Madonna

Kép
Sztárok

Ilyen még nem volt: Madonna és a popvilág legnagyobb dívái egy klipben

A pop királynője, Madonna, aki ötvenen túl is elképesztő formában van, legújabb videoklipjével sokkolta az egész zenei -és divatvilágot. Ugyanis nemcsak a zenei élet legnagyobb dívái, de a világhírű divattervező, Alexander Wang is szerepel az új, 'Bitch I'm Madonna' című dalból készült videóban.

Kép
Stílus

A 15 legstílusosabb anya-lánya páros

Hollywoodban is igaz a mondás, mely szerint "az alma nem esik messze a fájától", legalábbis, ami a stílust illeti. Összeállításunkból egyértelművé válik, hogy a stílusérzék anyai ágon öröklődik, korunk stílusikonjai egytől-egyig édesanyjuk stílusának hasonmásai. Nézzétek csak!

Kép
InStyle TV

Beyoncé és Madonna nyomdokain Palvin Barbi - VIDEÓ

Palvin Barbi visszatért!

Kép
Sztárok

Audrey Hepburn, Michael Kors, Rihanna - 12 híresség, akiket álnéven ismer a világ

Mindig is tudtuk, hogy a név sokat jelent, de hogy ennyire! Köztudott, hogy Marilyn Monroe valódi neve Norma Jean Mortenson volt, de a listánkon szereplő 12 híresség születési nevét csak kevesen ismerik, néha nem is csodálkozunk, miért...

Kép
Sztárok

Madonna mindenkit leiskolázott a Grammy-gálán

Madonna szokás szerint gondoskodott arról, hogy a Grammy-gála kapcsán elsőként róla és lehengerlő szettjéről írjanak a lapok.

Kép
Sztárok

Így köszöntötték a sztárok az új évet

Az elmúlt héten megmutattuk nektek, hogyan karácsonyoztak a sztárok - legalábbis az Instagram fotóik alapján. Most jöjjenek a szilveszteri fotók kedvenceinktől!

Kép
Sztárok

Madonna új Versace kampányát látnod kell

Immár negyedjére lesz a pop díva a Versace divatház arca, 56 évesen is elképesztően néz ki.

Kép
Shopping

Újra JOY Napok! Te beszerezted már a kuponfüzetet?

November 7-8-9-én újra kitör a JOY vásárlási láz! A JOY Napok alkalmából már 170 kuponnal vásárolhattok 20-65 % kedvezménnyel. A legjobb hír, hogy a kuponfüzetet nemcsak a novemberi JOY-ban, hanem a novemberi InStyle magazinban is megtaláljátok (már kapható). Most következzenek stylistunk, Kazal Viki tippjei.

Kép
Shopping

Kedvezményes JOY Kuponok az InStyle-ban - íme a mi tippjeink!

November 7-8-9-én újra kitör a JOY vásárlási láz! A JOY Napok alkalmából már 170 kuponnal vásárolhattok 20-65 % kedvezménnyel. A legjobb hír, hogy a kuponfüzetet nemcsak a novemberi JOY-ban, hanem a novemberi InStyle magazinban is megtaláljátok (már kapható). Most következzenek vezető szerkesztőnk, Visnyei Kata tippjei!

Kép
Sztárok

Így ünnepel egy díva! Madonna 56. szülinapi partija képekben

A pop díva fergeteges születésnapi bulit tartott, Gatsby-stílusban! A nagyszabású partin sok híresség, köztük Kate Moss is ünnepelte az énekesnőt! Fotók!

Kép
Sztárok

Megmutatjuk, mit viselt Madonna a lánya ballagásán

Ezentúl ha rossz kedvünk lesz, Madonna lányának ballagási fotóit fogjuk nézegetni. A kis Lourdes ugyanis a napokban fejezte be középiskolai tanulmányait, a ballagáson pedig természetesen híres mamája is megjelent.

Kép
Stílus

Farmer forever - Így viselték a legnagyobb sztárok

Újragondolt fazonokkal és váratlan megoldásokkal lépett porondra a legklasszikusabb alapdarab, a farmer. Legyen szó munkaebédről vagy egy esti koktélról, forduljatok felé bizalommal, szeretni fogjátok egymást.

Kép
Sztárok

Modellként is sikeres Madonna és Halle Berry 65 éves stylistja

Legutóbb a lenyűgöző Helen Mirren vörös szőnyeges megjelenése kapcsán jegyeztük meg, hogy a stílus kortalan. Most Linda Rodin legújabb divatfotóit elnézve jut eszünkbe valami hasonló. Linda 65 éves korára sikeresebb modell lett, mint a fiatal éveiben volt. Ezúttal például az Olsen-ikrek népszerű márkájának, a The Row-nak 2014-es őszi lookbookjához pózolt néhány fotó erejéig.

Kép
Stílus

Sztárok a Louis Vuitton párizsi divatbemutatóján

Október 2-án mutatták be a Louis Vuitton 2014-es tavaszi/nyári női kollekcióját a párizsi divathéten. A közönség állva tapsolta meg Marc Jacobs utolsó Louis Vuittonnak tervezett kollekcióját, melyben számtalan részlet utalt Marc munkásságára, a művészeti együttműködésekre és az előző kollekciókra is. Olyan hírességek vettek részt a show-n, mint Sofia Coppola, Elle és Dakota Fanning, Anna Wintour, Őfelsége Charlene monacói hercegnő, Hailee Steinfeld, Rila Fukushima, Miroslava Duma, a kifutón pedig még Natasha Poly, Kate Upton és Eva Herzigova is végigvonult.

Előző oldal