Galéria
Forrás:

2. Az igazi csoda

Egy új közösségbe bekerülni mindenkinek nagy kihívás – de van, akinek még annál is nagyobb. Auggie Pullman jó fej, okos, kedves és már ötödikes, mégis most kezdi csak az iskolát. A kisfiú ugyanis arcdeformitással született, és eddig édesanyjával tanult otthon. Auggie nem hétköznapi arca alaposan felkavarja az iskolában a kedélyeket. Auggie azonban épp olyan hétköznapi dolgokra vágyik, mint a többi gyerek, és legfőképpen: barátokra. A kisfiú mindent megtesz, hogy elfogadják, de a beilleszkedés nem megy zökkenőmentesen. A szeretetnek és a kedvességnek azonban, mint tudjuk, mágneses ereje van…

Premier: 2017. december 14.


Forrás:

3. Star Wars: Az utolsó Jedik

A Star Wars: Az utolsó Jedikben a Skywalker saga folytatódik. Az ébredő erő [2015] hősei a galaxis legendás alakjaival indulnak nagyívű kalandra, s közben nemcsak az Erővel kapcsolatos ősi rejtélyekre találnak választ, hanem megdöbbentő múltbéli titkokra is fényt derítenek.

Premier: 2017. december 14.


Forrás:

4. Ferdinánd

Ferdinánd egy termetes bika hatalmas szívvel. Miután tévedésből felbőszült fenevadnak titulálják, befogják és elhurcolják otthonából. Ferdinánd mindent elkövet, hogy hazajusson a családjához, s szökéséhez szedett-vedett csapatot is verbuvál. A spanyol vidéken játszódó animációs filmből az is kiderül, hogy néha páratlan dolgok rejlenek egy párosujjú patásban.

Premier: 2017. december 21.


Forrás:

5. Jumanji – Vár a dzsungel

A történelem nem ismétli önmagát, de néha újra próbálkozik. Négy középiskolás talál egy régi játékkonzolt, amelyen egy olyan program fut, amiről még sosem hallottak: a Jumanji. Kipróbálják, és a játék rögtön beszippantja őket – de igazán. Átváltoznak saját avatárjukká: Spencer, a nagy gémer izomagyú kalandorrá válik, a focista Fridge „elveszti teste felső ötven centijét”, cserében okos lesz, mint Einstein, a nagymenő bombázó csajból középkorú, pocakos prof válik, a nünüke Martha viszont vagány harcos nővé alakul át.

Hamar rájönnek, hogy ezen a pályán a túlélés a tét. Akkor győzhetik le a játékot, és juthatnak vissza a valódi világba, ha bevállalják életük legveszélyesebb kalandját, rátalálnak arra, amit egy 20 évvel ezelőtti gémer hátrahagyott számukra, és tesznek néhány nagyon bátor felfedezést. Mert ha belebuknak, örökre a játékban ragadnak.

Premier: 2017. december 21.


Forrás:

6. Egy szent szarvas meggyilkolása 

Steve, a karizmatikus sebész életében váratlanul feltűnik egy tinédzser. A fiú kezdetben megmagyarázhatatlan barátkozása, valamint érdeklődése az orvoslás iránt hamarosan értelmet nyer. A tinédzser ismerteti bosszújának tervét, amelynek része a fiú anyja és a sebész férfi. Steve és családja élete fenekestül fordul fel a mind félelmetesebb fenyegetés és az egyre intenzívebb pszichológiai terror hatására.

Premier: 2017. december 28.


Forrás:

7. Hegyek között 

Steve, a karizmatikus sebész életében váratlanul feltűnik egy tinédzser. A fiú kezdetben megmagyarázhatatlan barátkozása, valamint érdeklődése az orvoslás iránt hamarosan értelmet nyer. A tinédzser ismerteti bosszújának tervét, melynek része a fiú anyja és a sebész férfi. Steve és családja élete fenekestül fordul fel a mind félelmetesebb fenyegetés és egyre intenzívebb pszichológiai terror hatására.

Premier: 2018. január 4.


Forrás:

8. Elit játszma

Molly Bloom tehetséges profi síelő, aki az olimpiai aranyra hajt, ám egy baleset következtében fel kell adnia a sportolói karrierjét. A belevaló lány új álmok után néz: Los Angelesbe költözik, ahol személyi asszisztensként kezd el dolgozni, másodállásban pedig főnöke pókerklubja vezetésébe is besegít. Molly hirtelen a hollywoodi elit legbelsőbb köreiben találja magát, vendégei menő üzletemberek, híres sportolók, mozisztárok, rendezők.

Egy kis lelemény és kitartás árán Molly a legnívósabb klub élére küzdi fel magát, ahol percenként dollármilliók cserélnek gazdát. A sikeres vállalkozásra az orosz maffia is felfigyel, csakúgy, mint az FBI. A diszkréciót mindennél fontosabbnak tartó lány nehéz helyzetbe kerül: ha nem akar rács mögé kerülni, ki kell szolgáltatnia exkluzív ügyfeleit a kormány embereinek. Az egyetlen szövetségese, az ügyvédje, Charlie Jaffey, próbálja kihúzni őt a csávából: meg akarja mutatni a világnak, hogy az elveihez végsőkig ragaszkodó pókerhercegnő korrektebb játékot űz, mint ahogyan azt elsőre bárki gondolná.

Premier: 2018. január 4.


Forrás:

9. A szabadság ötven árnyalata

Jamie Dornan és Dakota Johnson visszatérnek Christian Grey és Anastasia Steele szerepében A SZABADSÁG ÖTVEN ÁRNYALATA moziváltozatában, amely az egész világot meghódító sikerkönyv-trilógia harmadik része alapján készült. Az első rész filmváltozata 2015-ben, Valentin-napon került a mozikba, és világviszonylatban csaknem 950 millió dolláros bevételt hozott.

Az új rész 2018-ban szintén Valentin-napon debütál a filmvásznon. A rendező A sötét örven árnyalatát is jegyző James Foley, a forgatókönyvet Niall Leonard írta James regénye alapján.

Premier: 2018. február 8.


Forrás:

10. Vörös veréb

A kémek nem válogatnak az eszközökben. Egy titkosügynök nem csak a pisztolyokkal, késekkel, mérgekkel és poloskákkal bánik tökéletesen. Ha kell, a teste lesz a fegyvere. Dominika Jegorova az orosz titkosszolgálat egyik legjobbja. És ahhoz, hogy a cége titkokat szedjen ki a CIA magas rangú emberéből, akinek a fejében ott van az Oroszországban működő amerikai ügynökök listája, csak egy eszközt használhat: el kell csábítania.

Az akció jól indul, de azután hiba csúszik a számításba. A két ügynök életre-halálra menő játékba kezd: az átverések, hazugságok, fenyegetések csak a kezdetet jelentik – a ráadás a tiltott szenvedély.

Premier: 2018. március 1.


Legjobb filmek 2017-2018 telén

Így még biztosan nem láttad!