Galéria
Forrás: Az előszobák gyakran szűkösek és sötétek, de ha azt szeretnéd, hogy a vendégeid ebből semmit ne vegyenek észre, válassz egy feltűnő mintás tapétát az egyik falra!
Forrás: A nagy, nehéz és vastag függönyök helyett válassz légiesebb alternatívát, egy világos árnyalatú roló formájában.
Forrás: Kis helyiségekben, például a konyhában vagy a fürdőszobában könnyűszerrel elterelheted a figyelmet a belmagasság hiányosságairól vagy a szoba szűkösségéről egy jól megválasztott, például geometriai mintás csempével.
Forrás: A fényvisszaverő-képességük miatt a tükrök a leghatékonyabb világosítói a szobáknak. Válassz belőle minél nagyobb méretűt és helyezd egy sötét sarokba, nyugodtan támaszthatod a földre is, nem muszáj falra függeszteni, lazábbnak fog így hatni a térben.
Forrás: Ha a fal alsó részét egy széles sávban sötétebb árnyalatúra fested, a felette levő részt pedig világosra, akkor optikailag tágasabbnak fog tűnni a tér.
Forrás:

Például a súlyos tálaló- és étkezőszekrények leválthatóak légies polcokra. Ha van egy szép tányérkészleted, tedd így láthatóvá.


Forrás: Ha légiessé szeretnél tenni egy szobát, válassz letisztult fehér vagy világos színű fabútorokat, ezektől nem tűnik majd zsúfoltnak a szoba.

7 trükk, amitől tágasabbnak tűnik egy szoba

Dekorálj okosan és mutasd a lakásod nagyobbnak, mint amekkora!