Galéria
Forrás: Kalandor

Legnagyobb jellemzőjük, hogy imádják a kalandokat. Nem szeretnek előre szervezkedni, inkább a spontaneitás hívei, és mindenben a szórakozást keresik. Ugyanez igaz a szerelemben is: olyan párra vágynak, aki hozzájuk hasonlóan mindig benne van egy kis játékban. Épp ezért egy másik kalandor illik hozzájuk a legjobban. Ha sikerül rátalálniuk erre a személyre, az egyetlen, amit meg kell tanulniuk együtt, az a türelem. Mivel mindketten forrófejűek, hajlamosak csúnyán vitatkozni, és rögtön kimondani az első dolgot, ami eszükbe jut.
Forrás: Építő

Az építők számára a család és a hűség a legfontosabb az életben; ők azok, akik biztosan nem lépnének félre a kapcsolatukban. Általában nyugodtak, mégis szeretnek társaságban lenni, és egy olyan szerelmet keresnek, aki ebben partner a számukra. Nem igazán spontán típusok, sőt, szeretik előre megtervezni a részleteket is, így egy kalandorral sosem lennének boldogok. Inkább egy másik építőt érdemes keresniük; általában azok, akik a középiskola óta együtt vannak, és már családot alapítottak, ebbe a típusba tartoznak. Nekik leginkább az alkalmazkodást kell megtanulniuk, mert ha két építő összekerül, általában ragaszkodnak a saját terveikhez, és nehezen engedik át a kezdeményezést a másik félnek.
Forrás: Irányító

Az ambíció és a kihívás számukra az igazi éltető erő, és ha valamiben elhatározzák magukat, nehéz eltántorítani őket tőle. A logikát többre tartják, mint az érzéseket, így döntéshozásnál biztos, hogy az eszükre hallgatnak. Mivel nagyon függetlenek, sokan tartják őket magányos farkasnak. Erős személyiségük miatt csak nagyon ritkán választanak maguk mellé irányítót, és inkább a negyedik típusú személyiséggel érzik jól magukat: a tárgyalóval. A probléma egy ilyen kapcsolatban azonban az lehet, hogy az állandó munkavágy miatt elhanyagolják a párjukat, és nem töltenek elég időt a szeretteikkel.
Forrás: Tárgyaló

Kedvesség, empátia, érzékenység – ezek jellemik a tárgyaló típusú embereket. Állandóan álmodoznak valamiről, szeretnek filozofálni, és nagyon sokrétű a gondolkodásmódjuk. Szemben az irányítóval, ők inkább az érzéseikre támaszkodnak, hiszen általában nagyon intuitívak. A szerelemben a lelki társukat keresik, de hiába annyira odaadóak, így is sok problémával találhatják szembe magukat egy kapcsolatban. Mivel nem bírják a kritikát, hajlamosak ezt nagyon magukra venni, és akár évekig is egy mondaton rágódni. Könnyen esnek depresszióba, mert állandóan magukat keresik, eredménytelenül. Szinte mindenkivel jól ki tudnak jönni, de egy irányító mellett kevésbé éreznék elveszettnek magukat.

Négy személyiségtípus létezik - Te melyikbe tartozol?

Az is kiderült, milyen pár illene hozzád mindezek alapján!