Egyetem

Kép
Promóciók

A Semmelweis Egyetem és a BioTechUSA-cégcsoport együtt az evészavarok ellen

Elindult az első, Magyarországon egyedülálló, ingyenes önsegítő program családok részére

Kép
Sztárok

Vilmos hercegtől eláll a lélegzetünk: így néztek ki a királyi család tagjai az első napjukon az egyetemen

Annyira szuper látni, hogy a királyi család tagjai is ugyanolyan voltak, mint bármelyikünk az egyetem legelső napján!

Kép
Promóciók

Tányér micéliumból és kenderből! Fenntartható design-innováció a gasztronómia területén a MOME és a Michelin-csillagos SALT együttműködésében

Hogyan válhat a gasztronómia valóban fenntarthatóvá? A körkörös étkezési kultúra éléréséhez vezető úton különleges mérföldkőhöz érkezett a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem (MOME) és a SALT. Közös kutatásuk során létrejött egy új, környezetterhelés nélkül használható tányér, amely lehetővé teszi, hogy fenntartható formában élvezhessük a csúcsgasztronómia kivételes fogásait.

Kép
Sztárok

Kiderült a titkuk! Sztárok elárulták trükkjeiket, amitől fiatalosak maradnak

Az élet egyetemes igazsága az, hogy mindannyian öregszünk.

Kép
Sztárok

Lánya után Angelina Jolie is táncra perdült - Videón mutatta meg, mire képes

Angelina Jolie talán az egyik legbüszkébb sztáranyuka, hiszen 6 csemetéje közül mindegyik nagyon tehetséges.

Kép
Sztárok

Angelina Jolie nagy bejelentést tett egyik lányával kapcsolatban

Angelina Jolie az Instagramon posztolt a hírrel kapcsolatban.

Kép
Életmód

Az orosz-ukrán háború arca egy egyetemista lány szemével: „Az a személy, aki korábban voltam, megszűnt létezni”

Katyerina Rudenko az orosz-ukrán háború első pillanatától kezdve tudta, hogy előbb-utóbb ez is bekövetkezik. Tudta, sehogy sem kerülheti el. Mégis, mikor először beszélt róla a szüleivel, berohantam a szobájába, és levegőért kapkodott mint egy partra vetett hal. Próbálta meggyőzni őket, hogy nem akarja ezt. Ám ők is mondták, és Katyerina is tudta, hogy butaság, tudta, hogy a ő helyzetükben nincs más választásuk. A háború hetedik napján hátra hagyta hát a családját, és külföldre menekült, teljesen egyedül. A következőkben az ő menekülésének útját ismerheted meg!

Kép
Promóciók

Ízélmények – Avagy erre garantáltan emlékezni fogsz!

Szinte mindenkinek vannak olyan ízek az életében, amelyeket ha megérez, azonnal elfogja a gyerekkori nosztalgia. Mindegy, hogy milyen fontos – vagy sem- az a bizonyos emlék, ha köthető hozzá valami étel, akkor sokkal élénkebb, és ezáltal sokkal inkább felidézhető. „Azok az emlékek, amelyek egy étel hatására jönnek elő, sokkal intenzívebbek, mint azok, amelyekben más érzékeink szerepelnek”– állítja Susan Whitborne, a Massachusetts Egyetem agykutatója is.

Kép
Karrier

Legyen Divat Női Vezető! - Perecz Panna: „Olyan életet élhetek, amilyet szeretnék, sikerült azokat a dolgokat elérnem, amelyeket gimnazistaként vagy egyetemistaként kitűztem magamnak”

A Menedzserszövetség és az InStyle is kiemelt feladatának érzi, hogy felhívja a figyelmet a női vezetők fontos szerepére. 2022 tavaszán, második alkalommal kerül a magazin oldalaira a „Legyen Divat a Női Vezető!” kampány, ezúttal a Menedzserszövetség 43 női vezetőjének főszereplésével, akiknek gondolatairól többet megtudhatsz az online megjelenő mini interjúkból és videó üzenetekből.

Kép
Sztárok

Soha nem látott fotó került elő az egyetemista Katalinról

Egy régi emlék került elő a brit királyi család fotósának gyűjteményéből!

Kép
Életmód

10+1 dolog, amire akkor jössz rá, mikor az egyetem után belecsöppensz a való életbe

Szinte biztos, hogy lesz olyan pont, amivel biztosan tudsz majd azonosulni!

Kép
Szépség

A karanténban is kell fényvédőt viselni?

Röviden, igen. Hosszabban, Dr. Kuroli Enikő a Semmelweis Egyetem Bőr-, Nemikórtani és Bőronkológiai Klinika patológus és bőrgyógyász szakorvosa azt is elmondja, hogy miért.

Kép
Életmód

Napi humor: 10 női ellentmondás, amiben nincs semmi logika

"A világegyetem két örök rejtélye: az időutazás és a nők!" - ezt már Dr. Emmett Brown (Vissza a jövőbe 2.) is megmondta. Na jó, férfias gúnyolódás ide vagy oda, mi is elismerjük, valóban kiismerhetetlenek a női lélek rejtelmei. Néha még mi magunknak sem értjük mi történik, szóval jöjjön 10 vicces, de tipikus női ellentmondás!

