ABODI

Kép
Stílus

Szenzációs magyar siker: Abodi Dóra Londont is meghódította

Egyik legsikeresebb magyar tervezőnk, Abodi Dóra Hollywood után most Londont célozta meg, hogy a fashion weeken arasson elsöprő sikert. Exkluzív interjú.

Kép
Életmód

Megjelent a szeptemberi InStyle, a címlapon Jennifer Lopez!

Megjelent a szeptemberi InStyle! A címlapon Jennifer Lopez, aki egy meseszép divatanyagban pózolt nekünk. Ha kíváncsiak vagytok arra, hogy mit rejt még az új szám, akkor jó helyen jártok!

Kép
Stílus

Fantasztikus örömhír: Magyar tervező ruhájában a True Blood sztárja

Végre eljött az idő, amikor nem csak a magyar topmodellek és fotósok, hanem a magyar tervezők is a világ élvonalába törnek: Abodi Dóra kreációiért például egész Hollywood odavan mostanában.

Kép
Sztárok

Magyar tervező ruhája került reflektorfénybe a Demóna hollywoodi premierjén

Újabb magyar siker, amelyre büszkék lehetünk: Bailee Madison egy Dora Abodi ruhában ragyogott a vörös szőnyegen a Demóna hollywoodi premierjén.

Kép
Sztárok

Éljen! Abodi Dóra ruhájában lett címlapos Lindsay Lohan

Lady Gaga és Jena Malone (Éhezők viadala) után újabb hatalmas sikert könyvelhet el egyik legizgalmasabb magyar tervezőnk, Abodi Dóra: már Lindsay Lohan is az ő kreációiban hódít, ráadásul nem is akárhol. A sztár a KODE magazin címlapján pózol egy Dora Abodi pulcsiban és koronában.

Kép
Stílus

Vedd fel a magyar stílust! - Megnyitott a ONE Fashion

Hivatalosan is megnyitott a ONE Fashion tervezői showroom. A stílusos nyitóbulin a magyar divatra koccinthattunk.

Kép
Sztárok

Dora Abodi ruhában az Éhezők viadala sztárja

Kép
InStyle TV

Ilyen volt a magyar fashion week

Idén októberben ismét megrendezték a TONI&GUY Fashion Week Budapestet, amely ez alkalommal a legismertebb hazai tervezők 2014-es tavaszi-nyári kollekcióit mutatta be a nagyközönség számára.

Kép
Stílus

Lady Gaga Abodi Dóra fülbevalóját választotta

Hatalmas büszkeség: a fenti képen Lady Gaga egy Dora Abodi fülbevalót visel magyar tervezőnk, Abodi Dóra 2013-as őszi, New Religion Nr 1 kollekciójából.

Kép
Stílus

Ilyen volt a Fashion Week Budapest

A legnevesebb hazai tervezők 2014-es tavasz-nyári kollekcióit vonultatta fel az elmúlt hétvégén a TONI&GUY Fashion Week Budapest. Idén hat magyar márka – a Nanushka, a Je Suis Belle, a USE unused, az Anda, a Nubu és a KataSzegedi – kreációit csodálhatta meg a szakma a kifutón.

Kép
Stílus

Befektetőt talált Abodi Dóra és Vágó Réka

Sikersztori itthonról! A Széchenyi Tőkealap legújabb befektetéseivel a hazai kreatív ipar két sikeres, feltörekvő magyar dizájnerének üzleti terveit támogatja összesen mintegy 126 millió forint befektetésével. Az InStyle magazinból is jól ismert Abodi Dóra divattervező és Vágó Réka cipőtervező számos nemzetközi és hazai elismerés és díj birtokosaként talált befektetőt.

Kép
Stílus

Dora Abodi is a Muuse x Vogue Talents versenyben! Szavazz rá is!

Szimon Ágnes őszi kollekciója mellett Abodi Dóra kollekciója is továbbjutott a Muuse x Vogue Talents 2013 versenybe! Szavazzatok rá is!

Előző oldal