Galéria
Forrás:

"Mármint korábban, ám miután szembenéztem a ténnyel, hogy alkoholista vagyok, és leszámoltam a függőségemmel, a párom hozzám vágta, hogy józanul nem vagyok már annyira szórakoztató."


Forrás:

"A feleségem egy idő után minden vitánál felhozta a témát, hogy akkor váljunk el. Mikor 3 hónap alatt 6 alkalommal hozta fel a válást, utoljára elmondtam neki, hogy még egyszer kimondja, én elmegyek. Megtette, én pedig még aznap elköltöztem otthonról."


Forrás:

"Nos, sok minden közrejátszott abban, hogy a házasságom végül kudarcot vallott, de az utolsó csepp az volt, amikor azt mondta nekem, hogy valaki olyasvalakire vágyik, mint Edward, abból a vámpír filmből. Csak nevettem és kisétáltam az ajtón."


Forrás:

"Hajnali 4-kor indult be nálam a szülés, és a férjem nem hogy nem volt hajlandó bevinni a kórházba, de be is zárt az autómba, hogy ne tudjak egyedül elindulni. Fel kellett hívnom a családom, hogy jöjjenek értem."


Forrás:

"Épp egy élelmiszerboltban voltunk, én pedig betettem néhány banánt kosárba. Ő azonnal rámförmedt: »Minek vennénk banánt? Úgysem fogod megenni. Tedd vissza most azonnal!« Szó szerint kiabált velem az egész bolt előtt pár banán miatt. Amikor hazaértünk, elmondtam neki, hogy el akarok válni."


Forrás: "Mindig sejtettem, hogy leszbikus lehet, de küzdött ellene. Végül úgy éreztem, hogy el kell engednem, különben örökké boldogtalan lesz. Azóta coming out-olt, és három éve házas, én még mindig szingli vagyok."
Forrás:

"Egyszerűen nem tudtam hű maradni a feleségemhez. Még akkor sem, amikor terhes volt. Újra és újra elkapott vágy, hiába próbálta megmenteni a házasságunkat. Akkor még nem voltam jó ember."


Forrás:

"Nagyon vágytam már egy gyerekre, de a feleségem mindig csak halogatta és halogatta a témát. Végül egyszer kibökte, hogy ő nem is akar gyereket."


Forrás:

"Amikor a verbális bántalmazás fizikaiba csapott át, akkor tudtam, hogy változtatnom kell az életemen."


Forrás:

"Folyamatosan harcoltunk azon, hogy vajon vegyünk-e házat, vagy sem, hol és mekkorát. Végül rájött, hogy nem csak házat nem akar, de a házasságunkat sem."


Elvált emberek elárulták, melyik volt az a pillanat, mikor rájöttek, vége a házasságuknak

Nos, ezekre nem számítottunk...