Galéria
Forrás: Piros és mély bogyósgyümölcsszínek Magabiztos, határozott és öntudatos vagy, de van egy játékos, kacér oldalad is. Nem félsz attól, hogy magadhoz ragadj minden figyelmet, és utánozhatatlan a stílusérzéked.
Forrás: Rózsaszín és lila Egyszerre vagy empatikus és ambiciózus, a nagy döntésekben azonban biztosra akarsz menni. Szeretsz sokat költeni a menő kiegészítőkre.
Forrás: Barna Megbízható és összeszedett vagy, s romantikus nosztalgiát érzel minden iránt, ami már elmúlt. De van a személyiségednek egy nagyon erős oldala is, amit nem félsz használni.
Forrás: Korallos, narancsos árnyalatok Szerinted a pohár mindig legalább félig tele van, szereted a klasszikusokat egy kis humorral feldobni. Igazi kísérletező vagy, de vigyázz, elkötelezettséged hiánya szeszélyességnek tűnhet mások szemében.
Forrás: Nude Sokan azt hiszik, félénk vagy, de csak mert nem ismernek jól. Valójában csupán higgadt és kiegyensúlyozott, mindenkivel barátságos vagy. Ha az emberek tanácsot szeretnének kérni, hozzád fordulnak.

Mit árul el rólad a kedvenc rúzsárnyalatod?

És még mindig kapható!