Jennifer Garner fotójával bebizonyította, hogy ő is olyan, mint minden átlagos ember

Jennifer Garner fotójával bebizonyította, hogy ő is olyan, mint minden átlagos ember
Forrás: GettyImages/Frazer Harrison
Facebook
Twitter
Pinterest

Jennifer Garner reggeli arcával nagyon is tudunk azonosulni!

A vörös szőnyeges képeket látva, gyakran tűnhet úgy, hogy a sztárok élete olyan, akár egy valóra vált álom. Oké, néhány paparazzi fotó már azért tett arról, hogy tudjuk, a hétköznapokban ők sem festenek olyan csillogóan, és mivel magánéletük minden részlete is a lapok címoldalán landol, az sem titok, hogy bizony nekik sem könnyű. Nagy szerelmesek, válások, babavárás és tragédiák, siker, majd bukás - Hollywood is csak egy hullámvasút, épp ezért szeretjük annyira azt, ha némelyikük ezt őszintén be is meri vállalni. Mint például Jennifer Garner, aki a mindig csodás fotókról szóló Instagram állóvizét a következő fotóval rázta fel, ezzel is bizonyítva, hogy igenis kell egy kis humorérzék az élethez, na meg persze az embernek nem kell annyira komolyan venni magát, még akkor sem, ha 11 millióan követik.

Jennifer Garner posztjával egyben összefoglalta azt, ami bárki számára ismerős lehet, aki az elmúlt évben a home office és az online meetingek világában él, avagy itt a válasz egyetlen képben a "Miért nincs bekapcsolva a kamerád?" kérdésre!

Hát igen, ahogy reggelente mi sem tökéletesen belőtt hajjal ébredünk, úgy egy világsztárnak is beletelik némi időbe, mire kameraképessé teszi magát!

ÉS EZT LÁTTAD MÁR?

Galéria / 8 kép

Sztárok, akik ki nem állhatják a reflektorfényt

Megnézem a galériát

Videók

Kép
Stílus

Minden idők legszebb kismama szettjei a vörös szőnyegről: neked hogy tetszik az első helyezett?

Ezek voltak a legszebb kismama ruhák, amiket valaha a vörös szőnyegen láthattunk.

Kép
Életmód

Emily Párizsban: miért nézem, ha olyan borzalmas?

Lehet, hogy agyzsibbasztó, nevetséges, lekezelő, olykor sértő és felháborító az a kliséhalom, amit a sorozat készítői immár három évadon át fáradhatatlanul az arcunkba tolnak. De valljuk be: imádjuk utálni. Kezdem én a vallomást, ha segít!

Kép
Sztárok
Kép
Sztárok

Ikonikus ruhák a Grammy-díjátadókról, amelyeket sosem felejtünk el

Kivágott, átlátszó, habos, csillogó, állatmintás – mindegy, csak feltűnő legyen és beszéljenek róla! Ezek a ruhák egytől egyig ilyenek!

Kép
Sztárok

Kínos! Madonna lányát ezért nem engedték be Marc Jacobs New York-i showjára

Úgy tűnik, hogy a divathét szabályai alól Madonna lánya sem kivétel.