkan Emmy Rossum, Cynthia Nixon és maga Schwimmer, aki a sorozat producere is egyben. A cikkben mind a hat 3-4 perces videót megnézheted!

Kép
Sztárok

Tom Hiddleston nem sír Taylor Swift után - Így flörtölt kolléganőjével a díjátadón

Tom félreérthetetlenül flörtölt az Emmy díjátadón.

Kép
Sztárok

Az Emmy legcsodásabb ruhái

Ezt viselték a hollywoodi sztárok a televíziózás legfontosabb díjátadóján.

Kép
Sztárok

Friss: Az InStyle Awards díjazottjai és a legjobban öltözött sztárok

Tegnap lezajlott az InStyle Awards, ahol igazi nagyágyúk vonultak végig a vörös szőnyegen. Nézd meg a legjobb szetteket és a díjazottakat!

Kép
Stílus

5+1 sztár szemüvegben és anélkül - Neked hogy tetszenek jobban?

Régen nem nagyon volt választása annak, akivel az éves szűrővizsgálaton közölték, hogy szemüvegre szorul: onnantól kezdve bizony hordania kellett, ha jól akart látni. Ma már szerencsére nem ez a helyzet, hiszen számos lehetőség között válogathatunk a kontaktlencsétől a lézeres látásjavításig, amely után egyáltalán nincs szükség szemüvegre. Szerinted az alábbi sztárok melyik lehetőséget választották?

Kép
Sztárok

Az InStyle kedvencei: Az idei Emmy díjátadó 10 legstílusosabb összeállítása

Tegnap lezajlott a 67. Emmy díjátadó, mi pedig alig vártuk, hogy végigmustrálhassuk az este legszebb összeállításait. A tévés Oscarként is emlegetett rendezvény vörös szőnyegén kedvenc sorozatsztárjaink lejtettek végig, nézzük szerkesztőségünk best dressed listáját!

Kép
Stílus

Farmerdzseki, ahogy a sztárokon láttuk

Valószínűleg mindenkinek lapul egy farmerdzseki a szekrényében, csak az évek során megfeledkezett róla. Most Jessica Albától Miranda Kerrig a legstílusosabb sztárok példáján keresztül bizonyítjuk be, hogy a farmerdzseki rég kinőtt a középiskolai alapdarab státuszából.

Kép
Sztárok

Alig lehet ráismerni Lena Dunhamre

Lena Dunham egyre lehetetlenebb szettekben jelenik meg a vörös szőnyegen: legutóbbi, Emmy-gálás ruhája sokaknál kiverte a biztosítékot. Most a velencei filmfesztiválon szegeződött rá minden tekintet - és nem vagyunk biztosak abban, hogy kivétel nélkül mindenki felismerte őt.

Kép
Sztárok

Julia Roberts Emmy-s szettje: Visszafogott elegancia, kecses lábak

Micsoda nő ez a Julia Roberts! Mindannyiunk nagy kedvence megmutatta az Emmy díjátadón, hogy miről szól az igazi stílus! A színésznő vékony lábait, és utánozhatatlan mosolyát is megvillantotta a vörös szőnyegen!

Kép
Sztárok

A hét legstílusosabb kismamája: Hayden Panettiere

Hayden Panettiere gyönyörű kismama! Csak úgy ragyogott a tegnapi Emmy díjátadón, tökéletes szettet választott gömbölyödő pocakjához!

Kép
Stílus

A 2014-es Emmy díjátadó nyertesei és a legszebb vörös szőnyeges ruhák

Tegnap lezajlott a 66. Emmy díjátadó, a tévés Oscarként is emlegetett rendezvény. Nézd meg, a te kedvenc sorozatod és szereplőid bezsebeltek-e díjat!

Kép
Sztárok

Magyar siker: Kreatív Emmy-díjat nyert Homonnay Gábor a Borgiákért

Magyar siker is született az úgynevezett kreatív Emmy-díjak Los Angelesben tartott díjkiosztóján. A Borgiák című (The Borgias) televíziós sorozatban való közreműködéséért a legjobb jelmezért járó kreatív Emmy-díjat kapta meg Homonnay Gábor jelmezkivitelező – adta hírül az MTI.

Kép
Sztárok

Exkluzív: Jason Sudeikis-interjú az InStyle-ban

Jason Sudekist leginkább lehengerlő humoráról ismerheted. Olyan vígjátékokban láthattad, mint a Míg a Jackpot el nem választ, Exférj újratöltve, Elhajlási engedély, Förtelmes főnökök. Az NBC televízió Emmy-díjas Saturday Night Live-jának kaméleonja nem ismer lehetetlent, ezt jelenleg két főszerepben is bizonyítja.

Előző oldal