Galéria
Forrás: ha megvan a jól összeállított edzésterved, nem ártana, ha edzés után innál egy fehérjeturmixot. Ezen kívül próbálj minél több hasznos fehérjét fogyasztani. Ilyenek például a tonhal, a tojás, a pulyka, a tilápia, a túró, a sovány vörös húsok és a hüvelyes zöldségek. Gyakorlatilag bármelyik hal jöhet, de csak grillezve, semmiképp sem olajban kisütve!
Forrás: a testnek elemi fontosságúak a zsírok, ezek ugyanis nagyon fontosak az emésztés miatt, és a fogyást is segítik. Hogy mik a jó zsírok? A halolajak, az olívaolaj, a mogyoró, a dió, a madula, az avokádó... Fogyasszd őket minden nap!
Forrás: : a fehér kenyér és a tészta helyett válaszd a teljes kiőrlésű változatokat! A tönköly is jó megoldás, csakúgy, mint a barna rizs, a quinoa, a hajdina vagy a köles. No és persze a zab! És ne feledd: a szénhidrátok igenis kellenek a tónusos izmokhoz!
Forrás: érdemes minél több olyan magas antioxidáns-tartalmú zöldséget fogyasztanod, ami nemcsak egészséges, hanem kevés kalóriát is tartalmaz. Ilyen a spenót, a brokkoli, a kelkáposzta és a többi zöld színű zöldség.
Forrás: ahogyan már az elején is írtuk, edzés nélkül nem lesz feszes és kemény popsid. Ha tényleg mindent meg akarsz tenni az álompopsiért, iktasd be az edzésedbe a következő 3 gyakorlatot: a kitörést, a guggolást és a hídgyakorlatot. Ezt úgy végezheted szabályosan, ha hanyatt fekszel, a talpakat és a térdeket összezárod, a karokat magad mellé helyezet, majd megmeled a csípődet, amennyire csak tudod, és arra koncentrálsz, hogy minél aktívabban szorítsd a farizmokat. Ezt egyébként úgy is végezheted, hogy a térdek közé beszorítasz egy labdát. Ja, és a súlyzós edzéstől se félj!

5 tipp, hogy tökéletes legyen a popsid

Fel a kezeket: ki ne szeretne álompopsit?