Gasztro: Pavlova cappuccino

2013. július 26.
Szerző: admin

Egy gourmet hűsítővel biztos sikert arathatsz a legkifinomultabb társaságban is. Íme a következő kávékülönlegeségünk, melyet a legolcsóbb, mégis legelegánsabb torta ihletett. Visnyei Kata ajánlja.


Hozzávalók:

  • 1 kapszula Nespresso Vanilio Gran Cru
  • 1 teáskanálnyi vaníliakivonat
  • 2 tojásfehérje
  • 15 g fehér cukor
  • Jégkocka
  • Maracuja a díszítéshez

Elkészítés:

  1. Főzd le a kávét, majd öntsd egy shakerbe.
  2. Tegyél bele néhány jégkockát, a vaníliakivonatot és újból rázd össze.
  3. Most készíts habcsókot. Nem nehéz, csak kemény habbá kell verned a tojásfehérjét a cukorral.
  4. Amikor hosszúkávés csészébe öntötted a shaker tartalmát, tegyél a tetejére habcsókot és díszítsd egy kis maracujával.