Ismerjük meg a Maxi Kölcsön által kínált lehetőségeket

Ismerjük meg a Maxi Kölcsön által kínált lehetőségeket

Szépség

Bosszantanak a striák? 5 tipp, amivel látványosan elhalványíthatod a csíkokat még a nyár előtt

Életmód

10 szokás olyan nőktől, akiknek mindig tiszta az otthonuk

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Facebook
Twitter
Pinterest

A Maxi Kölcsön leginkább a közepes nagyságrendű pénzügyi ráfordítást igénylő élethelyzetekre jelenthet megoldást. Egyszerűen és gyorsan igénybe vehető kölcsönnek számít, aminek a felhasználásáról szabadon dönthetünk.

Ebben a bejegyzésben ismertetjük a Maxi Kölcsön sajátosságait, egyúttal az igénylés menetére, továbbá a feltételeire is rávilágítunk.

Mit érdemes leginkább tudni a Maxi Kölcsönről?

A Maxi Kölcsön egy havi rendszerességgel törleszthető konstrukció, melynek keretei között 600.000 és 1.500.000 forint közötti összeget tudunk igényelni. Szabad felhasználású pénzösszegről beszélünk természetesen, a folyósítása pedig fedezethez vagy kezeshez nem kötött.

A Maxi Kölcsön felvételekor az árfolyamot vagy a kamatokat érintő kockázattal nem szükséges számolni, a törlesztőrészletek összege a 30 hónapos futamidő egésze alatt változatlan marad. Egy bankszámlára mindenképpen szükségünk lesz majd hozzá, mert a folyósítás mellett a törlesztőrészletek fizetése is banki átutaláson keresztül zajlik.

Milyen feltételei vannak a Maxi Kölcsön sikeres igénylésének?

Mindenképpen rendelkeznünk kell bejelentett magyarországi lakcímmel a Maxi Kölcsön sikeres igényléséhez. Szintén fontos, hogy az életkorunkat tekintve a betöltött 18. életév számít az alsó határnak, ennek meglétét pedig irattal is igazolnunk kell.

Vagyis mindenképpen szükségünk lesz majd érvényes azonosító okmányra. Ezen kívül kérni fognak tőlünk egy olyan hivatalos okmányt is, amellyel a rendszeresen folyósított jövedelmünket tudjuk igazolni.

A Maxi Kölcsön biztosításának a további feltétele egy saját, illetve közös tulajdonú lakossági bankszámla. Ez egyrészt a folyósítás, másrészt a törlesztőrészletek miatt lesz elengedhetetlen. Hogyha a fentiek mindegyikét sikerül igazolnunk a pénzintézet munkatársainak, akkor adottnak tekinthetők a feltételek a sikeres igényléshez.

Milyen módon van lehetőségünk igényelni a Maxi Kölcsönt?

A Maxi Kölcsön igénylésének folyamatát el tudjuk indítani telefonhívással, SMS küldésével, továbbá interneten is. Az első opcióhoz a +36 1 354 40 90-es telefonszámot kell tárcsázni, a második változathoz a HITEL szó küldése szükséges a +36-20-555-50-50-es számra, az online kapcsolatfelvételt pedig a Provident honlapján tudjuk kezdeményezni.

Ezután következik egy telefonos egyeztetés, melynek keretei között tájékoztatást kaphatunk a kölcsön jellemzőiről, egyúttal felveszik a szerződéskötéshez szükséges adatainkat is. Magát a szerződést előre egyeztetett időpontban írhatjuk alá a számunkra leginkább ideálisnak tűnő fiókban.

Ha mindenféle papírmunkát sikerült elvégezni, akkor mindössze 10 munkanapon belül meg is érkezik az igényelt pénzösszeg az általunk megadott bankszámlára.

Videók

Szépség

Bosszantanak a striák? 5 tipp, amivel látványosan elhalványíthatod a csíkokat még a nyár előtt

Életmód

10 szokás olyan nőktől, akiknek mindig tiszta az otthonuk

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Kép
Életmód

A 6 legjobb vitaminpáros, amik együtt a leghatékonyabbak: tökéletesen kiegészítik egymást!

Amennyiben nem napi 1 multivitamint szedsz, felmerülhet a kérdés, hogy vajon melyik vitamin mivel kompatibilis, mit mivel érdemes egyszerre bevenni. Egyszerre az összeset letudni ugyanis kényelmes megoldásnak tűnhet, de a szakértők nem minden esetben javasolják ezt. Most megmutatjuk, mik azok, amiket érdemes összepárosítani!

Kép
Sztárok

Akkor és most: Így változtak az évek alatt a múlt legnagyobb szexszimbólumai

Egykor őket tartották a világ legjobb nőinek. Mutatjuk, hogyan változtak az évek alatt a múlt szexszimbólumai!

Kép
Sztárok

Esküvői fejdísze miatt került kórházba Celine Dion - FOTÓ

Celine Dion esküvői fejdíszéhez hasonlót még a királyi esküvőkön sem látni! Azonban meg is lett böjtje: súlya miatt kórházba került!

Kép
Sztárok

Nem semmi! Rihanna egy igen extrém frizurával készül a MET-gálára: mindenkit sokkolt, mikor meglátta! - FOTÓK

A sztárvilág már nagyban készül a ma esti MET-gálára, Rihanna pedig spoilerezett a megjelenését illetően: ezzel az új frizurával készül az eseményre!

Kép
Szépség

Bosszantanak a striák? 5 tipp, amivel látványosan elhalványíthatod a csíkokat még a nyár előtt

A striák ellen nincs tökéletes megoldás, de vannak olyan különféle módszerek, amik segíthetnek kiegyenlíteni a bőrtónusbeli különbségeket.

Kép
Életmód

3 gyulladáscsökkentő étel, amit minden 40 év feletti nőnek ennie kellene: így kerülheted el a menopauzával járó hízást

Te is a menopauza kellemetlen tüneteivel küzdesz? Mutatjuk milyen gyulladáscsökkentő ételeket fogyassz, amikkel enyhítheted őket, ráadásul a súlygyarapodást is elkerülheted!