Így nézett ki Alexander Skarsgård, mikor még senki sem ismerte a nevét

Így nézett ki Alexander Skarsgård, mikor még senki sem ismerte a nevét
Forrás: gettyimages.com

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Facebook
Twitter
Pinterest

Íme 10 olyan érdekes Alexander Skarsgårdról, amit lehet eddig te sem tudtál róla, és közben végigkövetheted átalakulását is!

Alexander Skarsgård 1976. augusztus 25-én született Stockholmban, egy orvos édesanya és egy színész édesapa, Stellan Skarsgård első gyermekeként. Apukáját legtöbben a Mamma Mia!, a Tetovált lány, a Thor és a Bosszúállók című filmekből ismerhetitek és nem mellékesen öt édestestvére közül három, Gustaf, Bill és Valter is a színészmesterséget választotta.

Első filmszerepét mindössze 7 évesen kapta édesapja egyik rendező barátjának filmjében, végül az 1989-ben készült Hunden som log című film tette Svédország-szerte ismertté. A hirtelen jött siker viszont olyan terhet rótt rá, hogy közel 10 éven át egy szerepet se vállalt. 19 évesen katonának állt, és 18 hónapon át szolgált a svéd hadseregben. 1996-ban leszerelt és Angliába költözött és beiratkozott a leedsi Metropolitan Egyetemre, hogy még jobban elsajátítsa az angol nyelvet, ám terve hamar dugába dőlt, hiszen az órák helyett, a szórakozás jobban érdekelte, így válaszút elé érkezett, vagy visszatér a színészkedéshez, vagy építésznek tanul...

Az előbbit választotta és mindössze 6 hónap után maga mögött hagyta az iskolát, hogy valóra váltsa álmait! 1997-ben New Yorkba költözött és beiratkozott a Marymount Manhattan College-ba, hogy színészetet tanuljon, fél évvel később visszatért Stockholmba és kisebb sorozatszerepeket vállalt, miközben a színpadon is megmutatta tehetségét.

Gustaf, Bill és Alexander
forrás: Getty Images
Gustaf, Bill és Alexander

2001-ben éppen az Egyesült Államokban nyaralt, amikor miért is ne alapon elment egy meghallgatásra, ami olyan jól sikerült, hogy szerepet kapott a Zoolander című filmben, a többi pedig már történelem....

Kattints tovább, hiszen még több érdekességet mesélünk a színészről, akit ötször is Svédország legszexisebb pasijának választottak...

Galéria / 10 kép

Így változott Alexander Skarsgård stílusa az évek során

Megnézem a galériát

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Kép
Életmód

10 tejmentes, kalciumban gazdag étel, ami megelőzheti a csontritkulást

Lehet, hogy nem gondolsz sokat a csontjaidra, de általános egészséged fontos részét képezik. Mint egy ház alapja és kerete, a csontok az infrastruktúra kritikus részét képezik. Nem csak a végtagjaidat támogatják; lehetővé teszik a szabad mozgást és védik belső szerveket is.

Kép
Szépség

3 zseniális ránctalanító arckrém, amit az 50 év feletti nők imádni fognak

Nem olyan könnyű rátalálni egy jó ránctalanító arckrémre, ugyanis nagyon nagy a piac, rengeteg a termék és elveszünk a sok információban. Most összegyűjtöttük a három legjobbat az 50 feletti nőknek, hogy egyszerűbb legyen!

Kép
Stílus

Fehér póló helyett: 2024 tavaszán erre a darabra esküsznek a stílusos nők

A fehér pólók régóta biztos alapdarabjai a gardróbunknak, de idén tavasszal érdemes ezt a vintage trendet is felvenned a megfontolandó ötletek listájára.

Kép
Életmód

14 idézet híres emberektől, amik által képes leszel észrevenni a kínálkozó lehetőségeket az életben

Elakadtál? Szomorúnak és motiválatlannak érzed magad? Ezek a bölcsességek segíteni fognak!

Kép
Életmód

A természet csodája: Ilyen elképesztő a lenmag hatása a testre és az életünkre

A lenmag valóban csodaszer a természetből. Rendkívül tápláló és előnyös a szervezetünk számára. Rendszeres fogyasztása hozzájárulhat a szív- és érrendszeri egészséghez, az emésztési problémák megelőzéséhez, a bőr egészségéhez és a fogyáshoz. A lenmag könnyen beilleszthető az étrendünkbe, és számos módon felhasználható az ételkészítésben. Próbáld ki a lenmagot, és élvezd az egész testre kifejtett jótékony hatásait!

Kép
Életmód

6 étel, amiben a legnagyobb eséllyel bukkan fel ez a rendkívül káros anyag: próbáld minimalizálni a fogyasztásukat

Sokan nem tudják, de bizony a csomagolt élelmiszerekben is igencsak jelentős kockázat van. Ugyanis nemrégiben kutatás készült arról, hogy a csomagolt élelmiszerekben található mikroműanyag jelentősen növeli a szívroham és az agyvérzés kockázatát. Nézzük is, mely ételekben van a legtöbb ilyen jellegű káros anyag, melyeket érdemes lenne kerülni.