Galéria
Forrás: Divatrajongóknak kötelező, ugyanis a film rendezője nem más, mint Tom Ford. Nem mellesleg Colin Firth-t sem sűrűn láthatjuk ilyen drámai szerepben. Egy magányos, homoszexuális professzor öngyilkosságra készül, ám a 'kijelölt napon' hirtelen sok dolog történik vele, ami akár segíthetne neki abban, hogy meggondolja magát és ne adja fel az életet.
Forrás: Julianne Moore oldalán olyan színészek tűnnek fel, mint Ryan Gosling, Emma Stone vagy éppen Steve Carell. Mit tehet egy korosodó férfi ha szingli marad? Csajozni kezd, amiben a legjobb partnerére akad egy fiatal nőfaló személyében.
Forrás: A filmet Joseph Gordon-Levitt írta és rendezte, és ő az egyik főszereplő is. Mit ad egy fiatal férfinak a felnőttfilmek világa? És vajon tudja, hogy mit jelent egy nőben elveszni minden téren? A film megosztotta a kritikusokat, de szerintünk érdemes rászánni egy délutánt, mert a maga nemében korszakalkotó alkotás.
Forrás: Julianne Moore e filmjéért a 2014-es cannes-i fesztiválon a legjobb női alakításért járó díjat vehette át.
Forrás: Alice éppenhogy betöltötte az 50. életévét, amikor Alzheimer-kórt diagnosztizálnak nála. Az asszony mindent megtesz, hogy a lehető legtöbb időt tölthesse el még a családjával.

A vörös hajú színésznő számos remek alkotás részese volt, így érdemes szemezgetni az ajánlónkból!