Pantone

Kép
Stílus

A vörös szőnyegen már most hódítanak a Pantone 2022-es tavaszi-nyári színei

A jövő év trendszíneivel már most is tele van minden!

Kép
Életmód

Megjósolták a kifutók a 2021-es év pantone színét

Közel 20 éve, hogy az év vége felé közeledve kihirdetik az Év színét. Idén, 2016-hoz hasonlóan, két színre esett a Pantone Színintézet szakértőinek választása.

Kép
Sztárok

Sztárok, akik megelőzték a divatot

A világsztárok is imádják 2020 klasszikus kékjét, ami mindig és mindenhol megállja a helyét. Mutatjuk is, hogyan!

Kép
Stílus

2020 színe a Classic Blue, ami mindenkinek jól áll

2019-ben a korall volt a menő, ami gyönyörű szín, de lássuk be, elég merész is, sem ruhaként, sem lakásdekorációként nem egy visszafogott szín. 2020-ban elegáns szín lesz a cool.

Kép
Stílus

Optimista és energetizáló színre vágysz? Válaszd a korallt!

A Pantone 20. alkalommal választotta meg az év színét, ami idén az élénk korall lett. Most jött el igazán az ideje ennek a csodás árnyalatnak, amit összeállításunkkal most be is bizonyítunk!

Kép
Stílus

Imádjuk az év színét, a korallt!

A Pantone színskála Living Coral árnyalata lett 2019 színe, mi pedig összeválogattunk pár csodás ruhadarabot, kiegészítőt és sminkterméket, amelyeket te is beszerezhetsz magadnak.

Kép
Stílus

Ezt imádni fogod! Jennifer Lopez már viseli a jövő év legnagyobb trendszínét

A Pantone minden évben megválasztja, hogy mi lesz a következő szezonok divatszíne - így volt ez a most is, amikor kiderült, hogy a 2019-es év abszolút befutója az élénk korall.

Kép
Stílus

Megvan, a Pantone szerint mi lesz 2019 színe, és ezt imádni fogod!

Kiderült, mi lesz a 2019-es év színe, és ezt az árnyalatot szinte biztos, hogy minden divatrajongó imádni fogja!

Kép
Stílus

Heti shoppingszemle: 10 szuper darab a szezon trendszíneiben

A Pantone minden szezonban gondoskodik arról, hogy a lehető legváltozatosabb trendszínekbe burkoljuk magunkat, nincs ez másként most sem.

Kép
Stílus

Amal, Katalin és Meghan szerint is ez nyár kihagyhatatlan trendszíne

Ha beköszönt a forróság, akkor jönnek vibráló színek. Most pedig Meghan, Katalin és még Amal is ugyanarra szavaz - kérdés még, hogy melyik a 2018-as nyár trendszíne?

Kép
Életmód

Színre színt – avagy így használd 2018 trendszíneit az otthonodban!

Ha felfrissítenéd az otthonod berendezését, vagy csak képbe kerülnél az idei trendekkel, legújabb sorozatunkból megtudhatod, milyen színek, anyagok, formák és stílusok azok, amik idén hódítanak. A cikkből kiderül, hogy az év színe mellett milyen árnyalatok dominálnak az enteriőrökben, és arra is adok ötleteket, hogy hogyan használd őket egy térben ha friss, izgalmas, és divatos otthonra vágysz!

Kép
Stílus

Trendelőrejelzés: ezek lesznek a tavasz legmenőbb divatszínei

Te is kíváncsi vagy már?

Kép
Shopping

Trendelőrejelzés: Ezek lesznek az ősz legmenőbb divatszínei

A Pantone minden évben megválasztja, hogy mik lesznek a következő szezon divatszínei.

Kép
Stílus

Trendelőrejelzés: Ez lesz a tavasz legmenőbb divatszíne

A Pantone minden évben megválasztja, hogy mi lesz a következő szezon divatszíne - így volt ez a múlt hónapban is, amikor kiderült, hogy a 2016-os tavasz-nyár abszolút befutója a rózsakvarc. A legnagyobb dizájnerek most is egy lépéssel előttünk jártak, így az őszi fashion week számos kollekciója az ásvány gyönyörű árnyalataihoz hangolódott. Nézd meg a legszebb darabokat a kifutóról!

Kép
Stílus

Marsala: Csempészd be a mindennapjaidba az év színét!

2015-ben a kellemes, földes jegyeket sugárzó marsalát választották az év színének, így érdemes vele közelebbről megismerkedni. A vörös és barna izgalmas árnyalata az öltözetedben és a lakásodban egyaránt teret kaphat. A MOM Park stylistjai elárulták, hogyan hozhatod ki a legtöbbet ebből a színből.

Kép
Stílus

Amiről mindenki beszél: Marsala

Biztos Te is hallottad már, hogy 2015 színe "hivatalosan" is a Marsala. Hogy mit is jelent ezt pontosan, miért esett a Pantone választása a bordós árnyalatra? Most megtudhatod!

Kép
Shopping

Így viseld az ősz top 5 trendszínét!

A világhírű Pantone cég minden év tavaszán közzétesz egy trendelőrejelzést, amelyben a következő szezon topszíneit jósolják meg. Meglestük az őszi kínálatukat és stylistunk, Michlo Anna segítségével kiválogattuk az öt legütősebb színhez tartozó, legstílusosabb darabokat. Nektek melyik a kedvenc?