Így nézett ki Alexander Skarsgård, mikor még senki sem ismerte a nevét

Így nézett ki Alexander Skarsgård, mikor még senki sem ismerte a nevét
Forrás: gettyimages.com

Promóciók

Vár álmaid alakja – kerülj harmóniába a testeddel nyárra!

Promóciók

Fedezd fel az exkluzív NOVELLISTA parfümök világát!

Promóciók

Nemzeti Sportrádió – Hajrá, magyarok!

Facebook
Twitter
Pinterest

Íme 10 olyan érdekes Alexander Skarsgårdról, amit lehet eddig te sem tudtál róla, és közben végigkövetheted átalakulását is!

Alexander Skarsgård 1976. augusztus 25-én született Stockholmban, egy orvos édesanya és egy színész édesapa, Stellan Skarsgård első gyermekeként. Apukáját legtöbben a Mamma Mia!, a Tetovált lány, a Thor és a Bosszúállók című filmekből ismerhetitek és nem mellékesen öt édestestvére közül három, Gustaf, Bill és Valter is a színészmesterséget választotta.

Első filmszerepét mindössze 7 évesen kapta édesapja egyik rendező barátjának filmjében, végül az 1989-ben készült Hunden som log című film tette Svédország-szerte ismertté. A hirtelen jött siker viszont olyan terhet rótt rá, hogy közel 10 éven át egy szerepet se vállalt. 19 évesen katonának állt, és 18 hónapon át szolgált a svéd hadseregben. 1996-ban leszerelt és Angliába költözött és beiratkozott a leedsi Metropolitan Egyetemre, hogy még jobban elsajátítsa az angol nyelvet, ám terve hamar dugába dőlt, hiszen az órák helyett, a szórakozás jobban érdekelte, így válaszút elé érkezett, vagy visszatér a színészkedéshez, vagy építésznek tanul...

Az előbbit választotta és mindössze 6 hónap után maga mögött hagyta az iskolát, hogy valóra váltsa álmait! 1997-ben New Yorkba költözött és beiratkozott a Marymount Manhattan College-ba, hogy színészetet tanuljon, fél évvel később visszatért Stockholmba és kisebb sorozatszerepeket vállalt, miközben a színpadon is megmutatta tehetségét.

Gustaf, Bill és Alexander
forrás: Getty Images
Gustaf, Bill és Alexander

2001-ben éppen az Egyesült Államokban nyaralt, amikor miért is ne alapon elment egy meghallgatásra, ami olyan jól sikerült, hogy szerepet kapott a Zoolander című filmben, a többi pedig már történelem....

Kattints tovább, hiszen még több érdekességet mesélünk a színészről, akit ötször is Svédország legszexisebb pasijának választottak...

Galéria / 10 kép

Így változott Alexander Skarsgård stílusa az évek során

Megnézem a galériát

Videók

Promóciók

Vár álmaid alakja – kerülj harmóniába a testeddel nyárra!

Promóciók

Fedezd fel az exkluzív NOVELLISTA parfümök világát!

Promóciók

Nemzeti Sportrádió – Hajrá, magyarok!

Kép
Életmód

Ezekre a foltokra figyelj: a leggyakrabban vitaminhiányra utalnak!

Megfelelő mennyiségű alvás, kiegyensúlyozott táplálkozás, rendszeres testmozgás, csak pár fontos tényező, amelyek elengedhetetlenek ahhoz, hogy egészségesek legyünk és jól érezzük magunkat a bőrünkben. De mi történik akkor, hogy ha mégis gyengének érezzük magunkat, és a tükörbe nézve bőrproblémákkal szembesülünk?

Kép
Stílus

Hoppá! Angelina Jolie a vörös szőnyegen villantotta meg legújabb tetoválását egy szexi, kivágott ruhában! - Egyesek szerint Brad Pittnek akar vele üzenni

Angelina Jolie szexi, kivágott ruhája sem vonhatta el a figyelmet új, igencsak különleges helyre került tetoválásáról.

Kép
Életmód

Magyar Mozgókép Díj 2024: Nézd meg itt a nyertesek teljes listáját!

A Magyar Filmakadémia védnökségével a Magyar Mozgókép Fesztiválon a Semmelweis kapta a legjobb játékfilmnek járó díjat, a legjobb rendező pedig annak alkotója, Koltai Lajos lett. Mutatjuk a győztesek listáját!

Kép
Életmód

Oroszlán, kakas és labdazsonglőr srác - mutatjuk a foci-Eb-k kabaláit

Idén egy Albärt nevű mackóval találkozhatunk majd a helyszíneken és a közvetítésekben, de vajon kik voltak az elődei?

Kép
Életmód

Nosztalgiázzunk: ilyen volt a légi utazás a repülés aranykorában! - Nagyobb ülések, cigifüst és még sok minden más

Ez volt ám az igazi luxus! A repülés aranykorában szinte teljesen más élmény volt az utazás. Most pedig egy kis nosztalgiázásra invitálunk!

Kép
Életmód

Titkos üzenetet rejtettek el a Bridgerton sorozat ruháiban: Ezt jelentik az egyes családok ruhái és azok színkombinációi!

Mint minden régebbi korszakot felölelő filmben, így a Bridgertonban is nagy hangsúlyt fektettek a rendezők és jelmeztervezők a szereplők ruháira és azok szimbolikus jelentésére. Lássuk, milyen hatást akartak elérni vele!