Neil Patrick Harris

Kép
Sztárok

Sztárok, akik döbbenetes nevet adtak kedvenceiknek

Az olyan hírességeket, mint Katy Perry, Megan Thee Stallion vagy Neil Patrick Harris, ételek, természeti jelenségek, sőt, más sztárok inspirálták kutyáik névadásakor.

Kép
Sztárok

Ahol nem kérdés, hogy a család az család! Neil Patrick Harris és férje közös ikreikkel érkeztek a vörös szőnyegre

A család 4 éve nem lépett nyilvános rendezvényen a fotósok kamerája elé, a srácok azóta hatalmasat nőttek!

Kép
Sztárok

Katherine Heigl, JLo, Neil Patrick Harris stílusos gyerekei iskolakezdéskor - cuki fotók!

Mit csináltatok, amikor a gyereketek először ment iskolába? Uzsonnát csomagoltatok, elmorzsoltatok egy-két könnycseppet... és fotóztatok, nem igaz? Nos, nagyjából ugyanezt tették a kedvenc sztárjaink is.

Kép
Sztárok

Álomapukák: Neil Patrick Harris menő születésnapi tortát készített az ikreknek

Neil Patrick Harris és házastársa David Burtka ismét bebizonyították, hogy édes kis családjuk irigylésre méltó. Nézd meg, hogyan telt az ikrek születésnapja!

Kép
Sztárok

Oscar 2015 - Íme a díjazottak

Ma éjjel adták át a 2015-ös Oscar-díjakat Los Angelesben. Az este egyik nagy győztese a Grand Hotel Budapest című film lett, amely 4 szobrot kapott végül, de ahogy azt sejteni lehetett, a Birdman vitte el nemcsak a legjobb film, de a legjobb forgatókönyv díját is, Alejandro Inarritu pedig a legjobb rendező lett.

Kép
Sztárok

Kimondta a boldogító igent Neil Patrick Harris

Neil Patrick Harris és David Burtka egy meghitt szertartás keretében szombaton kimondta egymásnak a boldogító igent. A pár a Twitteren osztotta meg az örömhírt a nyilvánossággal.

Kép
Életmód

Már 8 éve leforgatták az Így jártam anyátokkal végét

Sok sorozatnál az utolsó pillanatokig eldöntetlen kérdés, hogyan fejezzék be az írók a történetet, az Így jártam anyátokkal esetében azonban ez a probléma fel sem merülhetett. A készítők már 8 éve leforgatták a széria végét, attól tartva, hogy valamelyik szereplő felismerhetetlenné válik.

Kép
Sztárok

12 stílusos férfi az Oscar-partiról

Azt már láthattátok, hogy szerintünk kik voltak a 2014-es Oscar-gála legstílusosabb sztárjai. Most megmutatjuk, hogy kik voltak a kedvenceink az afterpartin a férfi nem képviselői közül.

Kép
Életmód

Neil Patrick Harris otthona az InStyle-ban

Kíváncsiak vagytok, hol él az Így jártam anyátokkal Barney Stinsona? A július-augusztusi InStyle-ban megmutatjuk.

Kép
Életmód

Megjelent a július-augusztusi InStyle

Megjelent a július-augusztusi InStyle, a címlapon Zooey Deschanel, aki szerintünk született stílusikon. Erről terjedelmes divatanyagunkban és interjúnkban is meggyőződhettek.