Galéria
Forrás: Julianne Hough fodrásza feltekerte a copfot kontyformába, majd a kiálló tincseket beletűzte a konty aljába.
Forrás: Tessa Thompson leszorított kontyához nedvesítsd be a hajad, tegyél rá egy marék zselét vagy erős hajhabot. Oszlasd el az egész hajadon, alul fogd össze gumival, fésűvel simíts le mindenhol. Végül a copfot csak tekerd fel lazán!
Forrás: Jennifer Lopez kontyához is szükséged lesz némi hajhabra. Hajolj előre, lazán fogd össze a hajad, elől válassz le 2 tincset. A copfot csal tekerd fel, ha nagyon szétcsúszik, akkor 1-2 hullámcsattal rögzítsd.
Forrás: Ahogy láthatod Meghan Markle hamis balerinakontya sokkal kevésbé szigorú, mint a lesimított fazon. Tökéletesre fésülték, de laza maradt és a konyt nem szoros.
Forrás: Renée Zellweger kontya a lehető legegyszerűbb: előre hajolva kefével alaposan fésüld át a hajadat. Lazán fogd hátra a tarkódnál egy vastag hajgumival. Csavard be a copfodat szintén lazán, és csigába tekerd fel, majd alulról tűzd a végét a konty alá. Végül az egészre tegyél még egy gumi és ha kell, akkor csatokkal is rögzítsd.
Forrás: Selena Gomez verziója sem nehéz...
Forrás: Selena fodrásza tulajdonképpen a felcsavart copfból egy egyszerű hurkot csinált, és annak a végét tűzte le csatokkal, olyan így, mintha egy fél masni lenne. Elől a szabon rakoncátlakodó tincseket nyomkoddd fel egy a kezeddel hajhabbal, hogy legyen volumene és az arcnél ne essen össze a hajad.
Forrás: Laura Harrier haját úgy utánozhatod le, hogy egyszerűen a feje tetejére halmozod a hajad 1-2 hajgumival, elöl kiveszel pár vékony cincset, amit hajhabbal az ujajdra tekersz és hagyod lazán megszáradni.

Laza kontyfazonok, amiket te is elkészíthetsz

Ha szeretnéd feltűzni a hajad, biztos, hogy hullámcsatot használsz hozzá. De nem árt ismerni néhány trükköt, amivel még hajlakk nélkül is tartósabb lehet a végeredmény!