Galéria
Forrás:

Seychelle-szigetek

Ha luxusra vágysz, akár a tél közepén is megtalálhatod a számításaidat a Seychelle-szigeteken! A meseszép szigetek mentesek a tömegturizmustól, ám annál több ötcsillagos szálloda várja a pihenésre és kényeztetésre vágyó utazókat. Fehér homokos tengerpartjaik, elegáns éttermeik és luxus wellness-szolgáltatásaik egykettőre feledtetik veled az otthoni zimankót és ideális nászút célpont.

 Repjegy foglalás ITT!


Forrás:

Maldív-szigetek

Családi nyaralások tökéletes helyszíne, kicsik és nagyok egyformán kikapcsolódhatnak itt. Amíg a szülők gyönyörködnek a festői környezetben, jógázhatnak a tengerparton, addig a szigetek különleges, egzotikus élővilágának felfedezése szórakoztathatja gyerekeket már egész kicsi kortól. A szállodák sokféle programot szerveznek, s ezzel a család különböző életkorú tagjainak is egyedülálló élményt nyújtanak. Kajakozás, hajókirándulások, 10 éves kortól búvárkodás, a kisebbeknek pedig felügyelt könnyűbúvárkodás csak a legnépszerűbbek a hosszú listáról.

Repjegy foglalás ITT!


Forrás:

Bali, Indonézia

Elsősorban a vízi sportok megszállottai találhatják meg a számításaikat a paradicsomi indonéz szigeten. A kezdő és profi szörfösök kedvenc szigete azonban más kalandokat is tartogat az ide látogatók számára. A lélegzetelállítóan gyönyörű vulkanikus hegyek, az elefántparkok és korallzátonyok minden természetbarát utazó szívét rabul ejtik, míg az ősi templomok és az ikonikus rizsteraszok felkeresése bárkit közelebb hoz a gazdag indonéz kultúrához. No és persze esküvői helyszínnek is ideális Bali!

Repjegy foglalás ITT!


Szigetkalauz: Miért és melyik szigetre utazz

Segítünk megtervezni életed nyaralását!