Chloé

Kép
Sztárok

Igenis lehet stílusos az apuszandál! Katie Holmes bebizonyította, hogy a nyár legmegosztóbb cipőtrendje nemcsak kényelmes, de nőies is

Katie Holmes már annyira képbe került a divat változó hullámaival, hogy ennél naprakészebb nem is lehetne!

Kép
Stílus

Ez az 5 kabáttrend idén kicsit háttérbe kerül - Mutatjuk hogy mik lesznek az új kedvencek

A kabátok háza táján is lesz majd egy kisebb változás, de egyik sem olyan drasztikus, hogy túlontúl sok ideig feledésben tartsa eddigi kedvenceinket!

Kép
Promóciók

Ismerd meg az új Chloé illatot, ami a felszabadult nőiesség ünneplése

A Chloé újragondolja a védjegyeként jól ismert Eau de Toilette illatot, melyet Sidonie Lancesseur és Michel Almairac parfümőrök álmodtak meg.

Kép
Stílus

Dior show-val nyitották meg a Párizsi Divathetet

A franciák szerint itt az idő visszatérni az életbe - digitálisból a valóságba.

Kép
Stílus

Képtelenség eldönteni, hogy ez most menő vagy sem

Létezik olyan, hogy sportosan elegáns... Nos ezek a lábbelik se nem igazán sportosak, se nem elegánsak, viszont most nagyon menőnek számítanak.

Kép
Stílus

Chloe Sevigny legmenőbb szettjei Cannes-ból

Imádott stíluskirálynőnk most épp a cannes-i filmfesztiválon villantotta meg egyedülálló ízlését. Chloé, mint mindig most is erőlködés mentesen cool volt.

Kép
Stílus

Chloé Moretz bemutatja: ez lesz az ősz egyik legmenőbb trendje

Oké, nem akarjuk még túlzásba vinni az őszi trendeket, de Chloé Moretz legfrissebb szettje megér egy misét!

Kép
Szépség

Egy amerikai színésznő lett a francia sikk megtestesítője! Íme, a Chloé új arca!

Tökéletes választás, ugye?

Kép
Szépség

Mihalik Enikő menő szépségmárka arca lett

Nem kérdés, hogy Mihalik Enikő karrierjének második virágkorát éli. A magyar topmodell Victoria's Secret-szereplése óta ontja magából a menő kampány- és magazinmegjelenéseket. Chloé kampánya és legfrissebb Numero magazinos megjelenése után most itt az újabb nagy dobás: a MAC kozmetikai kampánya.

Kép
Szépség

Parfümök ahogy még sosem láttad!

Minket teljesen lenyűgöznek a valósághű, ikonikos parfümöket ábrázoló képek. Az akvarell tökéletesen visszaadja a parfümös üvegek törékenységét, a könnyed ecsettechnika pedig rímel az illatok tűnékeny aurájára. Győződj meg te is a divat és művészet közti szoros kapcsolatról!

Kép
Sztárok

Mihalik Enikő a Chloé tavaszi kampányarca

Mihalik Enikő egyszerűen hihetetlen! Azt hittük, hogy a magyar topmodell már mindent elért a divatszakmában, de ő nem így gondolja: újabb és újabb célokat tűz ki maga elé, kitartásának pedig most egy Chloé kampány a jutalma.

Kép
Stílus

Stella McCartney egy meetingen ismerte meg a Nagy Őt

Új rovatunkban kicsit más oldalukról mutatjuk be a divatvilág ikonikus alakjait: tervezőket, modelleket, fotósokat és más szakembereket, akiknek a magánélete legalább olyan inspiráló és izgalmas, mint a karrierjük. Ez alkalommal a világhírű dizájner, Stella McCartney szerelmi életébe kukkanthatsz be szerzőnk, Nagy Boldizsár segítségével…

Kép
Sztárok

Emma Stone bájos és stílusos

Emma Stone lenyűgözően bájos volt A csodálatos Pókember 2. ausztrál premierjén.

Kép
Sztárok

Palvin Barbara az il Bacio di Stile legújabb kampányában

Mihalik Enikő után ismét magyar modellt választott reklámarcának az exkluzív Andrássy úti multibrand áruház. Palvin Barbara, aki számos nemzetközi kampány mellett a L'Oréal Paris nagyköveteként és a Victoria’s Secret „angyalaként” vált világhírűvé, ezúttal üde tavaszi szépségként pózol az il Bacio di Stile tavaszi-nyári kampányfotóin.

Kép
Egyéb

Új arc testesíti meg a Chloé értékeit

A Coty büszkén mutatja be Dree Hemingway-t, mint a szeptemberben bevezetésre kerülő új Chloé illat reklámkampányának arcát