Péterfy Bori

Kép
Sztárok

Péterfy Bori: Egy művészetgyűlölő társadalomban képesnek kell lenni megmaradni művészként - VIDEÓ

A #képesvagyok küzedni a céljaimért kategória jelöltjével az InStyle magazin főszerkesztője beszélgetett a #képesvagyok díjátadó előtt.

Kép
Képesvagyok

Képes vagyok küzdeni a céljaimért! Ismerd meg 4 #képesvagyok jelöltünket, akik bármilyen nehézséget leküzdve mennek mindig tovább

Ismerd meg a #KÉPESVAGYOK díj 2023-as jelöltjeit!

Kép
Promóciók

A Johnnie Walker kampánya inspiráló nőkre irányítja a figyelmet

A világhírű szeszesital-márka izgalmas új kampánya inspiráló nőket mutat be, rávilágítva a történeteikre, pozitív példát állítva ad szilárd alapot a fejlődéshez. A nemzetközi kampányhoz Magyarországon - többek között - olyan nevek csatlakoztak, mint Péterfy Bori, Szabó Anna Eszter és Tomcsányi Dóri.

Kép
Sztárok

Több energiája van, mint neked 20 évesen: Ilyen Péterfy Bori egy fesztiválos napja!

Eddig is sejtettük, hogy Bori egy energiabomba, de most már egészen biztosak vagyunk benne!

Kép
InStyle TV

Jogod van a szeretethez! Rendhagyó videoklip Lakatos Márktól - VIDEÓ

Rendhagyó videoklipet forgatott Lakatos Márk. A népszerű stylist előadásában Sickratman „Buzi-e vagy?” örökzöldjének átdolgozását hallhatjuk „Zsuzsi-e vagy?” címen, korhatáros verzióban.

Kép
Stílus

2014 legszebb InStyle-fotói

2014-ben rengeteg hazai hírességet mutattunk be nektek az 5 éves InStyle magazinban. Íme most egy kis válogatás a legjobb képeinkből! Nektek melyik volt a kedvenc?

Kép
Stílus

Ultramenő divatanyag Péterfy Bori, Pásztor Anna és Sena főszereplésével

Hamisítatlan budapesti életérzés magyar underground dívákkal. A Szputnyik Shop ultramenő divatanyagában Péterfy Bori, Pásztor Anna és Sena énekesnők mutatják be az üzlet és a pezsgő éjszakai élet egyesülését.

Kép
InStyle TV

60 másodperc kacagás Péterfy Borival

Színésznő, énekesnő, saját határait állandóan feszegető popkulturális jelenség, a Péterfy Bori & Love Band frontembere. Egész nyáron koncertezett, idén ősszel pedig újra minden róla szól: a napokban startolt a HBO Terápia című sorozatának új évada, Borival a főszerepben.

Kép
InStyle TV

Péterfy Bori az InStyle címlapfotózásán - VIDEÓ

Színésznő, énekesnő, saját határait állandóan feszegető popkulturális jelenség, a Péterfy Bori & Love Band frontembere. Egész nyáron koncertezett, idén ősszel pedig újra minden róla szól: a napokban startolt a HBO Terápia című sorozatának új évada, Borival a főszerepben.

Kép
Sztárok

Péterfy Bori a Terápia premierjén

Novemberi címlaplányunk, Péterfy Bori lezser, underground dívaként tündökölt sorozata, a Terápia premierjén.

Kép
Stílus

Megjelent a novemberi InStyle, a címlapon Péterfy Bori

Megjelent a novemberi InStyle! A címlapon Péterfy Bori, aki új szerepben próbálta ki magát: vendégszerkesztőnk lett egy lapszám erejéig. Az új InStyle-hoz most ráadásul JOY Kuponok is járnak, amelyek segítségével 20-65 % kedvezménnyel vásárolhattok november 7-9. között. Ha kíváncsiak vagytok arra, hogy mit rejt még az új szám, akkor jó helyen jártok!

Kép
Szépség

Péterfy Bori szépségtitkai

Novemberi címlapsztárunk a fotózáson mindenkit lenyűgözött. Kortalanul ragyogó személyiség, aki megállás nélkül kacag és szórakoztat. Szépségápolási titkai őszinték és valósak, csakúgy, mint ő maga. Schuster Lili interjúja.

Kép
Életmód

Programajánló: Péterfy Bori és testvére a Rózsavölgyi Szalonban

Izgalmas programot ajánlunk nektek október 20-ára: a Rózsavölgyi Szalon Pár-Beszéd zenével és irodalommal című sorozatának első vendégei Péterfy Bori és testvére, Péterfy Gergely lesznek.

Kép
Életmód

Mi erre bulizunk a Sziget Fesztiválon - 7. nap

A Sziget pont olyan, mint a különleges édességeket kínáló üzlet az édesszájúaknak. És én elhatároztam, hogy idén bőségesen fogok csemegézni belőle! Brunner Ágnes ajánlja.

Kép
Sztárok

Péterfy Bori a Terápia új évadában

A lélektani nyomozás folytatódik: Mácsai Pál alakításában a pszichológus megrázó folyamatban kutatja páciensei problémáinak magját. Az első évadhoz hasonlóan idén is színészóriások, valamint új felfedezettek tűnnek fel a napi sorozatban: az első évadban szereplő Mácsai Pál, Csákányi Eszter, Szamosi Zsófia, Für Anikó és Nagy Zsolt mellett az új évadban Máté Gábor, Péterfy Bori, Kurta Niké, Kováts Adél és Surányi Áron szerepelnek.