Katie Holmes áttetsző ruhájával ejtette ámulatba a vörös szőnyegen új szerelmét

Katie Holmes
Forrás: Theo Wargo/Getty Images
Facebook
Twitter
Pinterest

Katie Holmes néhány hónapja randevúzik Bobby Wooten III-vel és szemmel láthatóan régóta nem volt ilyen boldog, mint jelenlegi kapcsolatában.

A 43 éves színésznő is részt vett a - New Yorkban megrendezett - Tribeca Filmfesztiválon, ugyanis bemutatásra került az Alone Together című filmje, amelynek vörös szőnyegére 33 éves szerelme is elkísérte. A jeles eseményre egy tőle megszokott sikkes, ám egy csipetnyit különleges darabot választott. A fehér, áttetsző, horgolt ruha csodásan kiemelte vékony, ám sportos alakját.

Kép
forrás: Theo Wargo/Getty Images

A Dawson és a haverok egykori sztárja az elmúlt 20 évben egy percet sem öregedett, amely annak is köszönhető, hogy mindig hitt a 'kevesebb néha több elvében’, ami az öltözködését és a szépségápolását is jellemzi a mai napig.

Katie Holmes ruhaválasztása egyébként amellett, hogy tökéletes volt, nagyszerű inspirációt adhat a nyári stílusunk kialakításához, hiszen újra fénykorukat élik a hálószerű, horgolt szettek, amelyeket visszafogottabb és extrém színekben is felvehetünk.

Kép
forrás: Theo Wargo/Getty Images

A ruhához mindössze egy arany nyakláncot vett fel, egy kisebb fülbevalót és egy vékony karkötőt. Sminkje és haja szokásához híven finom és egyszerű volt, amelytől üde és fiatalos volt az arca.

Katie Holmest és Wootent közös barátaik mutatták be egymásnak, az első párról készült fotók pedig áprilisban kerültek nyilvánosságra.

Ezt olvastad már?

Galéria / 7 kép

Van, aki több, mint 10 év után döntött a külön válás mellett: híres emberek, akik 2022-ben szakítottak

Megnézem a galériát

A JOY magazin írása.

Videók

Kép
Sztárok

A kor tényleg csak egy szám! Avagy 10 sztárpasi, aki 50 felett sem vesztett szexi külsejéből

A hírességek körében nem egy olyan szexi sztárpasit tartunk számon, aki bizony az ötödik iksz felett sem vesztett szemrevaló külsejéből.

Kép
Sztárok

Imádjuk! SJP bebizonyította, hogy ezt a csúnya mintát igenis lehet stílusosan viselni

Sarah Jessica Parker ruhája egyszerre klasszikus és izgalmas.

Kép
Életmód

A legmegdöbbentőbb meglepetések! 13 Oscar-jelölt alkotás, ami végül nem nyerte meg a legjobb filmnek járó díjat

Az Oscar-jelöltek névsora hosszú évtizedek óta tud nagy meglepetéseket okozni.

Kép
Életmód

5 dolog, amit sose mondj az egyedülálló barátaidnak

Ahogyan Beyoncé is mondaná (azaz énekelné), „szingli, csajok, fel a kezekkel”, ha titeket is a most következő megjegyzések valamelyikével próbáltak megvigasztalni szakítás után!