Galéria
Forrás: Fekete farmer

Minden rohanós reggelen kihúz a pácból. Idén válassz belőle magas derekú, egyenes vagy enyhén szűkölő szárú vagy mom jeans fazont!
Forrás: Fekete bokacsizma

Legyen kényelmes, csinos és klaszikus formájú. Télen-nyáron hordhatod, tökéletes választás például a fesztiválszezonban, mert sorttal is nagyon szexis és a koncerten megvédi a lábadat az ugráló tömegtől.
Forrás: Fekete póló

Ezt a darabot tényleg mindenhez fel lehet venni. Ha maradnál a semlege sszíneknél, de nem akarsz éppen talpig feketébe bújni, viseld bézzsel vagy karamellel.
Forrás: Közepes méretű fekete táska

Igazi rohangálós darab, sok minden fér bele, de azért nem annyi, hogy agyonnyomjon a nap végére. Válassz belőle klasszikus formát kis extra díszítéssel.
Forrás: Fekete blézer

Még egy fekete darab, ami sokszor kihúzhat a csávából. Szinte bármilyen szettet elegánsabbá varázsol, de meglepően is viselhető, például övvel átfogva egy fehér csipkeruha felett.
Forrás: Átkötős ruha

Lehet átlapolós vagy ingruhaszerű is, a derekat hangsúlyozó kis fekete mindet imádjuk. A legjobb, ha olyan anyagú darabot szerzel be, amely kiegészítőkkel elegánssá vagy hétköznapivá is tehető.
Forrás: Fekete magas sarkú

Az alapdarabok alapdarabja! Próbáld megtalálni belőle a lehető legkényelmesebbet, így minden vészhelyzetben eszedbe jut majd viselni.
Forrás: Fekete bőrdzseki

Bárki bármit mondjon is, nincs az a nő, aki ne tűnne menőbbnek azonnal egy fekete bőrdzsekiben. Jó minőségű darabot válassz belőle, mert sok-sok évig fogod hordani!
Forrás: Fekete belebújós cipő

Lehet elegánsabb mokaszin vagy éppen sportosabb forma, a lényeg, hogy gyorsan  fel tudd kapni bármihez.
Forrás: Fekete ing

Mindig a fehér inget emlegetjük, mint alapdarabot, pedig a fekete is lehet az. A legtöbb munkahelyen megállja a helyét egy kék farmerba tűrve, de miniszoknyával is működik az éjszakában.

10 fekete alapdarab, ami nem hiányozhat egyetlen nő gardóbjából sem

Wow, imádjuk ezt a szettet!