Ide utazz, ha stresszes időszakon vagy túl!

hévíz
Forrás: PR

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Facebook
Twitter
Pinterest

Nem kell messzire menned, ha alapos pihenésre és feltöltődésre vágysz. Hazánk egyik legszebb gyöngyszeme csodás hatással lesz az egészségedre is.

Bármennyire is törekszem rá a mindennapokban, nem mindig sikerül száműzni a stresszt az életemből. Sőt! Van, hogy durván alul maradok a harcban, a stressz ledózerol – főleg egy-egy húzós lapleadási időszak után. De szerencsére van egy hely, ahová szívesen "menekülök", ahol néhány nap alatt is sikerül lelazulnom, ami az én szívem csücske itthon: Hévíz és a Hévízi-tó.

Kép
forrás: PR

Már amikor legelőször megpillantottam ezt a csodát, Európa legnagyobb gyógyhatású termálvizes tavát, tudtam, hogy jó helyen vagyok. Mérete és az őt körülvevő erdő miatt engem ugyanis azonnal gyermekkorom kedvenc nyaralási helyszínére, a szovátai Medve-tóra emlékeztetett. Évek óta járunk Hévízre a családdal, télen-nyáron a kedvenc úti céljaink közé tartozik.

Ha ide utazunk hosszú hétvégézni, az Ensana Thermal Aqua szállodára esik a választásunk, mivel itt felnőtt és gyerek egyaránt megtalálja a maga szórakozását. A Bubbles Club keretein belül szakképzett animátorok terelgetik a gyerekeket, mi pedig élvezhetjük a szuperjól felszerelt wellnes centrum minden szolgáltatását. Engem általában vagy a gyógyvizes medencében (természetesen a legmelegebb verziójában) vagy a szaunák környékén lehet megtalálni, míg a férjem szívesen pattan fel egy kerékpárra és tekeri körbe a tavat.

Kép
forrás: PR

Az idén 35. jubileumát ünneplő szálloda kiemelkedő figyelmet fordít az egészségmegőrzésre: ennek egyik eszköze az Ensana csoporton belül elérhető speciális, személyre szabott program, a funkcionális tréning, melynek edzései korszerűek és kíméletesek, nemcsak fizikai, hanem lelki szinten is jótékony hatást gyakorolnak.

Ezeknek a gyakorlatoknak az elsajátításában szakképzett gyógytornászok, trénerek segítenek, természetesen minden gyakorlat személyre szabható, módosítható, és ha már megtanultad őket, otthon is könnyűszerrel tovább alkalmazhatók. Napi rutinom része lett az ott elsajátított mozdulatsor, esténként, lefekvés előtt hihetetlen hatással van a testemre. Amióta azokat megtanultam, egyre erősebb vagyok a stressz elleni küzdelemben is!

Videók

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Kép
Életmód

Májusi horoszkóp: Íme 2 csillagjegy, akire rengeteg pénz vár a hónapban

Itt a havi horoszkópunk! Ilyen lesz 2024 májusa az egyes csillagjegyeknek az asztrológus szerint.

Kép
Szépség

10 elavult frizura, ami a legszebb nőket is elcsúfíthatja - ezek jönnek helyettük divatba!

Idén több kedvenc frizuratrendünk vált elavulttá, bár az is igaz, hogy a listán akad néhány előnytelen fazon is, amiért nem kár...

Kép
Stílus

4 ruhafazon, ami már nem lesz divatos a következő hónapokban - mutatjuk, mik jönnek helyettük!

Ezek között a friss ruhaötletek között is tuti találsz majd új kedvenceket.

Kép
Sztárok

24 színész a Harry Potter-filmekből, akik már nincsenek közöttünk

Kereken húsz évig forgatták a filmeket, sajnos a szereplők közül sokan nem láthatták már a történet végét a vásznon.

Kép
Sztárok

6 sztár, akit mindenki imádott a 2000-es években, azóta viszont nyom nélkül eltűnt

Ők volt a 2000-es évek legnagyobb hírességei. Hová tűnhettek?

Kép
Sztárok

Barbra Streisand kőkeményen beszólt Melissa McCarthynak: szerinte nem a diétától fogyott 34 kilót!

Melissa McCarty rengeteget fogyott, Barbra Streisand pedig azzal vádolta, hogy ennek nem a diéta, hanem valami más áll a hátterében!