Galéria
Forrás:

Erről a képről árad a boldogság: Jenna széles, erőteljes mosolya, a hátrabillentett fej, ahogy néz kedvesére, mind azt jelzik, hogy nagyon odavan a pasiért. Erőteljesen a szemébe néz, szemkontaktusra vár, közben Channing két kézzel öleli a lányt: ezek az apró gesztusok mind arra utalnak, hogy nagyon dúl közöttük a szerelem.


Forrás:

Ez a kép a párosról az első bahamai nyaralásukon készült: Cobb szerint Jenna mosolya kedves, Channingé kissé beállított, és inkább egy vigyorra hasonlít, ennek ellenére látszik, hogy szeretik egymást: testük szorosan összezár, alig van köztük tér, nagyon együtt vannak. Egy dolog zavaró csak: Channing zsebre tett keze, a szakértő szerint ugyanis ez azt jelenti, hogy valamit rejtegetni próbál a férfi.


Forrás:

2008-ban készült róluk ez a fotó, amin a kézfogásuk árulkodik a még mindig erős érzelmekről: ez a fajta kézfogás azt jelzi, hogy a pár tagjai próbálnak egymással minél jobban együtt lenni, és kezeikkel nem csak lazán fogják egymást, hanem a lehető legerőteljesebb bőrkontaktust alakítják ki. A szakember szerint még a lábakat is érdemes megnézni: mindketten abszolút egyszerre lépnek ugyanazzal a lábbal, ami azt jelzi, hogy nagyon is szinkronban mozognak ők ketten!


Forrás:

Jenna szorosan férje felkarjába kapaszkodik, jelezve, hogy számít rá, bízik benne – ám a szakértő szerint azért is szoríthatja a nő ilyen erősen a színész karját, mert kiszúrta a fotósokat. Channing ugyan nem fest maradéktalanul boldognak, Jennán azonban látszik, hogy minden rendben van, és a lépésükből ismét nyilvánvaló, hogy abszolút szinkronban vannak egymással.


Forrás: Ugyanez látható szinte minden képükönezekből az évekből: a lábuk azonos irányba moccan, erőteljesen szorítják egymás kezét – ez semmit sem változott 2-3 év alatt!
Forrás:

Szemkontaktus, hatalmas mosoly, egymáshoz simulás: Cobb szerint olyan szorosan egymás mellett állnak, hogy ezzel a testtartással azt üzenik a világnak, mindegy, mi történik, számukra csak ők ketten léteznek. Channing kéztartása is sokat mond: úgy fogja felesége pocakját, hogy semmi kétség nem fér ahhoz, büszke a nőre, és alig várja már a leendő babát.


Forrás:

Míg a korábbi képeken szinte mindig szorosan összebújtak, 2015-re valami elkezdett megváltozni: láthatóan van közöttük távolság, Channing testtartása kissé kínosnak tűnik. Mereven próbál felesége felé hajolni, miközben az ujjait összezárja szinte ökölbe zárja: ez a szakértő szerint abszolút szorongásra utal. Feleségén ismét semmi nem látszik: a nyitott tenyere arra utal, hogy vele minden a legnagyobb rendben van.


Forrás:

Ez a 2015-ös, kosármeccsen készült fotó is sok mindent elárul a párról: Jenna keresztbe tett lábai a férje felé fordulnak: ez még jó jel, mert arra utal, hogy a lábat valószínűleg kényelem miatt tette így a színésznő, és nem azért, hogy ezzel is növelje kettejük között a távolságot. Viszont mindkettejük ülőhelyzete nagyon eltér, teljesen másképp helyezkednek el, a szakártő szerint azinban ez arra utal, hogy most valahogy nincsenek egy hullámhosszon.


Forrás:

Ezt a képet a közös nyaralásról posztolta a pár, amin látszólag minden rendben van, a testbeszéd elemző azonban nem így gondolja: 'Ha fotót teszünk fel a netre, akkor jól tudjuk, hogy azzal befolyásoljuk, mit gondolnak rólunk mások. Bár Channing valamennyire, Jenna pedig nagyon mosolyog a képen, egymásba kapaszkodva állnak, valami mégsem stimmel. Ha még nem vagy kész arra, hogy az emberek megtudják, baj van köztetek, akkor mutass olyan képet, ami a Paradicsomban készült, és abszolút tökéletes...' - vallja a szakértő. 


Forrás:

Erről a képről sugárzik a merevség, a távolságtartás. A lépésük között sincs összhang, az arckifejezésük is sokkal, de sokkal merevebb, szigorúbb a megszokottnál – állítja a szakértő.


Forrás:

Ez a kép az egyik utolsó szereplésükön készült: tavaly novemberben még egy képen pózoltak a fotósok előtt, ám eléggé másképp festenek, mint pár évvel ezelőtt. Mindketten próbálnak mosolyogni, de ez már nagyon nem az a mosoly, mint amit megszokhattunk tőlük. Bár Channing támogatóan öleli át feleségét, mindketten nagyon mereven állnak, és távolság is jócskán van közöttük. És ott van még az árulkodó kéz is: a szakértő rámutat arra, hogy Channing és Jenna is eldugják a kezüket – Channing a zsebébe, Jenna maga mögé – ez pedig abszolút arra utal, hogy valami nem tiszta, valamit titkolni próbálnak. Apró jel ez, de a történtek fényében egészen sokat jelent, hiszen most már tudjuk, hogy a kép készültekor már valószínűleg nem voltak együtt.

Channing Tatum és Jenna Dewan testbeszéde

Egy hete derült ki, hogy már rég nincs együtt az álompár, de vajon voltak már korábban is jelek, amiket észre is vehettünk volna?