MTV

Kép
Stílus

4 észbontóan színes nyári szett Demi Lovatótól, ami minden alkaton jól mutat

A fiatal énekesnő tudja, hogyan vonza magára mindenki elismerő pillantását és remekül bánik a színekkel is, igazi nyári hangulatot teremtve arra, amelyre jár. Lesd el velünk a tippjeit! :)

Kép
Sztárok

Az MTV Movie Awards legstílusosabb sztárjai

Az április 12-én Los Angelesben megrendezett MTV Movie Awards-on ismét felvonult a stílusos hírességek legjava. A díjátadón a legjobb filmes alkotásokat jutalmazták, mi a szerkesztőségben pedig a legjobban ötözött sztároknak osztottunk stílusdíjakat.

Kép
Sztárok

Ennyire büszke a fenekére Jennifer Lopez

Mindig is tudtuk, hogy Jennifer Lopez nem szégyenlős. A 45 éves díva talán jobb formában van, mint valaha és ezt büszkén meg is mutatja országnak-világnak.

Kép
Sztárok

Jennifer Lopez sokat mutatott csodás alakjából a VMA-n

Szeptemberi címlaplányunk, Jennifer Lopez egy igazán bevállalós ruhában jelent meg az idei MTV VMA díjátadón. Bár a ruha nem sokat takar, az tény, hogy az énekesnőnek nincs mit szégyellnie!

Kép
Stílus

A legjobb vörös szőnyeges ruhák a VMA díjátadóról

A sztárok idén is kitettek magukért az MTV Video Music Awardson, extrém és sokat mutató szettekben jelentek meg. Mi mégis inkább a stílusos darabokra szegeztük a tekintetünket! Íme a 2014-es VMA díjátadó nyertesei, és a legszebb ruhák a vörös szőnyegről!

Előző oldal