Hajtogatott kéztörlő papírok

Hajtogatott kéztörlő papírok
Forrás: Photo by Julian Paolo Dayag on Unsplash

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Facebook
Twitter
Pinterest

A hajtogatott kéztörlők jellemzően a higiéniai területeken szükségesek. Természetesen ebbe a fürdő vagy mosdóhelyiségek mellett a konyhai terület is beletartozik.

A hajtogatott kéztörlő papírokat elsősorban hajtogatási forma alapján kategorizálhatjuk. Így megkülönböztetünk Z, V, W és C típusokat. Ezek egytől egyig magas minőséget képviselnek. A megfelelő típus kiválasztását a helyiség jellege és annak forgalma fogja meghatározni. Mindenképp vizes területekhez, mosdók, csapok környékén helyezzük el.

Minőségi garancia

Cellulóz tartalmú kivitelek, több rétegűek mégis puha törlést biztosítanak. Magas nedvszívó képességgel rendelkeznek, ezáltal gazdaságosan használhatóak, mivel kevesebb lap is elég a felület szárításához. A legjobb kéztörlők FSC tanúsítvánnyal is rendelkeznek. Ez azt jelenti, hogy a hajtogatott kéztörlők anyaga a fák és a környezet védelme érdekében csak felelős erdőgazdálkodásból származik. Így az ilyen kéztörlők használatával Ön is maximálisan környezettudatos lehet.

Higiéniai szempont

A kézmosáshoz ezek a kéztörlők biztosítják a legjobb megoldást. Nagyon jó nedvszívó képességgel rendelkeznek és gyengédek a bőrhöz is. A Profitakarítókboltjánál kapható hajtogatott kéztörlő papírok a legjobb választásnak bizonyulnak. Az összes elektromos kézszárító géphez képest sokkal higiénikusabb megoldást biztosítanak. A kéztörlő papírok használatával a fertőzések megelőzhetőek. Használja ezt a kézmosáshoz, kerülje el a hagyományos törölközőket, amelyek a baktériumok, gombák melegágyai lennének!

Megjelenés

A kéztörlő papírok védelméről és azok nedvességmentes tárolásáról a kéztörlő papír adagolók gondoskodnak. Másrészt az adagolók megjelenésükkel a hely stílusát is fokozni fogják. A kéztörlő adagoló választásakor ügyeljünk a részletekre. Ugyanis az ördög a részletekben rejlik. Nem minden adagoló képes mindegyik hajtogatott kéztörlő papírt befogadni, illetve tökéletesen adagolni azt. A papírok adagolásról és tárolásáról legjellemzőbben a Tork rendszer gondoskodik. Az ideális adagoló kiválasztásához figyeljen a fali kéztörlő adagoló befoglaló méreteire. A termékleírásokban feltüntetett összehajtott méret is jó támpontot adhat az ideális választáshoz.

Napjainkban a magasabb minőség már nem vonz magával eleve magasabb árat. A magas minőségű hajtogatott kéztörlő papírok választásával, egy leheletnyivel magasabb beruházással az évek folyamán jóval többet takaríthat meg, mintha egy olcsóbb kivitelű, de hasonló megjelenésű modellt választana. Tartós, folyamatos használat közben veheti észre, hogy a márkatermékek magasabb egységára nem fog extra költségeket generálni Önnek. Válassza a magas minőséget, felhasználási mennyisége sokkal kevesebb, mint más hajtogatott kéztörlő papíroké. Sőt, így a jövőben minőségi hiányosságokat sem fog tapasztalni. Nem szakad, nem ragad a bőrre és maximálisan szárazra töröl, de nem szárítja a bőrt.

Videók

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Kép
Életmód

4 állatjegy, akit hatalmas szerencse ér májusban: ez vár ránk a Föld-Kígyó hónapjában az asztrológus szerint!

Május a Föld-Kígyó hónapja 2024-ben a kínai asztrológia szerint! A Föld-Kígyó intelligens, mindenkivel barátságos és szórakoztató. Kiegyensúlyozott, alapos és bölcs, tanácsait általában érdemes megfogadni!

Kép
Stílus

Diana hercegné után most Zendaya élesztette újra ezt az elfeledett trendet - meg is van a tavasz legnagyobb slágere!

A tenniscore már egy ideje elkezdte bontogatni, hogy aztán idén tavasszal mindent meghódítson.

Kép
Sztárok

Közel 400 millió forintos gyűrűt kapott Victoria Beckham, és nem ez az első: íme a Spice Girl 13 legszebb eljegyzési gyűrűje

Victoria Beckham szinte minden évben új eljegyzési gyűrűt kap David Beckhamtől szerelmük zálogaként. Összegyűjtöttük a 13 legszebbet!

Kép
Sztárok

Eva Longoria szűk ruhája nem sokat hagyott a képzeletre: 49 évesen megmutatta, mitől döglik a légy!

Ismét megmutatta Eva Longoria gyönyörű alakját: ebben a piros ruhában valami elképesztően szexi!

Kép
Életmód

7 tiltólistás étel reflux és gyomorégés esetén: ezek csak rontanak a helyzeten!

Neked is megvan az a kellemetlen érzés, amikor keserű vagy savanyú ízt érzel a torkodban, és mintha marná a sav az egész nyelőcsövedet? Nem vagy egyedül, hiszen a gyomorégés és a reflux sokak életét megkeseríti, és talán nincs is olyan ember a Földön, aki ne találkozott volna már velük valamilyen formában.

Kép
Életmód

InStyle Cool list: 9 izgalmas hazai vállalkozó, akinek a nevét érdemes megjegyezni

Újra itt az InStyle Cool listje! Most hazánk legizgalmasabb kreatív tehetségei közül ismerhetsz meg néhány vállalkozót!