Kép
Életmód

A hírhedt klub, ahol 4 tonna csillámport szórtak a vendégekre

A Yale Egyetem nem mindennapi professzora, Tod Papageorge megörökítette a legendás Studio 54 partijait, ahol bármi megtörténhetett a 70-es években.

Kép
Szépség

Hogyan óvjuk a bőrünket télen? - Dr. Kuroli Enikő bőrgyógyász válaszol

A Semmelweis Egyetem Bőr-, Nemikórtani és Bőronkológiai Klinika patológus és bőrgyógyász szakorvosával, Dr. Kuroli Enikővel beszélgettünk a téli bőrápolás kihívásairól. Hallgasd meg legújabb podcast adásunkat!

Kép
Sztárok

Karlie Kloss nem dolgozik a Victoria's Secrettel, mert túl okos hozzá?

Ez persze kicsit túlzás, de az indoklásából az derül ki, hogy az egyetemen tanult egy s mást, ami más megvilágításba helyezte számára a teljesen leszálkásított női testek fehérneműban vonulását. Tiszteletére összeszedtük kedvenc diplomás modelljeinket.

Kép
Stílus

Számolj le az előítéleteiddel! Normcore - akadálymentes divat kiállítás mindent megváltoztat, amit eddig az öltözködésről gondoltál

Egy egyedülálló kezdeményezés tanúja lehetetsz ebben a hónapban Budapesten. Moholy-Nagy Művészeti Egyetem kutatólaborja, a MOME TransferLab Normcore - akadálymentes divat című kiállítása olyasvalami, amiről éremes beszélni! És látni!

Kép
Promóciók

Megjelent Donáth Mirjam Mások Álma című könyve

Donáth Mirjamot felvették New York legjobb egyetemére, azután évekig a legnagyobb nemzetközi hírügynökségnél dolgozott a Times Square-en, egy felhőkarcoló 19. emeletén. Hét év után hazajött, és megírta félmillió kivándorló honfitársunk lélekölő vívódásait.

Kép
Promóciók

SPAR-termet avattak a Szent István Egyetem Budai Campusán

Modern oktatótermet adtak át a SPAR több mint 4,5 millió forintos támogatásával a Szent István Egyetem Élelmiszertudományi Karán. A fejlesztés új fejezetet nyit a vállalat és a Kar 13 éves együttműködésében.

Kép
Életmód

Megnéztük ezt a Sheryl Sandberg-beszédet. És akkor most letesszük, ami a kezünkben van és elmegyünk megváltani a világot

A Facebook ügyvezető igazgatója egy egyetemi diplomaosztón beszélt.

Kép
Életmód

Ilyen nőnek lenni! 10 vicces idézet rólunk

"A világegyetem két örök rejtélye: az időutazás és a nők!"

Kép
Sztárok

"Szerintem egy nő legyen természetes, ne akarjon mást mutatni."Interjú a kétszeres olimpikon Szilágyi Áronnal

A 2015-ös júniusi InStyle-ban kérdeztük őt A férfi stílusa rovatban. Akkor még csak 25 éves volt, de már akkor a fél világ büszke volt rá (hát még most, a második aranya után - a szerk.). Olimpiai és világbajnok kardvívónk a sportolás mellett két egyetemre jár egyszerre. S ha ez még mind nem elég, egy tehetséggondozó alapítványnál végez jótékony tevékenységet és előadás-sorozattal járja az ország iskoláit.

Kép
Stílus

Napi cool: Idős egyetemi professzor kezdett divatblogba

Ez a történet nem egy "egyszerű" divatbolgról szól, hiszen írója sem hétköznapi személyiség. Merészség, nyitottság, és fiatalos szemlélet jellemzi a Fordham Egyetem professzorát, aki egyszerűen megunta, hogy róla/róluk megfeledkeznek a magazinok, és az internetes oldalak. Hát csinált magának egyet!

Kép
Stílus

Perceptual Thinkers: Divattal az autizmussal élőkért

Született egy projekt, Perceptual Thinkers néven, amely a divat eszközeivel akar egy nagyon intim témát közelebb hozni a nagyközönséghez: az autizmust. Szerzőnk, Fülöp Luca a projekt megálmodójával, Szalkai Danival beszélgetett.

Kép
Életmód

Best friends: Kedvenc filmjeink, amik a barátságról szólnak

Minden helyzetben jól jön egy barát. Összeszedtük a kedvenc filmjeinket, amik a gyerekkori barátságtól, az egyetemen át, az oltárig vezetnek minket. Vagy még tovább, hiszen egy jó barát örökre velünk van!

Kép
InStyle TV

Vissza az egyetemre: 5 outfit, ha stílusosan kezdenéd az évet- VIDEÓ

Szeptember, az ősz, egy új szezon eljövetele sokunk számára nemcsak a munka folytatását, hanem az egyetemi tanórák újboli látogatását is jelenti. Tegyük ezt stílusosan!:)

Előző oldal
Következő oldal