Galéria
Forrás:

Fény a maximumom!

Míg például a rúzsok terén most nem menő a ragyogás, addig a hajadon sosem lehet elég fény. A szikrázó haj egészséges és ápolt hatást kelt, szóval ideje, hogy beszerezz egy fényspray-t.


Forrás:

Romantikus masni

Nincs szükséged másra, csak egy fekete szalagra, hogy lemásold az Erdem SS18-as show-ján látott játékos, mégis szofisztikált frizurákat.


Forrás:

Középválaszték

Ezt a letisztult frizurát most a Valentino és a Bottega Veneta kifutóin láthattunk, és azonnal beleszerettünk. A tökéletes középválaszték titka pedig nem más, mint egy tupírfésű, aminek a hegyes végével precízen választhatod szét a tincseidet.


Forrás:

Tarkónál összefogott copf vagy fonat

Az igazi luxus sokszor az egyszerű dolgokban rejlik. Képzeld el, hogy reggel belebújsz egy csinos (mű)szőr bundába, az ajkaidon vörös rúzs izzik, hozzá pedig egy ilyen fonatot készítesz magadnak... Semmi extra vagy túlgondolt, szoborszerű frizura.


Forrás:

Friss és ropogós platina

Cara Delevingne, Karlie Kloss és Emilia Clarke csak néhány A-litás sztár azok közül, akik a közelmúltban letették a voksukat a platina mellett. És hogy a jeges szőke mitől tűnik drága frizurának? Azért mert tényleg az. Ennél a hajszínnél ugyanis nem jöhet szóba a lenövés, és ahhoz, hogy igazán szikrázó legyen, sok-sok figyelem és értő kéz szükséges, szóval a platina-lányoknak sűrűn kell megfordulniuk a fodrásznál.


5 trükk, amivel drágábbnak tűnik a frizurád

Mintha most jöttél volna a szalonból!