Plátói vagy igazi? A rajongók szerint Jennifer Connelly és Tom Cruise le se tagadhatná, hogy mekkora köztük a kémia

Plátói vagy igazi? A rajongók szerint Jennifer Connelly és Tom Cruise le se tagadhatná, hogy mekkora köztük a kémia
Forrás: UIP-Duna Film

Sztárok

Magyar tervezők ruháiba bújtak a filmcsillagok! Mutatjuk a 2024-es Magyar Mozgókép Díj gála legjobb szettjeit

Promóciók

Vár álmaid alakja – kerülj harmóniába a testeddel nyárra!

Promóciók

Fedezd fel az exkluzív NOVELLISTA parfümök világát!

Promóciók

Nemzeti Sportrádió – Hajrá, magyarok!

Facebook
Twitter
Pinterest

Jennifer Connelly és Tom Cruise viszonyának minimális lehetősége még mindig piszkálja a rajongók fantáziáját.

Nemcsak Jennifer Connelly, de Tom Cruise is nyugodt szívvel elmondhatja magáról, hogy a karrierje során fellelhető nem egy olyan alkotás, aminek történetében romantikus szálak, sőt mi több, viszonyok is akadtak. A rajongók egy része szerint azok viszont csak gyenge próbálkozások voltak ahhoz képest, amit a Top Gun: Maverickben láthattunk.
Bármilyen meglepő is, a 2022-ben bemutatott alkotás volt a két színész életében az első közös munka, mert bár Jennifer Connelly és Tom Cruise is több mint 40 éve vannak a szakmában, ám egészen mostanáig nemhogy nem forgattak együtt, de még találkozni sem találkoztak soha. Ez pedig már önmagában nagyon jó alapja lehetne egy újabb hollywoodi sztárrománcnak. Minden bizonnyal a rajongók is ebben a sztoriban látták meg azt a bizonyos pluszt, ami képes volt felturbózni a fantáziájukat. Az egész elméletet pedig csak tovább fokozta, hogy az elkészült alkotásban a két sztár között tényleg egész jól működött is a kémia, de sajnos ezen a ponton véget is ér a történet.

gif

Még akkor is ha ennyire édesek voltak a 75. cannes-i filmfesztiválon.

Kép
forrás: Getty Images

Jennifer Connelly egyébként nagyon szépen nyilatkozott a közös munkájukról:

Egy rendkívüli ember, még soha nem találkoztam hozzá hasonlóval. Annyira tud lelkesedni, olyan szenvedéllyel tud lenni minden iránt, amit csinál. Elkötelezett. Soha nem találkoztam olyannal, akinél azt éreztem volna, hogy minden pillanat egy lehetőség és semmit sem vett magától értetődőnek. Hihetetlenül nagylelkű volt velem és Agnes lányommal, aki sokszor elkísért a forgatásra. Nagyon kedves volt vele. Egy nagyszerű ember

- mondta.

Tom Cruise magánéletéről egyébként nem sokat tudni az utóbbi években, de az biztos, hogy Jennifer Connelly 2003 óta a szintúgy színészként dolgozó Paul Bettany felesége, és a legnagyobb boldogságban nevelik két közös gyermeküket, Stellant és Agnest, illetve a színésznő első házasságából született fiát, Kait. Egy szó, mint száz, a rajongóknak újfent elég volt pár jó jelenet ahhoz, hogy rögtön többet képzeljenek a dologba, a sajtó pedig örömmel szállt fel erre a hírvonatra is, hiszen a hírességek közt kibontakozó érzelmek nyomon követése mindig is egy jövedelmező terep volt a médiában.

Tom Cruise magánéletét bár mostanság titkok övezik, korábbi házasságairól azonban terjednek egész furcsa összeesküvés-elméletek!

Galéria / 5 kép

Különös egybeesések Tom Cruise 3 házassága kapcsán

Megnézem a galériát

Videók

Sztárok

Magyar tervezők ruháiba bújtak a filmcsillagok! Mutatjuk a 2024-es Magyar Mozgókép Díj gála legjobb szettjeit

Promóciók

Vár álmaid alakja – kerülj harmóniába a testeddel nyárra!

Promóciók

Fedezd fel az exkluzív NOVELLISTA parfümök világát!

Promóciók

Nemzeti Sportrádió – Hajrá, magyarok!

Kép
Stílus

3 nyári ruhadarab, ami már nem lesz divatos 2024-ben - mutatjuk, mik jönnek helyettük!

Természetesen most sem kell szigorúan a szekrény mélyére száműznöd ezeket a ruhadarabokat, de azért érdemes adni egy esélyt ezeknek az új divatirányzatoknak is.

Kép
Életmód

Így tüntetheted el a zsírt a karodról pár nap alatt - ezt a trükköt a mindennapokba is könnyedén beépítheted!

Nemcsak a hason és a fenéken múlik a bikini forma, hanem a felkarokon és a combokon is. Mutatunk egy trükköt, amivel napokon belül látható eredményt érhetsz el!

Kép
Életmód

Mutatjuk a Bridgerton család 10 leforróbb intim jelenetét! - Ezek a rajongók kedvencei!

A Bridgerton család sorozatban nincs hiány az intim jelenetekből, és egy-kettő igen emlékezetesre sikerült. Mutatjuk a 10 leforróbb intim jelenetet Bridgertonból!

Kép
Sztárok

A magyar színésznő, aki Erno Laszlo felesége volt, de Greta Garbóhoz is szerelmi szálak fűzték

Gombaszögi Irén kalandos életéről viszonylag keveset hallattunk, pedig bizony cseppet sem volt unalmas!

Kép
Sztárok

Hűha! Blake Lively egy több mint 7 millió forintos farmerben pompázott! Mutatjuk a méregdrága ruhadarabot - FOTÓ

Blake Lively stílusa mindig ámulatba ejt minket, most viszont nemcsak a megjelenése, hanem annak ára is: egy több mint 7 milliós farmerban jelent meg! Fantasztikusan nézett ki, de vajon megérte az árát?

Kép
Életmód

Nem csak időseknél fordul elő a probléma: 8 hatásos és természetes módszer a visszér ellen

Minden tévhittel ellentétben, a visszérproblémák nem csupán az időseket érintik, sajnos fiatalabb korban is egyre gyakrabban fordulnak elő, főleg olyan tényezők hatására, mint a genetika, a terhesség, az elhízás, a hosszas álló- vagy ülőmunka, és a nem megfelelő cipőviselés. Emellett pedig a kor előrehaladtával is nagyobb eséllyel alakul ki. Az alábbiakban olyan hatásos módszereket hoztunk, melyek segíthetnek felvenni a harcot a visszér ellen.