Galéria
Forrás: Jumanji: Vár a dzsungel

A történelem nem ismétli magát, de néha újra próbálkozik. Négy középiskolás talál egy régi játékkonzolt, amelyen egy olyan program fut, amiről még sosem hallottak: a Jumanji. Kipróbálják, és a játék rögtön beszippantja őket – de igazán. Átváltoznak saját avatárjukká: Spencer, a nagy gémer izomagyú kalandorrá válik, a focista Fridge „elveszti teste felső ötven centijét”, cserében okos lesz, mint Einstein, a nagymenő bombázó csajból középkorú, pocakos prof válik, a nünüke Martha viszont vagány harcos nővé alakul. Hamar rájönnek, hogy ezen a pályán a túlélés a tét. Akkor győzhetik le a játékot és juthatnak vissza a valódi világba, ha bevállalják életük legveszélyesebb kalandját, rátalálnak arra, amit egy 20 évvel ezelőtti gémer hátrahagyott számukra, és tesznek néhány nagyon bátor felfedezést. Mert ha belebuknak, örökre a játékban ragadnak.


Forrás: A legnagyobb showman

A cirkusz maga a csoda. És élt valaha egy ember, aki csodatévőnek született. P. T. Barnum a legendás Barnum cirkusz alapítója lángész volt, próféta, akinek hihetetlen dolgok születtek a fejében, és valósággá tudta tenni őket. Az ő utánozhatatlan képzelőerejéből születő műsorszámokat azóta sem tudja utánozni senki. Most a film kedvéért újjászületik a show, és újjászületik a showman – egyetlen forgatagos, látványos, szemkápráztató kavalkádban mutatkozik be a világ legkülönösebb cirkuszigazgatója és élete főműve: a Barnum. 


Forrás: A Viszkis

Vagány volt, híres lett. Ő az, akit mindenki ismer, olyasmit mert, amit senki előtte, és aki mindig egy lépéssel a rendőrség előtt járt. És aki minden bankrablása előtt megivott egy pohár viszkit.
Ambrus Attila félárván nő fel, zűrös kamaszkort és javítóintézeti éveket hagy maga mögött, amikor Erdélyből kalandos körülmények között Magyarországra szökik. De az új élet nehezebbnek bizonyul, mint a régi. Egy hokicsapat kapusa és szertárosa lesz, de továbbra sincs pénze, se barátnője… Míg rá nem jön, miben jó igazán. Vakmerő, gyors és alapos. Egymás után fosztja ki a postákat, bankokat, utazási irodákat. Egyre nagyobbakat kaszál, egyre éhesebb a sikerre, egyre többet akar magának és új szerelmének. De az utolsó balhéja kudarcba fullad, és végül a régóta nyomában lihegő makacs nyomozó kezei közé kerül, aki kíméletlenül szembesíti őt a tetteivel.
Kettejük játszmája azonban korántsem zárul le a Viszkis elfogásával… 


Forrás: Kincsem

Blaskovich Ernő mindenét elvesztette a szabadságharc után. Céltalan, kicsapongó életet él, amikor egy nap megjelenik élete nagy lehetősége, Kincsem, a csodaló, amellyel sikert sikerre halmoz az európai lóversenypályákon. Ezzel a sors tálcán kínálja neki az elégtételt, hogy nemes küzdelemben győzze le ősi ellenségét, von Oettingen bárót. Egyre durvuló rivalizálásukat azonban bonyolítja, hogy Ernő menthetetlenül beleszeret Klara von Oettingenbe, apja gyilkosának lányába. Vajon mi a fontosabb, a szerelem vagy a bosszú? 


Forrás: Logan – Farkas

Minden megváltozik. A nem túl távoli jövőben már nem lesznek mutánsok. Akik még megmaradtak, azok bujkálnak, és egyre fogynak a képességeik. X professzor valahol a mexikói határon, egy elhagyott gyártelepen bujkál, öreg és beteg. Csak egykori diákja, Farkas gondoskodik róla, pedig ő sem egészséges. És mindketten belenyugodtak már, hogy így fog eltelni az életük.
Csakhogy felbukkan valaki, aki mindent megváltoztat. Egy kislány, akinek szintén különös képességei vannak. És akit egy egész hadsereg próbál elrabolni.
A fáradt hősök még egyszer, talán utoljára harcba szállnak. A saját életükért és a mutánsok jövőjéért…


Forrás: Thor: Ragnarök

A Marvel Studios új filmjében Thort pörölyétől megfosztva bebörtönzik az univerzum túlsó felén. Az idővel versenyt futva próbál visszajutni Asgardba, és megállítani a Ragnarököt; egy háborút, ami otthonának pusztulásával és az asgardi civilizáció eltűnésével járhat, és amit egy mindenható új ellenség, a könyörtelen Hela idézett elő. Először azonban túl kell élnie egy halálos gladiátorviadalt, amelyben ellenfele korábbi szövetségese és szintén a Bosszúállók tagja: a hihetetlen Hulk!


Forrás: A majmok bolygója: Háború

A majmok túlszárnyalták az embereket. Ami jó szándékú kísérletnek indult, az teljes hatalomátvétellé vált: immár az értelmes emberszabásúak a Föld urai. A városok elnéptelenedtek, a menekülőkkel nem tudni, mi történt, és a kevés életben maradt ember kis csapatokra szakadva bujkál, amíg bír. És készülődik.
A háború ugyanis elkerülhetetlen. Caesar, a harcedzett és szuperintelligens csimpánz, aki nagyon sokat szenvedett az emberek rabságában nem tud felejteni és nem akar megbocsátani.
Mindkét fél tudja, hogy az emberiségnek nincs több esélye. Ha most kudarcot vall, végképp eltűnik a Föld színéről


Forrás: Wind River – Gyilkos nyomon

Holttestet találnak a Wind River indiánrezervátumban. A világtól elzárt térségbe hamarosan egy FBI-ügynök érkezik, aki megállapítja, hogy a tinédzser lány gyilkosság áldozata lett. A holttestre rátaláló tapasztalt nyomkövető és az ügynök együtt próbál a bűnügy végére járni, ám a zárkózott, bizalmatlan helyiek nem segítik az ügy felgöngyölítését. Ráadásul az Egyesült Államok egyik legelszigeteltebb térségében a legtöbb gyilkossági ügyet sosem oldják meg, a legtöbb bűnözőt sosem fogják el.


Íme a top 10 film, amire a legtöbben voltak kíváncsiak tavaly itthon

Na, te mennyit láttál ezek közül?