Balmain

Kép
Stílus

Stílusnapló: Rosie Huntington-Whiteley

A különlegesen szép arcú Rosie Huntington-Whiteley modellként kezdte a karrierjét, mostanra azonban az egyik legimsertebb brit ikonná vált, filmszereppel és a sármos Jason Stathammel a tarsolyában.

Kép
Sztárok

Menő platinaszőke frizurára váltott Kim Kardashian

Kim Kardashian igazi megosztó személyiség: sokan szeretik, de talán egy kicsivel többen vannak, akik nem. Egy valami azonban biztos: mindenkit érdekel, mi történik vele. Most éppen az, hogy új frizurával lépett a paparazzik elé a Balmain párizsi show-ján.

Kép
Sztárok

Menő divatkampányban Kim és Kanye

Bréking: Amerika aktuális celeb álompárja, Kim Kardashian és Kanye West megcsípte a Balmain legújabb kampányát.

Kép
Stílus

Ezt viselte Mihalik Enikő a Victoria's Secret afterpartin

Tegnap este két gyönyörű szettben vonulhatott végig a Victoria’s Secret londoni bemutatóján Mihalik Enikő, a Visage Models büszkesége olyan angyallányok társaságában, mint Adriana Lima, Alessandra Ambrosio, Candice Swanepoel, Doutzen Kroes vagy Karlie Kloss.

Kép
Stílus

Megmutatta elképesztő cipőgyűjteményét a magyar topmodell

Mihalik Enikő évek óta az egyik legsikeresebb és legjobban kereső topmodell nemcsak Magyarországon, hanem nemzetközi viszonylatban is.

Kép
Sztárok

Marc Jacobsnak kampányol Miley Cyrus

Kisebb döbbenetet okozott a divatvilágban, hogy Miley Cyrus lett a Marc Jacobs 2014-es tavasz-nyári kampányának arca. Pedig ha valaki figyelte a jeleket, már sejthette, hogy valami készül...

Előző oldal