Halle Berry igazán kihívó képpel ünnepelte 56. születésnapját: szuper formában van

Halle Berry
Forrás: Axelle/gettyimages
Facebook
Twitter
Pinterest

Halle Berry fiatalságának titka már régóta mozgatja a világ fantáziáját.

Főleg, hogy a színésznő pár napja töltötte be az 56. életévét, ám ez egy percig sem látszik rajta. Ezt pedig nemcsak ő maga, hanem a róla készült legfrissebb kép is tökéletes bizonyítja. Vasárnap az Oscar-díjas színésznő ugyanis egy új szelfit osztott meg magáról, amelyen minden túlzás nélkül néz ki 36-nak, semmint 56 évesnek. A fotó alatt mindenkinek köszönetett mondott, aki aznap gondolt rá, többek között szerelmének is, Van Huntnak.

Halle Berry a bejegyzésében elárulta, hogy még soha ennyi hálát és szeretet nem érzett a szülinapján, annyian gondoltak rá ezen a csodás napon. Bár a színésznőnek igazán fordulatokkal teli volt a magánélete, a munkában mindig a csúcson volt.

A Kardhalban nyújtott alakításáért Oscar-díjat kapott, mint az első színes bőrű színésznő, majd ő lett Pierce Brosnan oldalán a Bond-lány, napjainkban pedig olyan zseniális filmekben mutatta meg tehetségét, mint a Moonfall vagy a Netflixes Megsebezve, amelynek szerepéért még arra is képes volt, hogy megtanuljon bokszolni.

Szépségének titka elsősorban a genetikájának köszönhető, ám több interjúban is elárulta, hogy bőrét mindennap hidratálja, rengeteg vizet iszik, a sportok közül pedig a jóga nagy szerelmese.

Szülinapján olyan hírességek köszöntötték fel, mint Viola Davis, Mario Lopez és Halle Bailey.

Ezt olvastad már?

Galéria / 25 kép

Ezek a sztárok lesznek 50 évesek 2022-ben

Megnézem a galériát

A JOY magazin írása.

Videók

Kép
Stílus

Minden idők legszebb kismama szettjei a vörös szőnyegről: neked hogy tetszik az első helyezett?

Ezek voltak a legszebb kismama ruhák, amiket valaha a vörös szőnyegen láthattunk.

Kép
Életmód

Emily Párizsban: miért nézem, ha olyan borzalmas?

Lehet, hogy agyzsibbasztó, nevetséges, lekezelő, olykor sértő és felháborító az a kliséhalom, amit a sorozat készítői immár három évadon át fáradhatatlanul az arcunkba tolnak. De valljuk be: imádjuk utálni. Kezdem én a vallomást, ha segít!

Kép
Sztárok