Katalin és Meghan különleges módon tisztelgett Erzsébet előtt

Meghan és Katalin
Forrás: Alkis Konstantinidis/Getty Images)

Életmód

5 fontos pénzügyi szokás, ami minden sikeres nőre igaz

Promóciók

Az Adidas, Champion, Puma, Reebok, Sprandi és Vans ikonikus sportmárkák! Az új szezon sportcipői már 9995Ft-tól elérhetők a CCC-ben.

Facebook
Twitter
Pinterest

Katalin walesi hercegné és Meghan, Sussex hercegnéje is kiveszi a részét II. Erzsébet királynő gyászolásából.

Mindketten olyan ékszereket viseltek, amelyeknek személyes kapcsolata volt II. Erzsébet királynővel. Katalin a királynő egyik híres brossát viselte. A különleges ékszer gyémántból készült és gyöngylevél alakú, amelyet még 2017-ben kölcsön is adott neki a néhai uralkodó.

Kép
forrás: Noble - WPA Pool/Getty Images

A királynő gyakran kölcsönadott Katalinnak ékszereket a gyűjteményéből, akárcsak a királyi család többi női tagjának. Az ünnepélyes alkalomra az új walesi hercegné egy gyöngy fülbevalót és karkötőt is felvett a brosshoz, amely az utolsó nőé volt, aki ezt a címet viselte – pontosabban néhai anyósáé, Diana hercegnéjé.

Kép
forrás: Christopher Furlong/Getty Images

Meghan gyémánt és gyöngy fülbevalót viselt, amelyet a királynő ajándékozott neki 2018 júniusában, mégpedig a Harry-vel való eljegyzésük alkalmával. Az ékszereket a királyi ékszer-szakértő, Lauren Kiehna azonosította be, aki a világ összes királyi családjának gyűjteményeit ismerteti szokta honlapján:

Kép
forrás: Emilio Morenatti/Getty Images

A nyugati kultúrákban a fehér drágakövek, például a gyémántok és a gyöngyök, fekete ruházattal párosítva, hagyományos választás a gyászhoz. A királynő egész uralkodása alatt gyöngyöket és gyémántokat viselt temetéseken, emlékműveken és megemlékezéseken.

A temetésen egyébként többször lehetett látni, hogy Harry és Vilmos elérzékenyül nagymamájuk emléke miatt.

A temetést a Westminster-apátságban tartják majd, ahol a brit történelem olyan híres alakjai nyugszanak, mint Isaac Newton, Charles Darwin vagy Stephen Hawking. Illetve az apátságban házasodott és koronázták meg a királynőt.

Ezt olvastad már?

Galéria / 9 kép

Ezek voltak Erzsébet királynő legnagyobb kedvencei, amiket élete végéig imádott

Megnézem a galériát

A JOY magazin írása.

Videók

Életmód

5 fontos pénzügyi szokás, ami minden sikeres nőre igaz

Promóciók

Az Adidas, Champion, Puma, Reebok, Sprandi és Vans ikonikus sportmárkák! Az új szezon sportcipői már 9995Ft-tól elérhetők a CCC-ben.

Kép
Stílus

10 ruhadarab, amit egy igazán elegáns nő sohasem viselne

A stílus bár egyénenként változó, a szakértők szerint vannak olyan darabok, amiktől egy elegáns nőnek mindenképpen búcsút kell vennie.

Kép
Életmód

Holdhoroszkóp: Ezt a titkot árulja el a Holdjegyed rólad

Te hallottál már a Holdjegyről? Ha eddig nem, akkor itt az ideje, ugyanis sokat segíthet önmagad megértésében!

Kép
Szépség

Több mint 40 ezer vásárló és Selena Gomez is imádja ezt az 5 500 forintos arclemosót - ami puha és sima bőrt varázsol kortól függetlenül!

Selena Gomez, Drew Barrymore, Ashley Graham és Lucy Hale is ezt a pénztárcabarát bőrápolót használják az esti rutinjuknál! 40 000 vásárló pedig nem tévedhet, hiszen ennyien rendelték már meg csak az Amazonon!

Kép
Életmód

4 fűszer, amit kötelező diéta alatt használni: eltűnik tőlük a hasi zsír!

Ez a négy fűszer szinte bármivel párosítható, és nem éri meg kihagyni, ugyanis sokat segíthetnek a súly csökkentésében!

Kép
Sztárok

A meleg sztárpár igazi gyerekbirodalommá varázsolta otthonát - itt neveli gyerekeit Jesse Tyler Ferguson és férje!

A színész házaspár egy gyönyörű Los Angeles-i házban neveli két gyermekét, akik ugyan még csak totyogók, de Jesse és Justin már most olyan birodalmat rendezett be nekik, amit mindannyian megirigyelnénk!

Kép
Sztárok

Judy Garland boncolási eredménye csontig hatol! 10 sokkoló dolgok sztárok halotti anyakönyvi kivonatából

Rejtélyes halálok, kegyetlen gyilkosságok... Megmutatjuk mi állt a hollywoodi sztárok boncolási jegyzőkönyvében és halotti anyakönyvi kivonatában!