Galéria
Forrás:

Igen! Be kell látnod neked is, hogy eljött a pillanat - elég volt az exedből. Az is urban legend, hogy barátok maradtok, szóval mindegy, hogy ért véget kettőtök sztorija, a végszó legyen egy kattintás. Természetes dolog, hogy előtörnek belőled az érzések egy-egy régi kép láttán, hogy néha még nosztalgiázol egyet. Mindenki azt mondja, hogy ne csináld, de ők is csinálják. Tudod mit? Tényleg ne! Nincs kegyelem: viszlát. Vagyis inkább, soha viszont látásra!


Forrás:

Tudod kire gondolunk, az a... nem folytatjuk. A női féltékenységnél kevés rosszabb létezik ezen a világon. Ez neked és a környezetednek is árt (igen, nagyon unják már a témát), akkor meg minek pörögsz azon, hogy kivel találkozgat most a volt pasid? Biztos, hogy mindig szebbnek látjuk: fényesebb a haja, tökéletesebb a bőre, fehérebb a foga, formásabb az alakja, van melle. Talán űrlény? Lépj gyorsan, és ne töprengj többet az univerzum rejtelmein.


Forrás:

Talán mind közül ez okozza a legnagyobb függőséget - olyan ember profilját nézegetni óránként, akit szívből utálunk. Sokan ezen az elven haladva követnek például ismert embereket. Olyan, mint egy rossz szokás, hát ideje leszokni. Más opció nincs, erre tapaszt nem árulnak.


Forrás:

Tudod, ő az a srác, akit csak azért követtél be, mert rajta volt az egyik bulifotódon. Persze azóta totál megfeledkeztél róla, életedben nem váltottatok egy szót sem, vagy nem emlékszel - viszont minden egyes alkalommal, amikor meglátod a hírfolyamodban a képét, percekig tanakodsz, hogy ez meg ki a franc. Ugye? Nyugi, neki sem fogsz hiányozni.


Forrás:

Ugyan arra az órára jártunk, vagy csak szembe jött velem minden nap a folyosón? Jó kérdés. Nem számít bunkóságnak, ha kikövetsz valakit, akivel nem beszéltél már 3 éve, és a közös témáitok amúgy is kimerülnének a régi sulis időkben. Jó volt, szép volt, elmúlt.


Forrás:

Ez a te hírfolyamod, nem a "mutogatom a gyerekem" klub oldala.


Forrás:

Ha gyakran teszed fel magadban ezt a kérdést valakivel kapcsolatban, akkor ugye nem kell mondanunk mi a következő lépés. Annyit dolgozol mostanában, hogy azt sem tudod, mikor láttad utoljára a napot? Tudunk valamit, ami jobb, mint egy D-vitamin shoot: nyomj a törlés gombra!


Forrás: #mutiholtudlaktörölni
Forrás:

Hasonló ahhoz az ismerősödhöz, aki állandóan egy napfényes tengerparton hesszel, csak rajta van rendes ruha. Nem sok, de van. Leborulunk azok előtt, akik elkötelezték magukat a sport mellett, akik eredményeket érnek el, akik egészségesen élnek, akik több hetes noszogatás után elindulnak futni egy kört a parkban. Szóval szeretünk mindenkit, akibe több elszántság szorult mink belénk. De csini cicanaciban pózolni az edzőterem öltözőjében? Nem, kösz nem.


Forrás:

Minden szögből felismered elsőre az arcát, azt is tudod, hogy hány órakor lövi ki az éterbe a napi szelfit. Hallod, unlak! Már láttam tegnap, és tegnap előtt , és azelőtt...


10 Instagram-felhasználó, akit azonnal törölj az ismerőseid közül

Hatalmas kamu!