Ismerjük meg a lánctalpas minikotróban rejlő komoly potenciált

útépítés,karbantartás,JCB,lánctalpas minikotró
Forrás: https://www.terra-world.com
Facebook
Twitter
Pinterest

A lánctalpas minikotrónál kompaktabb, sokoldalúbb és felhasználóbarátabb munkagépből nem sok létezik. Az univerzális használhatóság ráadásul masszív termelékenységgel, illetve takarékos üzemanyag-felhasználással jár együtt, a lánctalpas minikotró tulajdonosok legnagyobb örömére.

A cikkben egyaránt foglalkozunk ezeknek a gépeknek a felhasználási területeivel, a hasznosságukkal, emellett pedig külön ki fogunk térni a JCB lánctalpas minikotrók sajátosságaira.

A lánctalpas minikotró felhasználásának változatos lehetőségei

Mivel relatíve kisebb méretű munkagépről beszélünk, ezért a szűkebb és kis helyet biztosító körülmények között látványosan ki tudnak jönni az erényei. Városi útépítések, lakóparkok, járdák és irodaházak építése során egyértelműen jól tud érvényesülni egy lánctalpas minikotró.

A mozgékonyság és a kompakt kialakítás mellett ki kell emelnünk a lánctalpas működést is. Ez a kotró nem hagy minket magunkra a sáros, ingoványos és agyagos terepen sem, hanem zokszó nélkül teszi a dolgát.

Nem beszélve arról az erőtartalékról, ami benne rejtőzik. Legyen szó éppenséggel talajrendezésről, földmunkákról vagy vontatásról, egy modern lánctalpas minikotró nem hagy minket cserben.

Miért éri meg a JCB lánctalpas minikotró beszerzése?

Bármilyen más jellegű munkagépnél is elmondható, hogy a JCB márkanév egyet jelent a megbízhatósággal, a magas teljesítménnyel és a takarékos üzemanyag-felhasználással. A JCB által gyártott és forgalmazott lánctalpas minikotrók is kiváló befektetésnek bizonyulnak, mert felesleges szerviz munkák nélkül termelnek.

Masszív és strapabíró anyagok, kompakt kialakítás és erős gémszerkezet jellemző ezekre a munkagépekre, a méretükhöz képest pedig egészen meglepő lehet a teherbírásuk. Ráadásul a kötelező karbantartási munkák is egyszerűen mennek, mert a kulcsfontosságú alkatrészekhez könnyű lesz hozzáférni.

A viszonylag kisebb méret nem feltétlenül jár együtt alacsony teljesítménnyel

Nem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy a „mini” elnevezés még csak véletlenül sem a leadott teljesítményre vonatkozik ezeknél a gépeknél. Vegyük példaként a JCB 55Z-1-et. A 3.8 méteres maximális kotrási mélység, valamint a 4.27 méteres maximális ürítési magasság egyáltalán nem nevezhető vékonyka eredménynek.

Ehhez nyugodtan hozzávehetjük a költséghatékonyan működő, ugyanakkor komoly erőtartalékokkal bíró erőforrást, akkor tényleg nem lesz mitől tartanunk. Nyugodt szívvel küldhetjük munkába a lánctalpas minikotrót építési, bontási, tereprendezési vagy egyéb földmunkákhoz.

A kezelő pedig kényelmesen, az egyszerű felhasználást biztosító karokkal, jó kilátás mellett teheti a dolgát egész álló nap. Minden feltétel adott tehát a zavartalan termeléshez, valamint a munkák minél hamarabbi átadásához.

https://www.terra-world.com

Tovább olvasok
Kép
Sztárok

Barbie Ferreira, az új plus size stílusikon

Lesd el Barbie Ferreira stílustrükkjeit!

Kép
Stílus

Eukaliptusz, bükkfa és gránátalma: biológiailag lebomló anyagokból készülnek a jövő ruhái

A jövő ruhái 8 hét alatt totálisan lebomlanak. Kételkedsz? Mutatjuk!

Kép
Stílus

Lakatos Márk: Digitális divathetek harcolnak a divat fenntarthatóságáért

A digitális divatheteket nagyon izgalmas kezdeményezésnek tartom, akár kiegészítő programként egy hagyományos eseményen, akár önmagukban. Nem véletlen, hogy az InStyle őszi lapszámában is fontos szerepet kapott a téma, keressétek a frissen megjelent őszi lapszámban – addig pedig bemelegítésként jöjjön egy kis nézegetnivaló!

Kép
Sztárok

Csak egy ballonkabát és egy bomba test

Palvin Barbi ballonkabátban szexizett. Vajon van alatta fehérnemű vagy nincs?

Kép
Sztárok

Helena Christensen buja képeket készített Brooke Shieldsről

A kilencvenes évek szupermodellje, Helena Christensen meglepően buja fotósorozatot készített barátnőjéről, Brooke Shieldsről.

Kép
Shopping

Ezért a mintáért fog mindenki megvadulni idén ősszel

A ősz most egy egészen sajátos és új oldalát kelti életre a kifogyhatatlannak tűnő mintaválasztéknak.

Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy jobban megismerjük a felhasználói viselkedést és érdeklődést, valamint ezek segítségével személyre szabjuk és javítsuk a reklámokat. Weboldalunk használatával ezen feltételeket ön automatikusan elfogdja. További információkat az adatkezelési tájékoztatóban olvashat.
Megértettem