Sean Penn

Kép
Sztárok

Sean Penn Ukrajnában tartózkodik: dokumentumfilmet forgat a háborúról

Az ukrán kormány hálás neki bátor tettéért.

Kép
Sztárok

Akkor és most: felismered ezt a 27 sztárt a középsulis fotójáról?

Merylt persze ezer közül is, de azért akad egy-két meglepetés.

Kép
Sztárok

Kit érdekel a magasság? Hírességek, akik az alacsonyabb pasival jöttek össze

Ha volt már arra példa, hogy csak azért mondtál nemet egy helyes pasinak, mert alacsonyabb volt nálad, akkor nézd meg jól a következő párokat. Hollywood leggyönyörűbb nőit nem érdeklik a centik, sőt bátran feszítenek magas sarkúban szerelmük mellett a vörös szőnyegen is. Cupido nem válogat!

Kép
Sztárok

Hollywoodban nem a méret a lényeg

Nagyon sok magas színésznő és modell forog a hollywoodi partik világában, így elkerülhetetlen olyan sztárpárok születése, ahol a hölgyek legalább egy fejhosszal magasabbak párjaiknál, ami azt gondolnánk, hogy talán zavaró lehet a sztárpár férfi tagjainak számára, ám szemmel láthatóan nem zavarja egyik hírességet sem. Nézd meg velünk kedvenc fotóinkat, ahol jól látszik, ha egy férfi magabiztos, nem a méret a lényeg! :)

Kép
Sztárok

Charlize Theron: Cannes-ban járt a végzet asszonya

Osvárt Andihoz hasonlóan Charlize Theron és Sean Penn is a Mad Max premierjén járt tegnap a cannes-i filmfesztiválon. Persze Charlize-on nem lepődünk meg annyira, hiszen ő a film egyik főszereplője.

Kép
Sztárok

Álompár stílussal: Charlize Theron és Sean Penn

Hollywood rendhagyó álompárja, Charlize Theron és Sean Penn a Mad Mex premierjén járt és szokás szerint lenyűgözőek voltak.

Kép
Sztárok

Rendhagyó álompár a Dior show-n: Charlize Theron és Sean Penn

Charlize Theron és Sean Penn már több mint fél éve hivatalosan is egy pár, szerelmük azonban ennél korábbra datálható. Az tény azonban, hogy 2014 januárja óta rendszeresen jelennek meg együtt nyilvános eseményeken: most például a párizsi Dior haute couture show első sorába szólt a meghívójuk.