Így kerüld el az első randi útvesztőit

Így kerüld el az első randi útvesztőit
Forrás: Photo by Shaira Dela Peña on Unsplash

Szépség

Bosszantanak a striák? 5 tipp, amivel látványosan elhalványíthatod a csíkokat még a nyár előtt

Promóciók

Klasszikusra hangolva - Megérkeztek a népszerű Gino Rossi és Badura márkák vadonatúj cipői és táskái a CCC polcaira

Promóciók

Így csökkenthető a tandíj az egyetemen / főiskolán

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Facebook
Twitter
Pinterest

Egyszerre izgalmas, de buktatókat is rejtő pillanat egy első randi. Azonban számos előnye van, ha társkeresőn ismerkedtél meg valakivel. Gondolj csak bele, mennyit leveleztetek már, esetleg pár videochaten is túl vagytok. Hidd el, kicsit olyan lesz a találkozó, mintha már ismernétek is egymást. Persze azért bakik mindig lehetnek. Most hét tippet szedtünk össze, amelyekkel megelőzheted a bajt!

Csöndes vagy túlpörgött?

Inkább a középutat ajánljuk, ami a beszédet illeti. Hidd el, a legtöbb ember tart attól, nehogy beálljon a kínos csend a randi során. Viszont ha emiatt folyamatos beszédkényszered van, az sem fog eredményhez vezetni. Próbálj meg figyelni, hogy a másik fél is szóhoz jusson. Persze az az igazi, ha ez már a társkereső felületen - mint a kedvelt CUPYDO Társkereső oldala - is ennek megfelelően történt. Legyen kiegyensúlyozott az arány, mindketten beszéljetek magatokról.


Tartsd a mértéket!

Van, hogy minden simán megy, és egyre romantikusabb lesz az első találkozó. Azonban a legmeghittebb pillanatban se kezdj el a közös jövőről vagy házasságról beszélgetni. Egyszerűen ennek nem az első randin van az ideje!


Ne lépd át a határokat!

Úgy érzed, képes vagy megnyitni a másikat? Erőteljesen törekszel rá, hogy semmi fal ne legyen köztetek? Ez nem jó taktika. Az első randi nem az a helyzet, ahol rögtön kötetlenül kéne a szexuális szokásaid elmesélni, vagy a másik anyagi helyzetére rákérdezni.


Csak az igazat!

Ahogy az adatlapodnál is fontos, hogy őszinte legyél, a profilképednek is a valóságot célszerű tükröznie, ugyanígy a találkozás során is az igazság egy kiemelten fontos tényező, és a valóságot érdemes mondani mindenről. Hisz ha hosszú távon együtt maradtok, akkor biztosan ki fog derülni a füllentés. A kapcsolat elején pedig nincs is annál kellemetlenebb.


Tisztes távolságban a telefonoddal

Igen, mindenkinek a kezében ott van a mobiltelefon. Azonban egy randi megkívánja, hogy teljes egészében a másik félre koncentrálj. Ne beszélgess közben mással, és semmiképp ne facebookozz vagy instázz!


Megfelelő öltözet

Mindenki szeretné legcsinosabb énjét elővenni egy randi alkalmával, és ez jól is van így. Ettől függetlenül - bármilyen előnyös is - kerüljük a kényelmetlen viseletet. Nőként borzasztó kellemetlen lesz, ha egy imbolygó magassarkúban vagy egy állandóan felcsúszó szoknyában kell feszengened. Férfiként pedig leginkább a szűk viseletet kerüld. Nem fog túl előnyös képet festeni rólad, ha nem bírsz mocorgás nélkül megülni.


Hagyjuk az exeket

Az előző kapcsolatok kibeszélésének is megvan az ideje, de semmiképp sem az első randi során kell ezt megtegyük. Hidd el, akad náluk jobb téma is!


Légy pontos!

Bár nők esetében megengedett egy kis késés, de férfiként semmiképp sem célszerű elkövetni ezt a hibát. Igen, a városi forgalom néha kiszámíthatatlan. Azonban ha fontos neked a találkozó, akkor bizony úgy kell készülődj, hogy egy esetleges dugó esetén is időben érkezz.

Videók

Szépség

Bosszantanak a striák? 5 tipp, amivel látványosan elhalványíthatod a csíkokat még a nyár előtt

Promóciók

Klasszikusra hangolva - Megérkeztek a népszerű Gino Rossi és Badura márkák vadonatúj cipői és táskái a CCC polcaira

Promóciók

Így csökkenthető a tandíj az egyetemen / főiskolán

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Kép
Stílus

Michelle Yeoh esküvői ruhája joggal érdemelheti ki minden idők egyik legmenőbb menyasszonyi darabja címet - FOTÓ

Michelle Yeoh pár nap híján 60 éves volt, amikor másodszor is oltár elé állt. És valami igazán extra darabban tette még emlékezetesebbé életének egyik legkülönlegesebb napját.

Kép
Életmód

Toplista: A 10 legjobb tengerparti nyaralóhely Európában 2024 nyarára

Még nincs ötleted hová utazzatok a nyáron, de az biztos, hogy Európán belül tervezitek Összegyűjtöttük a kontinens legszebb tengerpartjait!

Kép
Életmód

Bebizonyítjuk, hogy a Balaton tavasszal is menő! Erre indulj, ha a magyar tengernél jársz!

Szerencsére az utóbbi időben már tényleg kezd megdőlni az a tévhit, hogy csak a főszezonban, azaz a nyári melegben érdemes ellátogatnod a Balatonhoz. Bár a víz hőmérséklete még sokak számára biztosan nem érte el az ideális szintet, adunk pár ötletet, amelyekkel biztosan meghozzuk a kedveteket, hogy mihamarabb felfedezzétek a Balcsi környékét!

Kép
Életmód

Újabb 7 elképesztően hangulatos vár Magyarországon

Ismét megmutatjuk, miért érdemes egy kirándulás alkalmával hazánk várait megcélozni!

Kép
Életmód

A hasi elhízás és a zsigeri zsír kialakulásának 4 fő oka: 6 tipp, amivel megelőzheted a bajt

A hasi elhízás napjaink egyik leggyakoribb társadalmi problémája, és sokakat érint világszerte. De miért alakul ki, és hogyan lehet megelőzni? Bemutatjuk a hasi elhízás négy fő okát és megoldásokat kínálunk a megelőzésére!

Kép
Stílus

Női cipők akciós áron - 10 csodálatos lábbeli, amit hihetetlen kedvezménnyel vehetsz most meg!

Van egy olyan érzésünk, hogy ezek között az akciós cipők között tuti, hogy ráakadsz az új kedvencedre!