Plátói vagy igazi? A rajongók szerint Jennifer Connelly és Tom Cruise le se tagadhatná, hogy mekkora köztük a kémia

Plátói vagy igazi? A rajongók szerint Jennifer Connelly és Tom Cruise le se tagadhatná, hogy mekkora köztük a kémia
Forrás: UIP-Duna Film

Promóciók

TOP10 élmény Máltán: a tökéletes bakancslista

Facebook
Twitter
Pinterest

Jennifer Connelly és Tom Cruise viszonyának minimális lehetősége még mindig piszkálja a rajongók fantáziáját.

Nemcsak Jennifer Connelly, de Tom Cruise is nyugodt szívvel elmondhatja magáról, hogy a karrierje során fellelhető nem egy olyan alkotás, aminek történetében romantikus szálak, sőt mi több, viszonyok is akadtak. A rajongók egy része szerint azok viszont csak gyenge próbálkozások voltak ahhoz képest, amit a Top Gun: Maverickben láthattunk.
Bármilyen meglepő is, a 2022-ben bemutatott alkotás volt a két színész életében az első közös munka, mert bár Jennifer Connelly és Tom Cruise is több mint 40 éve vannak a szakmában, ám egészen mostanáig nemhogy nem forgattak együtt, de még találkozni sem találkoztak soha. Ez pedig már önmagában nagyon jó alapja lehetne egy újabb hollywoodi sztárrománcnak. Minden bizonnyal a rajongók is ebben a sztoriban látták meg azt a bizonyos pluszt, ami képes volt felturbózni a fantáziájukat. Az egész elméletet pedig csak tovább fokozta, hogy az elkészült alkotásban a két sztár között tényleg egész jól működött is a kémia, de sajnos ezen a ponton véget is ér a történet.

gif

Még akkor is ha ennyire édesek voltak a 75. cannes-i filmfesztiválon.

Kép
forrás: Getty Images

Jennifer Connelly egyébként nagyon szépen nyilatkozott a közös munkájukról:

Egy rendkívüli ember, még soha nem találkoztam hozzá hasonlóval. Annyira tud lelkesedni, olyan szenvedéllyel tud lenni minden iránt, amit csinál. Elkötelezett. Soha nem találkoztam olyannal, akinél azt éreztem volna, hogy minden pillanat egy lehetőség és semmit sem vett magától értetődőnek. Hihetetlenül nagylelkű volt velem és Agnes lányommal, aki sokszor elkísért a forgatásra. Nagyon kedves volt vele. Egy nagyszerű ember

- mondta.

Tom Cruise magánéletéről egyébként nem sokat tudni az utóbbi években, de az biztos, hogy Jennifer Connelly 2003 óta a szintúgy színészként dolgozó Paul Bettany felesége, és a legnagyobb boldogságban nevelik két közös gyermeküket, Stellant és Agnest, illetve a színésznő első házasságából született fiát, Kait. Egy szó, mint száz, a rajongóknak újfent elég volt pár jó jelenet ahhoz, hogy rögtön többet képzeljenek a dologba, a sajtó pedig örömmel szállt fel erre a hírvonatra is, hiszen a hírességek közt kibontakozó érzelmek nyomon követése mindig is egy jövedelmező terep volt a médiában.

Tom Cruise magánéletét bár mostanság titkok övezik, korábbi házasságairól azonban terjednek egész furcsa összeesküvés-elméletek!

Galéria / 5 kép

Különös egybeesések Tom Cruise 3 házassága kapcsán

Megnézem a galériát

Videók

Promóciók

TOP10 élmény Máltán: a tökéletes bakancslista

Kép
Szépség

10 frizura, ami teljesen elrontja a megjelenésed - olcsó és igénytelen hatást keltenek!

Bizony a klasszikusnak mondható frizurák között is akadnak olyanok, amik képesek egy másik, nem tervezett irányba elbillenteni az összképet.

Kép
Sztárok

Ben Affleck és Jennifer Lopez öt gyereket nevelnek együtt: így tud békésen működni mozaikcsaládjuk!

A legidősebb 17 éves, a legkisebb 11, három lány és két fiú. Ezek az arányok Jennifer Lopez és Ben Affleck családjában.

Kép
Sztárok

Valóra vált álmok! Avagy a sztárvilág 13 legszebb és legdrágább menyasszonyi ruhája

Ha valaki hát a sztárok bizony szeretik a lehető leglátványosabb formában megadni a módját annak a bizonyos nagy napnak, és ez alól a esküvői ruha sem kivétel.

Kép
Sztárok

„Ha ránézek a testemre, már nem csak a hibáimat látom” - interjú Szilágyi Szilvivel

A hónap témája: body positivity. Példaértékű hazai sztárok, akik bátran vállalják, hogy elfogadják, és szeretik a testüket! Elsőként ismerd meg Szilágyi Szilvi történetét!

Kép
Sztárok

#afilmamimeghatároz: Ez az a film, amit Erős Antónia már legalább százszor látott, mégsem tudja elkapcsolni, ha megy a TV-ben

A film, ami meghatároz cikksorozatunk első részében Erős Antónia mesélt nekünk meghatározó filmélményéről!

Kép
Sztárok

„Fontos, hogy az ember megtalálja, miként tud kikapcsolni” - interjú Olasz Renátóval

Az Aranyélet című sorozattal országos ismeretséget szerző Olasz Renátó 2023 márciusában átvehette a legjobb színésznek járó elismerést a Televíziós Újságírók Díja gálaestjén A Király miniszériában nyújtott alakításáért. Mi pedig kifaggattuk őt arról, mire készül a jövőben.