Geszler Dorottya örök fiatalságának titka

Geszler Dorottya örök fiatalságának titka

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Facebook
Twitter
Pinterest

Dorottyát akkor ismerte meg az ország, amikor 1989-ben 3. helyezett lett a Miss Hungary szépségversenyen. Azóta rengeteg műsor vezetőjeként láthattuk, vezette a saját modellstúdióját, majd beleszeretett a Pilatesbe. Ma, negyven felett is feltűnően csinos és fiatalos - most elárulja a titkát.


"19 évesen, a szépségverseny után szinte azonnal elkezdtek fotózásokra hívni. Ekkor figyelt fel rám a Magyar Televízió, és hamarosan telefonos játékokat, slágerlistákat, sőt a Játék Határok Nélkül-t is vezettem. 2001-ben szerepeltem a Barátok köztben és még rengeteg televíziós műfajban kipróbálhattam magam."
Innen viszont meglehetősen nagy fordulatnak tűnik a Pilates és Aqua Pilates oktatás.
"Ez tulajdonképpen visszatérés a gyökereimhez. Mivel a Balettintézetbe jártam, mindig is rengeteget mozogtam, különösen a nőies, finom mozgásformák vonzottak – amelyek mögött rengeteg munka és kitartás húzódik. Már tévéztem, amikor megszereztem a pedagógus diplomámat klasszikus balett és társastánc szakon, bár sokáig nem használtam. Amikor viszont beleszerettem a Pilatesbe, nagy hasznát vettem a szárazföldön és a vízben is."
Zökkenőmentesen tudnál váltani az oktatásra?
"Szerencsére a test nem felejt. A balett nagyon kemény alapokat jelentett, így amint újra elkezdtem mozogni, nagyon gyorsan rátaláltam a harmóniára. Azt szoktam mondani, hogy sokat dolgoztam a szerencsémért."
Az alkatoddal is ilyen szerencsés vagy?
"Alapvetően igen, bár semmit nem adnak ingyen. Ki kell ismerni a saját testünket, a reakcióinkat, meg kell tapasztalni, mi a jó nekünk. Én ezt a balett évei alatt pontosan fel tudtam mérni, így most „csak” alkalmaznom kell a tudást."
Elárulod a recepted?
"Sokan ismerik ezeket a „titkokat”: alvás, sok víz, mindennapos bőrtisztítás, rendszeres mozgás. És még valami a bőröm fiatalságáért. Rátaláltam egy olyan módszerre, amely úgy emeli meg a bőrt, hogy mindössze egyetlen kezelésre van szükség, a hatás pedig évekig kitart. Az Ultherapy egy rendkívül mélyen ható ultrahangos kezelés, amely az arc, a nyak, a dekoltázs bőrének megereszkedését kezeli – sebészi pontossággal, de vágás nélkül. Ráadásul, mivel nem műtét, lábadozási idővel sem kell számolni, az eredmény pedig egészen természetes."
Bejelentkezés:
Oxygen Beauty Clinic
1016 Budapest, Naphegy utca 67. Tel:06 (20) 207 6293
www.oxygenbeautyclinic.hu

Videók

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Kép
Életmód

4 állatjegy, akit hatalmas szerencse ér májusban: ez vár ránk a Föld-Kígyó hónapjában az asztrológus szerint!

Május a Föld-Kígyó hónapja 2024-ben a kínai asztrológia szerint! A Föld-Kígyó intelligens, mindenkivel barátságos és szórakoztató. Kiegyensúlyozott, alapos és bölcs, tanácsait általában érdemes megfogadni!

Kép
Stílus

Diana hercegné után most Zendaya élesztette újra ezt az elfeledett trendet - meg is van a tavasz legnagyobb slágere!

A tenniscore már egy ideje elkezdte bontogatni, hogy aztán idén tavasszal mindent meghódítson.

Kép
Sztárok

Közel 400 millió forintos gyűrűt kapott Victoria Beckham, és nem ez az első: íme a Spice Girl 13 legszebb eljegyzési gyűrűje

Victoria Beckham szinte minden évben új eljegyzési gyűrűt kap David Beckhamtől szerelmük zálogaként. Összegyűjtöttük a 13 legszebbet!

Kép
Sztárok

Eva Longoria szűk ruhája nem sokat hagyott a képzeletre: 49 évesen megmutatta, mitől döglik a légy!

Ismét megmutatta Eva Longoria gyönyörű alakját: ebben a piros ruhában valami elképesztően szexi!

Kép
Életmód

7 tiltólistás étel reflux és gyomorégés esetén: ezek csak rontanak a helyzeten!

Neked is megvan az a kellemetlen érzés, amikor keserű vagy savanyú ízt érzel a torkodban, és mintha marná a sav az egész nyelőcsövedet? Nem vagy egyedül, hiszen a gyomorégés és a reflux sokak életét megkeseríti, és talán nincs is olyan ember a Földön, aki ne találkozott volna már velük valamilyen formában.

Kép
Életmód

InStyle Cool list: 9 izgalmas hazai vállalkozó, akinek a nevét érdemes megjegyezni

Újra itt az InStyle Cool listje! Most hazánk legizgalmasabb kreatív tehetségei közül ismerhetsz meg néhány vállalkozót!